Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Ki MC ile DÖ düşmanlardı. tam palavracı bu AAMustafa Cengiz hariç hiçbir yönetimle çalışmam diyen Apoya da bak sen.
En son Rivanın parası nerede diye soruyordu Trt de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ki MC ile DÖ düşmanlardı. tam palavracı bu AAMustafa Cengiz hariç hiçbir yönetimle çalışmam diyen Apoya da bak sen.
En son Rivanın parası nerede diye soruyordu Trt de.
Biraz objektif olmak lazım. Mesela ben ne Dursun'cuyum ne de Süheyl'ci. Benim için önemli olan Galatasarayımın menfaatleridir. Bu menfaatler doğrultusunda doğruyu bulmaya, yapmaya çalışmak lazım. Uyarmak lazım. Artık elinden ne geliyorsa kişinin.
Sen ise objektif kalamıyorsun bence. O senin tercihin. Beni ilgilendirmez. Saygı duyarım.
Ama kıyas diye senin gönderdiğin linkteki evler asla kıyas kabul etmez. Sen elma ile armutu kıyaslamaya çalışırsan insanlar bu tarz düşüncelere sahip olurlar.
Bizim projenin kıyas edilebileceği tek proje Nivak projesi. Elli defa demişimdir. Yer aynı, konsept aynı. Bizimkisi daha yeni. Sen tek evi ya da e5 e yakın, Florya ormanı arkası siteleri gönderme bize. Onlar ile bizim Florya asla aynı değil. Sana değişik örnekler verdim. 300 mt de bile fiyatlar değişebilir dedim. Ama hala farklı bir şeyi yakalama peşindesin. Onu anlamadım.
Topraktan satış ile bitmiş ürün arasında bu gibi projelerde fark yoktur. Herkes o ankini satar. Hatta sana dedim. Sonra yapan daha pahalıya satar. Her şeyi geçtim. Bugün başlıyoruz desek minimum 6-8 aydan önce çivi çakamazsın Florya'ya. Mimari projeler çizilecek, Zemin etütleri yapılacak. Sonra diğer disiplin projeleri çizilecek. Ruhsat süreci başlayacak. Resmi evrakların süreci başlayacak. Daha Florya boşalıp, yıkılacak. Bu süre zarfında fiyatlar sence yerinde duracak mı bu ülkede? 8 ay sonra topraktan 9.500 dolara satılacak o evler. Burada olursak beraber görürüz.
Benim yıllarım bu sektörde geçti. Hayatımı adadım ben. Bildiğim için yazıyorum burada.
Tüm bunlara rağmen dediğim gibi hala farklı bir amacın var gibi. Yapma bence. Eğer sende Galatasarayımızı düşünüyorsan yanlışa yanlış de. Kişilere bağlı kalma. Ne Dursun ne Süheyl ne de başka biri. Kuruma bağlı kal.
Ki MC ile DÖ düşmanlardı. tam palavracı bu AA
neyi mi başardı? yarın gelecekle beraber 2 şampiyonluk, stabil finansal tablo, güçlü temsiliyet, florya ve kemerburgaz projeleri! tarihte var mı daha böylesi söyle Doruk efendi!!Neden dursunu tekrar seçeriz ki?
Neyi basardı sanki bizde bir garibiz
Yallah baska kapiya unal ve avenesi
Doruk Efendi mii aşkolsun Ozanneyi mi başardı? yarın gelecekle beraber 2 şampiyonluk, stabil finansal tablo, güçlü temsiliyet, florya ve kemerburgaz projeleri! tarihte var mı daha böylesi söyle Doruk efendi!!
Neden bir taraf olayım? Sizin kendi yorumlarınız olduğu gibi benim de kendi yorumlarım, çıkarımlarım ve bu işler konusunda takip ettiğim yorumlar var. Sizin gibi düşünmeyen birini hemen ocu bucu demek ne artık. Size karşı saygı sınırı aştım mı? Bir şeyle sizi yaftaladım mı? Sizin gibi düşünmek mi zorundayım? Genel Florya ortalama fiyatlarını verdim sadece bunu tek veren de ben değilim Altaylı falanda benzerini söyledi yaptığın projeye göre değişir orada ortalama fiyat bu diye. Bunu diyorken de sana laf attım mı? Bir de benim Galatasaraylılığıma falan da karışma. Burada herkes yorumlarını yazıyor kimseyi yaftalamak bir şeyini sorgulamak size kalmadı. Saygısızlığın lüzumu yok.Biraz objektif olmak lazım. Mesela ben ne Dursun'cuyum ne de Süheyl'ci. Benim için önemli olan Galatasarayımın menfaatleridir. Bu menfaatler doğrultusunda doğruyu bulmaya, yapmaya çalışmak lazım. Uyarmak lazım. Artık elinden ne geliyorsa kişinin.
Sen ise objektif kalamıyorsun bence. O senin tercihin. Beni ilgilendirmez. Saygı duyarım.
Ama kıyas diye senin gönderdiğin linkteki evler asla kıyas kabul etmez. Sen elma ile armutu kıyaslamaya çalışırsan insanlar bu tarz düşüncelere sahip olurlar.
Bizim projenin kıyas edilebileceği tek proje Nivak projesi. Elli defa demişimdir. Yer aynı, konsept aynı. Bizimkisi daha yeni. Sen tek evi ya da e5 e yakın, Florya ormanı arkası siteleri gönderme bize. Onlar ile bizim Florya asla aynı değil. Sana değişik örnekler verdim. 300 mt de bile fiyatlar değişebilir dedim. Ama hala farklı bir şeyi yakalama peşindesin. Onu anlamadım.
Topraktan satış ile bitmiş ürün arasında bu gibi projelerde fark yoktur. Herkes o ankini satar. Hatta sana dedim. Sonra yapan daha pahalıya satar. Her şeyi geçtim. Bugün başlıyoruz desek minimum 6-8 aydan önce çivi çakamazsın Florya'ya. Mimari projeler çizilecek, Zemin etütleri yapılacak. Sonra diğer disiplin projeleri çizilecek. Ruhsat süreci başlayacak. Resmi evrakların süreci başlayacak. Daha Florya boşalıp, yıkılacak. Bu süre zarfında fiyatlar sence yerinde duracak mı bu ülkede? 8 ay sonra topraktan 9.500 dolara satılacak o evler. Burada olursak beraber görürüz.
Benim yıllarım bu sektörde geçti. Hayatımı adadım ben. Bildiğim için yazıyorum burada.
Tüm bunlara rağmen dediğim gibi hala farklı bir amacın var gibi. Yapma bence. Eğer sende Galatasarayımızı düşünüyorsan yanlışa yanlış de. Kişilere bağlı kalma. Ne Dursun ne Süheyl ne de başka biri. Kuruma bağlı kal.