39. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serdar Alp Poyraz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ben online değildim Tuncay da tecrübesiz olduğundan bilememiş. Puanları verirken Murat abinin şarkısının hangisi olduğunu bilmiyordum tıpkı diğer şarkılar gibi. Ama Eurovision kurallarını ben bile bozamam. 1.ci Murat abi olmuş olabilir ama puanlarını göndermediği için maalesef diskalifiye edilip sonuncu sırada tamamlamıştır. 2,3,4. Arkadaşlar ilk 3'ü oluşturmaktadır.

Gereken düzenlemeyi buna göre yapın @Tuncay Tum

-Tapatalk-

Yapiyorum cok karisti ortalik :D :D

Yarışma ile alakalı başka sorunlar varsa bana iletin. Tuncay'a kızmanın alemi yok bence tecrübesiz olduğu için bir sıkıntı yaşanmış.

-Tapatalk-

vKvXt.gif

sCW5F.gif

2 tane 12 aldım yine aynı puanda olduğum kişinin gerisinde mi kaldım vay anasını bahtsızlığın bu kadarı artık

Tuncay Tum 3. ve 4. Arkadaşların 12 şer puanlarını kontrol ettin mi? Kim daha çok 12 aldıysa o 3.dür

-Tapatalk-

Beyler, karşınızda yazan puanlar sizin değil, Furkan KAN yani senin puanın 95 kardeş, sıralama doğru ama puanlar yanlış

Öyle olması daha işime gelir çünkü aynı puansa çok dramatik Aykut ve ben ikişer 12 almışız o 2 tane 10 almış ben 1 :D

Öyle öyle, puanlar sabit kalmak kaydıyla Murat' ı son sıraya atıp, diğer herkesin sıralamasını bir basamak yükseltmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt