Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.066
- 101.282
- 5.238
DÖ alırsa şampiyonluk kutlamalarında istifaya çağırılmalı. ET olmadan elmastan farkı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali yüceyi orta okuldan sonra hiç merhabam olmadı - bilmem . hatipoğlu uysal-efendi bir kişilik . o açıdan sakin kalan profil hep iyidir. (yeri geldiğinde diş göstermeside lazım)Albayrak olmayacak AŞ'de o olmamış. Konuşulmuş ama Albayrak fazla yetki ve kendi istediği bir kaç kişiyi daha listede isteyince Özbek kabul etmemiş bu söylenmişti listeler bile verilmeden. Erden Timur olmazsa onun yerine Ali Yüce veya Hatipoğlu'nun adı geçiyor. Eğer dışardan sürpriz güçlü bir isim olmazsa.
o tarafta sanki süheyl hoca önde durup bütün spor ortamındaki yüksek ses rolüyle yer alacak.Süheyl Batum'u başkanlık yerine yönetici olarak görmek isterdim. Bu PFDK ve Tahkim mevzularında eli uzun biridir muhtemelen. Oraların acilen düzeltilmesi gerekiyor. İşgal altında TFF kurumları Koç grubu tarafından. Buna hükümet nasıl izin verdi anlamak güç.
İlk olarak öyle denildiği gibi milyar dolarlık serveti hatta ona yakın serveti yok. Bildiğim kadarıyla Terim TD iken Florya'da saha vb. gibi ihtiyaçlar olduğunda kendisi ekonomik destek olmuştu.bana göre Full network - iş insanı havasını şöyle bir gösterip evine gidiyor.
ufak şeyler abi onlar .İlk olarak öyle denildiği gibi milyar dolarlık serveti hatta ona yakın serveti yok. Bildiğim kadarıyla Terim TD iken Florya'da saha vb. gibi ihtiyaçlar olduğunda kendisi ekonomik destek olmuştu.
Örümcek var yav ben tırsıyorum ondan@Onur Üründül Ada'da hayat pekte eğlenceli olmaz Avustralya'ya gidelimBizim planımız vardı Onur'umla
![]()
2026 seçimlerinde dursun: "Bb borcunu ödemek için adayı satmamız lazım bize güvenin" dediğindeDÖ alırsa şampiyonluk kutlamalarında istifaya çağırılmalı. ET olmadan elmastan farkı yok
tekrar yetki alması lazım kim kazanırsa kazansın zaten.şimdi dursun kazanırsa bunu floryayla ilgili istediğini yapabilirsin onayı olarak mı algılıycak
bence dr süheyl kazanır da
yine de dursun kazanırsa gidip floryada kaldırıp sessizce beklemek gerekebilir. suç olduğunu sanmıyorum
zamanında Emre B ye taraftar bir beste yapmıştı. paraya muhtaç diye2026 seçimlerinde dursun: "Bb borcunu ödemek için adayı satmamız lazım bize güvenin" dediğinde
Dursuna ve dursunculara tepki nolacak
Dedikodular bu şekilde Albayrak'la anlaşılmama sebeplerinden bu çizdikleri sınırda anlaşılmaması. Aslında Özbek'in listeye aldığı Fatih Demircan- Hatipoğlu gibi isimler hali hazırda Sportif AŞ'de Erden Timur ile çalışan isimler. Ali Yüce de Ahmet Ocaklı'nın oğlu ki o da Erden Timur'a destek çıkanlardan. Erden Timur'u son ana kadar ikna etmeye çalışacaklar. Bana bir ihtimal daha var gibi geliyor Sportif AŞ seçimleri bu sene sonuna doğru sanırım bence Erden Timur bu transfer sezonunda bulunup ondan sonra o seçimlerde ricacı olup kendi yerine başkasının geçmesini isteyebilir hem istifada etmemiş olur düşük bir ihtimal böyle bir şeyde olabilir. Transferler alınacak- gidecek ön görüşmeleri yaptı kendisi operasyonu tamamlayıp ayrılabilir gibi geliyor bana.Ali yüceyi orta okuldan sonra hiç merhabam olmadı - bilmem . hatipoğlu uysal-efendi bir kişilik . o açıdan sakin kalan profil hep iyidir. (yeri geldiğinde diş göstermeside lazım)
umarım dediğin gibidir - Albayrak beni delirten bir adam. ztaen MÖ var kadroda- üstüne o da gelirse bana eyvah.
tüm tuşlara basıyor herif. Seçime gölge düşürmek resmenfalso bir açıklama - AVL ye bek almadık ya 1 hafta erkenden.
Yıldıza değil - Akıllı ve nokta atışına ihtiyacımız var başkan.
3 merkez şehrinde yaşarsan bu tarz sıkıntılar yok reis.Çalışmalar yapılmış.Zaten Türkler genelde Brisbane'da kalıyo Türk Mahallesi de var.Bizim mahalleden 1 tandığın kızı da orda.Mahalle de yabancı dil konuşan yok diyoÖrümcek var yav ben tırsıyorum ondan