39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden bir taraf olayım? Sizin kendi yorumlarınız olduğu gibi benim de kendi yorumlarım, çıkarımlarım ve bu işler konusunda takip ettiğim yorumlar var. Sizin gibi düşünmeyen birini hemen ocu bucu demek ne artık. Size karşı saygı sınırı aştım mı? Bir şeyle sizi yaftaladım mı? Sizin gibi düşünmek mi zorundayım? Genel Florya ortalama fiyatlarını verdim sadece bunu tek veren de ben değilim Altaylı falanda benzerini söyledi yaptığın projeye göre değişir orada ortalama fiyat bu diye. Bunu diyorken de sana laf attım mı? Bir de benim Galatasaraylılığıma falan da karışma. Burada herkes yorumlarını yazıyor kimseyi yaftalamak bir şeyini sorgulamak size kalmadı. Saygısızlığın lüzumu yok.
Şaka gibisiniz. Ben ne yazdım. Siz ne cevap verdiniz. Size hayatta başarılar.

Edit : Saygısızlığı ben değil ama bu yorumla siz yapmış oldunuz. Herkes kendine yakışanı yapar demişler. İyi günler dilerim.

5 sandık kadar sonra Dursun Özbek in başkanlığı kesinleşir, kalan sandıklar net sonuçlar için sayılır formalite olur.

Bitsin de seçim olayı artık gündem değişsin yeter.

Şaka gibisiniz. Ben ne yazdım. Siz ne cevap verdiniz. Size hayatta başarılar.

Edit : Saygısızlığı ben değil ama bu yorumla siz yapmış oldunuz. Herkes kendine yakışanı yapar demişler. İyi günler dilerim.
Şaka gibi olanın kim olduğu belli. Senin beni itham ettiğin gibi ben kimseyi itam etmedim. Farklı bir amacın var gibi diyorsun. Galatasaraylılığımı sorguluyorsun sonra saygısızlık yapmadım diyorsun. Her neyse uzatmayacağım size de hayatta başarılar.

Şaka gibi olanın kim olduğu belli. Senin beni itham ettiğin gibi ben kimseyi itam etmedim. Farklı bir anacın var gibi diyorsun. Galatasaraylılığımı sorguluyorsun sonra saygısızlık yapmadım diyorsun. Her neyse uzatmayacağım size de hayatta başarılar.
1 hasan bekir

tüm suheylcileri yendi diye tarihe not düsecegiz

Düzgün bir rakip olana kadar dursun Özbek en mantıklısı aynen devam

Bu ülkenin en büyük inşaat firmaları sıralı listede Kuzu grup, NEF, Rams ilk 5e girer ve inşaat yapmak için tecrübemiz olmadığını söylemiş dursun. Adnan Polatta kendiside inşaat yapıyorlar. Kime ne sözler verdiyse ve ne kadar kendisi goturecekse artık bilemem, günahı boynuna, herkesi kandırmaya ve salak yerine koymaya çalışıyor. Erden Timur bu oyunda yokum dedi çekildi, hala devam edecek martavallari okutuyor. Dursun secilmemeli. Karsisinda taş olsa ona oy verirdim ben olsam

galatasaray kongresi başkanını seçmiştir bundan sonrası sıkı bir denetim ile saha içine dönük güçlü bir takım yapılmasını talep etmektir
Takimi, futbolu, herhangi bir subeyi gectim. Gelecek planlarini dahi cope attim. Klubumuz, evimiz saldiriya ugramistir. Dursun bunun hesabini verecek once.

Erden Timur da kalır bir sezon daha görürsünüz bırakmaz

Yarın Erden Timur soyunma odasında maçtan önce takıma resim olarak devam edecegini bildirmelidir

sandiklar.webp

*Geçersiz ve iptal oylar yok

Dursun Özbek 613 adet oy daha aldığında sonuç kesinleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt