39. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serdar Alp Poyraz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bu yarışma bir şey denedim, şarkıları dinlemeyen olursa ifşa edicem :D

yanlışlıkla katıldığım eserin sonuncu olacağını düşünüyorum yarın kaçta son puan gönderimi
herve_tum_2.jpg

Yarin 3-6 arasi yollarim puanlari.

Puanları gönderdim. Son dönemlerdeki en iyi puanlamam oldu diyebilirim. Bazı yarışmalarda sırf puanlamayı tamamlamak için bazen beğenmediğim 1-2 şarkıya da puan vermek zorunda kalıyordum ama bu sefer puan verdiğim bütün şarkıları çok beğendim. Ha playlist genel olarak zayıf kalabilir ama sağlam parçalar da az değil bana göre. Çekişmeli bir yarışma olacak gibi.

Puanları gönderdim. Son dönemlerdeki en iyi puanlamam oldu diyebilirim. Bazı yarışmalarda sırf puanlamayı tamamlamak için bazen beğenmediğim 1-2 şarkıya da puan vermek zorunda kalıyordum ama bu sefer puan verdiğim bütün şarkıları çok beğendim. Ha playlist genel olarak zayıf kalabilir ama sağlam parçalar da az değil bana göre. Çekişmeli bir yarışma olacak gibi.

Özetle yine kazanamayacağım birinciyi şimdiden tebrik ederim demek istiyorsun :D

Yarin oglene kadar gonderebilirsen iyi olur ogleden sonra veya alsam aciklamaya baslamayi dusunuyorum kesin saati birazdan yazarim. Aksam aciklasam daha iyi olur herkes pc basinda olabilir.

puanlari gonderirkenki enstruksiyonlarimi gozardi etmemen umuduynan ?

Puanları yolladım ben de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt