Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.908
- 21.953
- 3.553
Kimse çıkmıyor, eğlencelik yarışma yapılıyor burada.
Gerginlik çıkarmaya da gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse çıkmıyor, eğlencelik yarışma yapılıyor burada.
B. Arda Aycan sadece Murat'ın değil benim de ismimi yazdırmış ve en son yazdırmış. Ondan hemen sonra Ali ben de varım yazmış. Bu mantığa göre benim çıkmam gerekiyor Murat'ın değil. Daha önce de isim yazdırma mevzuları defalarca oldu bu yüzden kayıtların çabuk dolduğu hatta benim de ismimi yazdıramadığım zamanlar oldu. Hani öyle bir yasak yoktu bildiğim kadarı ile ama madem bu kadar sıkıntı oluyor bundan sonra belli bir kural getirsin modlar ona göre yarışılsın derim. Hatta bu yarışmada da uygulasınlar diyorum ama uygulamıyorlar. Çıkartın beni diyorum çıkartmıyorlarIste b aycan isim yazdirdigi icin haksiz oldugunu soyluyorum,
Ayrica digerleri'de yazdirmis olabilr daha bakmadim sadece gozume batan oydu zaten.
Arkadaşlar @Mehmet Ocak ile @Hayri Cund haklılar. Daha evvel de böyle şeyler oldu doğru ama haklı oldukları gerçeğini değiştirmiyor.
@Erman Türker ile @Murat Kayanda yı ben yazdırdığıma göre hata benimdir.
@Ali Ozer istersen benim yerime girebilirsin yarışmaya.
Eğer ortada bir haksızlık varsa bu haksızlığa direkt muhatap olan renkdaşım olgunluk gösteriyor ve sıkıntı etmiyor. Bu yüzden o ne diyorsa odur. Böyle kalsın bu seferlik o zaman. @Ali Ozer hakkın geçtiyse helal et hocamGerek yok abi. Dedigim gibi haftaya katilirim ben de.
Yine yasaklı var.
Hemide 2 tane.
Hangisi o kadarda kontrol ettim1 tane yakaladim degistirdik , listede baska isimlerle mi geciyor sarkilar
Aynen.
O zaman yakalanmasi imkansiz sende belli etmemeliydin simdi![]()
Sorun değil.