- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Bu yarışmaya katılsaydım ilk 3 yapacak 2 tane şarkım vardı. Keşke katılsaymışım ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten sampiyon olmadi abi ikinci arkadasi 1. yapariz 3. ikinci ve 4. de 3. yapariz![]()
Kesinlikle hemfikirim@Tuncay Tum bir önceki konuda fikrimi sormuşsun;
Ben fikrimi söyleyeyim ama açık konuşacağım, bu yarışma hiç içime sinmedi.
Başlangıcından itibaren söylenen sözler, yapılan gerginlikler hiç hoşuma gitmedi. Eğlenmeye giriyoruz buraya.
Burası bir yana Murat da sinirlenip oylarını göndermeyerek hata yaptı, öfkeyle kalkan, zararla oturur, daha önceki yarışmalarda oy göndermeyenlere yapıldığı gibi diskalifiye edilip 2. olan arkadaşın birinci ilan edilmesi gerekir.
Bir diğer konu da Murat oylarını göndermemeye karar verdiğinde bize söyleseydin, biz bunu çözebilirdik.
Neyse artık, kazanan dereceye giren herkese tebrikler.
aykut un 121 puanı var mesela.
Bir de Cund ne yazmış şarkılara paylaşırsan sevinirim, merak ettim.
kayandadan 7 puan sil sampiyon aykut
basligi degistir tuncay bu sefer 700 kere soyletme
kayandadan 7 puan sil sampiyon aykut
basligi degistir tuncay bu sefer 700 kere soyletme
bol sans reis gonderirse bana da haber ver
ben 5. tablodan sonra hata gördüm ama baştan saymak gerekir yine de.
tuncay ın hesap da doğru olabilir
Senin de Murat' la sorunun neyse çözelim![]()
Dogru istersen gondereyim sana excel tablosun![]()
ama pmlerden kaaristi tablolar![]()
Basimin etini yedin lan senin yuzunden tablolarida karistirdik iyi mi![]()
![]()
Bu yarismanin baslangici fiyaskoydu abi birdaha da yapmam bu son oldu![]()
![]()
Beyler ben online değildim Tuncay da tecrübesiz olduğundan bilememiş. Puanları verirken Murat abinin şarkısının hangisi olduğunu bilmiyordum tıpkı diğer şarkılar gibi. Ama Eurovision kurallarını ben bile bozamam. 1.ci Murat abi olmuş olabilir ama puanlarını göndermediği için maalesef diskalifiye edilip sonuncu sırada tamamlamıştır. 2,3,4. Arkadaşlar ilk 3'ü oluşturmaktadır.
Gereken düzenlemeyi buna göre yapın @Tuncay Tum
-Tapatalk-