39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak olmayacak AŞ'de o olmamış. Konuşulmuş ama Albayrak fazla yetki ve kendi istediği bir kaç kişiyi daha listede isteyince Özbek kabul etmemiş bu söylenmişti listeler bile verilmeden. Erden Timur olmazsa onun yerine Ali Yüce veya Hatipoğlu'nun adı geçiyor. Eğer dışardan sürpriz güçlü bir isim olmazsa.
Ali yüceyi orta okuldan sonra hiç merhabam olmadı - bilmem . hatipoğlu uysal-efendi bir kişilik . o açıdan sakin kalan profil hep iyidir. (yeri geldiğinde diş göstermeside lazım)

umarım dediğin gibidir - Albayrak beni delirten bir adam. ztaen MÖ var kadroda- üstüne o da gelirse bana eyvah.

Süheyl Batum'u başkanlık yerine yönetici olarak görmek isterdim. Bu PFDK ve Tahkim mevzularında eli uzun biridir muhtemelen. Oraların acilen düzeltilmesi gerekiyor. İşgal altında TFF kurumları Koç grubu tarafından. Buna hükümet nasıl izin verdi anlamak güç.
o tarafta sanki süheyl hoca önde durup bütün spor ortamındaki yüksek ses rolüyle yer alacak.

ünal aysalda bütün o tantanadan uzak sportifte takılacak fikri olmuş gibi.

o taraftada çpk dengeli bir liste yok. Taraftar sert dili sever ama nakarat gibi tekrarı çok sevmez.

çok severim süheyl hocayı insan olarak- hangi yönetimdeymiş söylemişti unuttum ama dirket başkan profili yerine daha net bir adayın 2. başkanı falan olsaydı daha iyiydi dediğin gibi.

bana göre Full network - iş insanı havasını şöyle bir gösterip evine gidiyor.
İlk olarak öyle denildiği gibi milyar dolarlık serveti hatta ona yakın serveti yok. Bildiğim kadarıyla Terim TD iken Florya'da saha vb. gibi ihtiyaçlar olduğunda kendisi ekonomik destek olmuştu.

İlk olarak öyle denildiği gibi milyar dolarlık serveti hatta ona yakın serveti yok. Bildiğim kadarıyla Terim TD iken Florya'da saha vb. gibi ihtiyaçlar olduğunda kendisi ekonomik destek olmuştu.
ufak şeyler abi onlar .

birazda taraftarın şişirdiği bri isim bana göre. Tivitterda falan görmseem hayatta bilmem kim olduğunu.

şimdi dursun kazanırsa bunu floryayla ilgili istediğini yapabilirsin onayı olarak mı algılıycak
bence dr süheyl kazanır da
yine de dursun kazanırsa gidip floryada kaldırıp sessizce beklemek gerekebilir. suç olduğunu sanmıyorum

şimdi dursun kazanırsa bunu floryayla ilgili istediğini yapabilirsin onayı olarak mı algılıycak
bence dr süheyl kazanır da
yine de dursun kazanırsa gidip floryada kaldırıp sessizce beklemek gerekebilir. suç olduğunu sanmıyorum
tekrar yetki alması lazım kim kazanırsa kazansın zaten.

ben hala kestiremiyorum - kafa kafaya görüyorum hala.

Ali yüceyi orta okuldan sonra hiç merhabam olmadı - bilmem . hatipoğlu uysal-efendi bir kişilik . o açıdan sakin kalan profil hep iyidir. (yeri geldiğinde diş göstermeside lazım)

umarım dediğin gibidir - Albayrak beni delirten bir adam. ztaen MÖ var kadroda- üstüne o da gelirse bana eyvah.
Dedikodular bu şekilde Albayrak'la anlaşılmama sebeplerinden bu çizdikleri sınırda anlaşılmaması. Aslında Özbek'in listeye aldığı Fatih Demircan- Hatipoğlu gibi isimler hali hazırda Sportif AŞ'de Erden Timur ile çalışan isimler. Ali Yüce de Ahmet Ocaklı'nın oğlu ki o da Erden Timur'a destek çıkanlardan. Erden Timur'u son ana kadar ikna etmeye çalışacaklar. Bana bir ihtimal daha var gibi geliyor Sportif AŞ seçimleri bu sene sonuna doğru sanırım bence Erden Timur bu transfer sezonunda bulunup ondan sonra o seçimlerde ricacı olup kendi yerine başkasının geçmesini isteyebilir hem istifada etmemiş olur düşük bir ihtimal böyle bir şeyde olabilir. Transferler alınacak- gidecek ön görüşmeleri yaptı kendisi operasyonu tamamlayıp ayrılabilir gibi geliyor bana.

Örümcek var yav ben tırsıyorum ondan
3 merkez şehrinde yaşarsan bu tarz sıkıntılar yok reis.Çalışmalar yapılmış.Zaten Türkler genelde Brisbane'da kalıyo Türk Mahallesi de var.Bizim mahalleden 1 tandığın kızı da orda.Mahalle de yabancı dil konuşan yok diyo :D Dükkanlar falan filan hep Türkler'e aitmiş.Yalnız şunu diyo Türkler olarak kimse pek samimi değilmiş herkes kendi kafasına göreymiş orda.1 tek camiiler de toplanıyomuş insanlar.Kafeye gidiyoz diyo komşuya sadece selam veriyolarmış bu kadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt