39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max oy 4415 ya- %50 +1 kazanıyor
o nedenle 2208 e varan resmileşmiş oluyor.

72 yi göstermemin tek nedeni soldaki TOPLAM OY ZARF adedini sağlasın diye.

anladım onu da, nihayetinde geçerli oylar üzerinden hesaplanacağı içün hali hazırda resmileşmiş olabilir mealinde diom

Hayırlı uğurlu olsun - bu yönetim öncekine göre daha yüksek güven ile devam edecek - buda sağlıklı olandı.

fakat saha dışı konularda çok daha itinalı ve şeffaf olunmalı.

Umarım Galatasaray için hayırlı olur bu seçim. Sanki Dursun Özbek florya arazisinde kulübe kazık atıp başkanlığı bırakacak gibi duruyor Umarım böyle bir senaryo gerçekleşmez.

1716653716197.webp

Bu abla iyi sayıyor. Seçimlerin vazgeçilmezi.

Süheyl bey rezzanin kayığına bindi. Bir gorunduler. Florya meselesini dillendirdiler. Galatasaray için hayırlısı olsun. Süheyl bey sanırım salonu terk etti.

anladım onu da, nihayetinde geçerli oylar üzerinden hesaplanacağı içün hali hazırda resmileşmiş olabilir mealinde diom
adamların okuduğu şekilde yazıyom hemen başkan ya :)

gsc tivittera paylaştıkları için eksik kalmasın diye gösterdim zaten geçersiz kısımları :D

boşver sonunu görelim böyle

ulen en uzun sayımlı sndıklarda şimdi geliyor aslında

Hayırlı uğurlu olsun. Acilen şampiyonluk konsantrasyonuna dönülmesi şart. Bir maç bu saçmalıklar yüzünden gitti zaten.

Kulübümüze hayırlısı olsun. Umarım Erden Timur'da görevine devam eder. Florya konusu da Riva gibi olmadan hayırlısı ile en yüksek fayda ile çözülür inşallah.

bari sadece 15i sayıp resmen anons edip bu işi finalize etseydiniz sn sayım komitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt