39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref Hamamcıoğlu:”Dursun Özbek’ in bir dönem daha devam etmesi Galatasaray için hayırlı olacaktır.”

eskiden başkan adayları şunu alacağım, bunu alacağım diye ne güzel sıkarlardı. Artık yapmıyorlar

Bu seçim tarihlerini hayatım boyunca anlamamışımdır. Hep en uygumsuz zamanlarda seçimlerimiz olur. Şampiyonluk maçı öncesi, veya çoğu kez tam şampiyonluk arifesinde, kritik virajlarda bizimkiler seçim ile uğraşır. Zamanlamayı her zaman çok saçma bulmuşumdur

Şampiyonluk maçı öncesi seçim olmaz, olası bir ters durumda Futbolcunun, hocanın motivasyonu ne olur?

Abdürrahim Albayrak şu an Rodop tv ekranlarında Mustafa Cengiz'in kemiklerini sızım sızım sızlatmakta

asdadasd.webp

Fare çıktı ortaya.(başkan değil tabi arkadaki)

Eşref Hamamcıoğlu:”Dursun Özbek’ in bir dönem daha devam etmesi Galatasaray için hayırlı olacaktır.”
Eşref Hamamcıoğlu böyle diyorsa Özbek'in rahat alma ihtimali baya yükseldi. Süheyl Batum'un Sportif AŞ başkanı olarak Aysal'ı göstermesi çok ters tepti diye düşünüyorum. Üyelerde kukla başkan gözlemi olmuş olabilir Sportif AŞ GS'nin kalbi çünkü seçilen bir başkan olarak nasıl Sportif AŞ'de yer almazsın başkan olarak o zaman adaylıkta ne işi var derler adama.

Albayrak Sportife kasıyor gibi 5 aydır - bugün uzaklaşamıyor gene.

edit:

"tekrar aday olması için çok efor sarfettim"

eyvah ya eyvah.

Hamamcı potansiyel görseydi aday olurdu. Dursun yeni dönemde leş atarsa hemen aday olacaktır.

Süheyl Uygur un kazanma ihtimali %0.73 civarı. Son hesaplamalarım bu yönde.

Duygun yarsuvat seçildiği gün en büyük hatayı yaptı genel kurul o gün güçlü olan Alp Yalman’ı seçilseydi çok daha farklı şeyleri konuşuyor olabilirdik bir gecede duygun beyi aday çıkartıp seçimi ona kazandırdılar. Galatasaray tarihinin özellikle ekonomik anlamında en başarılı başkanlarından biridir Alp yalman
Alp Yalman deyince Aklıma teknik direktör safting deli paralara alınan mpeza ve Samsun Antep ve Antalya maçlarıyla kaybedilen dönem geliyor.

süheyl beyin adaylığı eğer derin gsnin bir planı değilse ki bu plan galatasarayın pazarlıklarda camiadaki tepkiyi göstererek elini güçlendirme amacı da olabilir, oldukça iyi oldu

tek adaylı yarışlar ve sonrası hoş olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt