39. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serdar Alp Poyraz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse çıkmıyor, eğlencelik yarışma yapılıyor burada.

Gerginlik çıkarmaya da gerek yok.

Bundan sonra daha dikkatli olunur beyler şüpheniz olmasın.

Tuncay modum 39. yarışmanın organizatörü ve takdir hakkını o yönde kullanmış.

Ama o isimleri yazmayı sona bıraksada olurmuş. Burada beni yaz diyen adam tabii ki her zaman öncelikli olmalı.

Ha bundan sonra bir üye şunu yaz derse de alınmaz olur biter. Sadece bir kaç istisna olabilir, VIP'ten almak gibi. Ama bu da abartıya kaçmıyor zaten. Ben de kaçırdım bu yarışmayı ve VIP'ten alınmadım mesela. Olur böyle şeyler.

Son düzenleme:
Tepkiler de tam caylak modun organize ettigi yarismaya denk geldi. :)

Iste b aycan isim yazdirdigi icin haksiz oldugunu soyluyorum,

Ayrica digerleri'de yazdirmis olabilr daha bakmadim sadece gozume batan oydu zaten.
B. Arda Aycan sadece Murat'ın değil benim de ismimi yazdırmış ve en son yazdırmış. Ondan hemen sonra Ali ben de varım yazmış. Bu mantığa göre benim çıkmam gerekiyor Murat'ın değil. Daha önce de isim yazdırma mevzuları defalarca oldu bu yüzden kayıtların çabuk dolduğu hatta benim de ismimi yazdıramadığım zamanlar oldu. Hani öyle bir yasak yoktu bildiğim kadarı ile ama madem bu kadar sıkıntı oluyor bundan sonra belli bir kural getirsin modlar ona göre yarışılsın derim. Hatta bu yarışmada da uygulasınlar diyorum ama uygulamıyorlar. Çıkartın beni diyorum çıkartmıyorlar :D

Büyütülecek bir sorun yok ortada. Eğlenmek için buradayız zaten. Ve her hafta düzenli yarışma yapılıyor, yapılacak da.

Bir hata yapıldığı doğru ama büyütmeye gerek yok. Yarışma şu anki haliyle devam edecek.

Playlist de geliyormuş az sonra.

Tuncay kardeşimiz yarışmayı bizi kırmayarak üstlendi.

24+ yarışmacıda da hesap işleri karışıyor, ve o konuda da Emrah, Tolga kadar tecrübeli değil.

O yüzden bu seferlik anlayışla karşılarsanız seviniriz.

Her hafta, hatta 5 günde bir olan bir yarışma zaten. :)

Gerek yok abi. Dedigim gibi haftaya katilirim ben de.
Eğer ortada bir haksızlık varsa bu haksızlığa direkt muhatap olan renkdaşım olgunluk gösteriyor ve sıkıntı etmiyor. Bu yüzden o ne diyorsa odur. Böyle kalsın bu seferlik o zaman. @Ali Ozer hakkın geçtiyse helal et hocam :red:

Son düzenleme:
Playlist yayinlanmistir sizlere iyi dinlemeler :D

Listemde olan şarkıların hiçbiri yollanmamış neyseki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt