- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
15 dakikaya eve geçiyorum. Daha listeyi dinleyemedim. Son puan gönderimi ne zaman? @Tuncay Tum
Son 45 dakikan var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 dakikaya eve geçiyorum. Daha listeyi dinleyemedim. Son puan gönderimi ne zaman? @Tuncay Tum
Beyler artik gondermeyenler yavas yavas puanlari gonderelim kapatalim artik puanlamayi
Son durum nedir? Kimler göndermemiş?
Murat Kayanda puanlarini yapamayacagindan onun yerine bu yarismada en tercubeli kisi adminimiz Emrah Yildirim yapacaktir. Bilginize.
Murat Kayanda puanlarini yapamayacagindan onun yerine bu yarismada en tercubeli kisi adminimiz Emrah Yildirim yapacaktir. Bilginize.
Hala anlamadın Aslan'ım şike ve ben bu işin fıtratında varız mutlaka olurum içindeUlan yine ne yapıp edip şu şike manyağını devreye soktunuz.
Son derece rahatsızım bu durumdan. Baktınız şampiyonluğum geliyor, bir şekilde engelleme projesini başlattınız. Hayırlı olsun.
Ulan yine ne yapıp edip şu şike manyağını devreye soktunuz.
Son derece rahatsızım bu durumdan. Baktınız şampiyonluğum geliyor, bir şekilde engelleme projesini başlattınız. Hayırlı olsun.
Yok ben Emrah admine kefilim şike filan yapmaz o![]()
Hala anlamadın Aslan'ım şike ve ben bu işin fıtratında varız mutlaka olurum içinde![]()
Biraz da birimlerden konuşalım ona göre karar vereyim.$ ile mi ödeme yoksa € ile mi?Onu bunu boş ver de 12 puanı çak. Beni şampiyon yaparak tarihe geç.![]()