- 3 Temmuz 2012
- 137.983
- 86.848
- 5.338
adam gibi adam
Napacak dava mı edecek rakipleri puhahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam gibi adam
Recebim aslında dar alanda Kerem Aktürkoğlu kadar çevik, Barış Alper Yılmaz kadar güçlü olduğunu fark ettim, dışarıda da Kemer Demirbay gibi maço tavırlarınla yürekleri hoplatıyorsun3 milyar euro
Seçim mi belirleyecek şampiyon olup olmayacağımızı1. Gündem şampiyonluk
Hayatta her şey birbirine bağlıdırSeçim mi belirleyecek şampiyon olup olmayacağımızı
Sahanda adam dovulmesinden, Galatasaraya hakaret edilmesinden memnun musunNapacak dava mı edecek rakipleri puhahah
En az 10 yıldır bilfiil kitap okuyorsun, yakışmıyor böyle beylik aforizmalarıHayatta her şey birbirine bağlıdır
Sebep sonuç içerisinde ilerler
yok dursun gibi yanağını okşatacak puhahahaNapacak dava mı edecek rakipleri puhahah
Aliye okşatmaktan iyidiryok dursun gibi yanağını okşatacak puhahaha
Maç konusuna gelEn az 10 yıldır bilfiil kitap okuyorsun, yakışmıyor böyle beylik aforizmaları
Belirsizlik ilkesi - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Bell teoremi - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Derin gs işbaşında.Şimdi Cemremle konuştum kaynağı sağlammış tanıdığı 1'i de oy atmış ve genel 1 gözlem yapmış.Dursun başkan seçimi kazanır diyo..
Diyelim ki akşam dursun seçildi,yarın şampiyonluk gitti,erden dursunla olmayacağını açıkladı, florya peşkeş çekildi ve transfere nazifoğlunun bakacağı açıklandızamanında Emre B ye taraftar bir beste yapmıştı. paraya muhtaç diye
Gerekli araştırmaları yapıp duyumları aldım ve 1103 / 1102 Dursun başkanın kazandıgı istihbaratına ulaştımŞimdi Cemremle konuştum kaynağı sağlammış tanıdığı 1'i de oy atmış ve genel 1 gözlem yapmış.Dursun başkan seçimi kazanır diyo..
4-5kSeçime katılan sayısı nedir bilgi var mı?
Diyelim ki akşam dursun seçildi,yarın şampiyonluk gitti,erden dursunla olmayacağını açıkladı, florya peşkeş çekildi ve transfere nazifoğlunun bakacağı açıklandı
Sende forumdan azılı bir dursuncuyla tesadüfen yolda karşılaştın,napardın?