39. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serdar Alp Poyraz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yarışmaya katılsaydım ilk 3 yapacak 2 tane şarkım vardı. Keşke katılsaymışım ..

@Tuncay Tum bir önceki konuda fikrimi sormuşsun;

Ben fikrimi söyleyeyim ama açık konuşacağım, bu yarışma hiç içime sinmedi.

Başlangıcından itibaren söylenen sözler, yapılan gerginlikler hiç hoşuma gitmedi. Eğlenmeye giriyoruz buraya.

Burası bir yana Murat da sinirlenip oylarını göndermeyerek hata yaptı, öfkeyle kalkan, zararla oturur, daha önceki yarışmalarda oy göndermeyenlere yapıldığı gibi diskalifiye edilip 2. olan arkadaşın birinci ilan edilmesi gerekir.

Bir diğer konu da Murat oylarını göndermemeye karar verdiğinde bize söyleseydin, biz bunu çözebilirdik.

Neyse artık, kazanan dereceye giren herkese tebrikler.
Kesinlikle hemfikirim :red: Eğlenmeye falan çalıştık ama biraz eksik biraz tatsız tuzsuz bir yarışma oldu bu nedenlerden dolayı...

Hadi herkese iyi akşamlar...

Sanırım yarışmaya sadece YGS'ye kadar değil, sonrasında da katılmayacağım.

234593-8360.jpg

OOOouuv skandaal

Beyler ben online değildim Tuncay da tecrübesiz olduğundan bilememiş. Puanları verirken Murat abinin şarkısının hangisi olduğunu bilmiyordum tıpkı diğer şarkılar gibi. Ama Eurovision kurallarını ben bile bozamam. 1.ci Murat abi olmuş olabilir ama puanlarını göndermediği için maalesef diskalifiye edilip sonuncu sırada tamamlamıştır. 2,3,4. Arkadaşlar ilk 3'ü oluşturmaktadır.

Gereken düzenlemeyi buna göre yapın Tuncay Tum

-Tapatalk-

Dün saat 20:13 te yazdığım mesaj son derece açık ve net ,
bu mesajdan yaklaşık 5,5 saat sonra foruma girdim , değişiklik olmadığını görünce pm ile tekrar uyardım ,
Hala daha adımın geçmekte olduğunu görüyorum , mümkünse adımı anmayınız !!!

https://www.gscimbom.com/forum/f121...asi-sampiyon-murat-kayanda-113858/index7.html "" @Tuncay Tum Yarışmadan ayrılıyorum yerime birini yazabilirsiniz ,
abuk sabuk muhabbete konu olmak istemiyorum .
40. da görüşürüz . ""

Beyler ben online değildim Tuncay da tecrübesiz olduğundan bilememiş. Puanları verirken Murat abinin şarkısının hangisi olduğunu bilmiyordum tıpkı diğer şarkılar gibi. Ama Eurovision kurallarını ben bile bozamam. 1.ci Murat abi olmuş olabilir ama puanlarını göndermediği için maalesef diskalifiye edilip sonuncu sırada tamamlamıştır. 2,3,4. Arkadaşlar ilk 3'ü oluşturmaktadır.

Gereken düzenlemeyi buna göre yapın @Tuncay Tum

-Tapatalk-

Yapiyorum cok karisti ortalik :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt