- 21 Haziran 2011
- 24.737
- 6.123
- 2.048
Katılmak istediğim şarkıyı yollamasalar bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler kimse kimsenin hakkını yemiyor. Ayrıca da böyle istisnalar olabilir. Zamanında bunu ben de yaptım, Tolga da, Emrah da. Şimdi Tuncay kardeşim biraz tecrübesiz diye üzerine oynamaya gerek yok.![]()
Ha sen kimsenin hakki yenmiyor diyince oyle mi oluyor?Beyler kimse kimsenin hakkını yemiyor. Ayrıca da böyle istisnalar olabilir. Zamanında bunu ben de yaptım, Tolga da, Emrah da. Şimdi Tuncay kardeşim biraz tecrübesiz diye üzerine oynamaya gerek yok.![]()
Ha sen kimsenin hakki yenmiyor diyince oyle mi oluyor?
Adam bal gibi daha once yaziyor, sadece baskasi tag yaptigi icin yarisma disi kaliyor.
Sacma sapan hareketler bunlar, adaletsizliktir.
Sacma sapan bir hareket oldugunu degistirmez, kimse baskasini yazdiramaz ve bununla ilgili ciddi bir madde gelmesi gerektigini dusunuyorum, haksizlik olarak goruyorum ben bunu.İstisnalar olabilir dedim. Kayıt sırasında herkesin online olma şansı yok. Yarın bu Murat olmaz, Erman olmaz, sen olursun. Rica ettiğin zaman seni de yazarlar. Sonuçta resmi ve değişmez kuralları olan bir yarışma değil bu.
İstisnalar olabilir dedim. Kayıt sırasında herkesin online olma şansı yok. Yarın bu Murat olmaz, Erman olmaz, sen olursun. Rica ettiğin zaman seni de yazarlar. Sonuçta resmi ve değişmez kuralları olan bir yarışma değil bu.
Bundan önceki dört yarışmayı üst üste kaçırdım. Sağolsun organizatörler ya bilgisayar başında değilken ya da film izlerken kayıtları açıyorlar :asd22: Nasıl denk getirebildiklerini hala çözebilmiş değilimBundan dolayı yine kaçırma alametleri gösterirsem arkadaşlara beni yazdırın demiştim. Bildiğim kadarıyla bir üye başka bir üyeyi yazdırabiliyor. Böyle bir yasak yok çünkü daha evvelden defalarca bunun yapıldığını gördüm. Eğer bir haksızlık varsa bundan önce de oldu. Bu yazdırma olayından dolayı benim de ismimi yazdıramadığım yarışmalar oldu. Lakin ne yarışmanın ne forumun tadının kaçmasına isteyerek veya istemeyerek sebep olmak istemem. O yüzden @Tuncay Tum sevgili modum @Ali Ozer renkdaşımı mümkünse benim yerime listeye dahil et lütfen
Daha önümüzde nice yarışmalar var sıkıntı olmaz.
Bundan önceki dört yarışmayı üst üste kaçırdım. Sağolsun organizatörler ya bilgisayar başında değilken ya da film izlerken kayıtları açıyorlar :asd22: Nasıl denk getirebildiklerini hala çözebilmiş değilimBundan dolayı yine kaçırma alametleri gösterirsem arkadaşlara beni yazdırın demiştim. Bildiğim kadarıyla bir üye başka bir üyeyi yazdırabiliyor. Böyle bir yasak yok çünkü daha evvelden defalarca bunun yapıldığını gördüm. Eğer bir haksızlık varsa bundan önce de oldu. Bu yazdırma olayından dolayı benim de ismimi yazdıramadığım yarışmalar oldu. Lakin ne yarışmanın ne forumun tadının kaçmasına isteyerek veya istemeyerek sebep olmak istemem. O yüzden @Tuncay Tum sevgili modum @Ali Ozer renkdaşımı mümkünse benim yerime listeye dahil et lütfen
Daha önümüzde nice yarışmalar var sıkıntı olmaz.
Sen degil murat kayanda yer acmasi gerekiyor aslinda.
ad yazdirma sistemi ile islendigi bilinen bir yarisma oldugu ortada yoksa millet neden kacirdim diye hayiflansin
24 tane adam bulunamazsa surekli katilan kankani yazdirirsin @ yapip anlarim ama o kadar insan varken @bilmemne yazdigin adam 24. adamdan sonra katiliyorum yaziyor ve sen onu listede 20. olarak katildi diye yazip normalde #24 olarak listede olmasi gereken ve zamaninda katiliyorum yazmis adami liste disi birakiyosan this is some bs yani
Tam tersi B. Arda Aycan Murat Kayanda'nın ismini benden önce yazdırmış en son da Erman Türker de kapat demiş. Birinin çıkması gerekiyorsa o Murat Kayanda olmamalı.Sen degil murat kayanda yer acmasi gerekiyor aslinda.
Iste b aycan isim yazdirdigi icin haksiz oldugunu soyluyorum,Tam tersi @B. Arda Aycan @Murat Kayanda'nın ismini benden önce yazdırmış en son da @Erman Türker de kapat demiş. Birinin çıkması gerekiyorsa o Murat Kayanda olmamalı.