- 5 Eylül 2014
- 84.454
- 70.244
- 4.393
bu hayatta inandığım tek şeyilahi aşka inanmaz mısın
Galatasaray'dır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hayatta inandığım tek şeyilahi aşka inanmaz mısın
Tüzük, Gs nin anayasasıdır. Anayasa yı delmek Uganda da nelere sebep oldu biliyorsunAllah aşkına tüzük tüzük deyip durmayın Kuran ayeti mi bu sanki Allah'ım emri gibi illa yapılmak zorundaymis bugün hey allahom ya.
ulan yarın şampiyonluk maçı var 2 gün erteleseniz ölür muydunuz
falso bir açıklama - AVL ye bek almadık ya 1 hafta erkenden.Dursun Özbek:
"Galatasaray'da yıldız oyuncu hiçbir zaman eksik olmadı. Yıldız futbolcular Galatasaray'da hep olacak. Bu sezon 24. şampiyonluk ve önümüzdeki sezon da beşinci yıldız, bu yıldızlara hazırlıklı olun."
Iki fenerli, fenerbahcelilikten çok sıkılmış. Demişler gidek hocaya sorak nasıl galatasarayli oluruz. Varmışlar hocaya, hoca demiş “cudi’nin tepesine çıkın ben galatasarayliyim diyin galatasarayli olursunuz” iki arkadaş koyulmuşlar yola, tepeleri aşmışlar. Son bir tırmanma olmuş. Önce çıkan çıkıp “ben galatasarayliyim” demiş galatasarayli olmuş. Altta olan diğeri tepeye çıkana “hele bir el ver ben de çıkayım galatasarayli olayım” demiş. Yukardaki aşağıya şöyle bi bakmış “s*ktr lan m*na k*dumun fenerlisi”
yok be abi - o koltuk sana para kazandırmıyor ki ? her kuruşun hesabı sorulur , didik didik edilir - hatta az sayıda aday ve yeni ismin türememesinin nedeni bu endişe "aman ha bir şey atılır üstüme uğraşırım" mantığı.Tamamen koltuk kavgası abi bu mesele.
Sen güldün müçok güzel fikraydi abi niye gülmedi kimse
güya rusyada ne iş yapıyor bilmiyorum ama ultra zengin biri deniyor - hep öne atılıyor - her seçimde de bulunuyor network içinde. ama işi gücünü bırakmakta istemiyordur muhtemelen.Bu Bahatattin Bey , her seçimde ortalıkta olup, sonra kayboluyor, çok zengin diyorlar, bi' yardımı vs. oldu mu elini taşının altına koydu mu bir bilgim yok ama,
biraz Fenerbahçe'deki Sadettin Saran'lık seziyorum.
alkış neyine yetmedi be adam.çok güzel fikraydi abi niye gülmedi kimse
anayasayı delmekle bir şey olmazTüzük, Gs nin anayasasıdır. Anayasa yı delmek Uganda da nelere sebep oldu biliyorsun
çok güzel fikraydi abi niye gülmedi kimse
TR’deki projeleri bayağı yavaş gidiyor, Rusya’da da böyleyse sıkıntıgüya rusyada ne iş yapıyor bilmiyorum ama ultra zengin biri deniyor - hep öne atılıyor - her seçimde de bulunuyor network içinde. ama işi gücünü bırakmakta istemiyordur muhtemelen.
belki ileride.
şu an genç olarak başkan profilie en yakın kişi Erden Timur ama 2 senede adamı yıldırdılar.
Hasan abi bunu avatar yapsana yav
çok güzel fikraydi abi niye gülmedi kimse