#39 Luis Pedro Cavanda

sabri "çekil lan vermem formayı" demiş resmen

fdac3a1a03ae48debdad440fdf1e84c2.jpeg

Korkum o ki kötü oynarsa çöp ilan edilecek ve Sabri denen şahıs bjk maçına çıkacak . Cavanda'ya nedense güveniyorum , hadi be oğlum eboue'nin yarısını oynasan millet seni baştacı yapar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Korkum o ki kötü oynarsa çöp ilan edilecek ve Sabri denen şahıs bjk maçına çıkacak . Cavanda'ya nedense güveniyorum , hadi be oğlum eboue'nin yarısını oynasan millet seni baştacı yapar

Bu hafta Arena'da kötü oynamaz, takim iyi oynar ve oynamak zorunda.

Ama yine de beklentiye gitmemek gerekir. Fazla izlemedim ben bu Cavanda'yi, izleldigim maclarda da çok kötüydü, örnegin bize karsi. En fazla 2-3 kez 90 dk izlemisimdir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu hafta Arena'da kötü oynamaz, takim iyi oynar ve oynamak zorunda.

Ama yine de beklentiye gitmemek gerekir. Fazla izlemedim ben bu Cavanda'yi, izleldigim maclarda da çok kötüydü, örnegin bize karsi.

Sen sadece bize karşı izlemişsin o da o olaylı maçı. Sen bence de pek izlememişsin , yorumlarından öyle anlamıştım . Hakkındır, bizle oynadığı Maçta berbat oynamıştı ve kırmızı da yemişti ama hatırla o anki Trabzon elek olmuştu. Ligin ilk yarısında bizle oynadıkları Maçta bizi perişan etmişti hatta burada bak ya Trabzon kadar olamıyoruz adamlar kimi almış diye çok muhabbetler geçmişti. Cavanda ilk alınırken Trabzon'a burada bazı arkadaşlar çok iyi demişti ben de tanımadığım için sallamıştım adama yalan yok ama ligin ilk yarısı bitene kadar çoğu maçı izledim ( iddialı takımları izlemeye çalışırım ) bu adam harikaydı hatta Trabzon seyircisi sürekli alkışlıyordu falan. Herif 2. Yarıya başladı futbolu bıraktı , kafasına göre top atmalar falan ; ee haliyle kafasına göre takılıp , mücadele etmeyince de kadro dışı. Demem o ki ilk yarıdaki cavanda olursa çok yazı sildirir ve çok rakip kıskandırır bir zamanlar eboue de olduğu gibi ( Arsenal'in çöpü, Sabri'si , seviniyorlar gittiği için vs. yazıldı) ama 2. yarıdaki gibi oynarsa da çöp ilan edilecek . Yani çok riskli bir transfer yaptık , çok iyi ya da çok kötü çıkacak ; ortası yok.

Sen sadece bize karşı izlemişsin o da o olaylı maçı. Sen bence de pek izlememişsin , yorumlarından öyle anlamıştım . Hakkındır, bizle oynadığı Maçta berbat oynamıştı ve kırmızı da yemişti ama hatırla o anki Trabzon elek olmuştu. Ligin ilk yarısında bizle oynadıkları Maçta bizi perişan etmişti hatta burada bak ya Trabzon kadar olamıyoruz adamlar kimi almış diye çok muhabbetler geçmişti. Cavanda ilk alınırken Trabzon'a burada bazı arkadaşlar çok iyi demişti ben de tanımadığım için sallamıştım adama yalan yok ama ligin ilk yarısı bitene kadar çoğu maçı izledim ( iddialı takımları izlemeye çalışırım ) bu adam harikaydı hatta Trabzon seyircisi sürekli alkışlıyordu falan. Herif 2. Yarıya başladı futbolu bıraktı , kafasına göre top atmalar falan ; ee haliyle kafasına göre takılıp , mücadele etmeyince de kadro dışı. Demem o ki ilk yarıdaki cavanda olursa çok yazı sildirir ve çok rakip kıskandırır bir zamanlar eboue de olduğu gibi ( Arsenal'in çöpü, Sabri'si , seviniyorlar gittiği için vs. yazıldı) ama 2. yarıdaki gibi oynarsa da çöp ilan edilecek . Yani çok riskli bir transfer yaptık , çok iyi ya da çok kötü çıkacak ; ortası yok.

Ligin ilk yari macindan bahsediyorum. Perisan fln etmedi, forumda ben dahil bir kac kisi ayni elestirileri yapti o gün. Ayrica amatörce hata yapip Jose'ye gol attiriyordu. Cikarken topu kaptirdi. Saha'da ondan fazla pas hatasi yapan yoktu.

O mac cok kötü oynadi. Istanbul macini degil, o maci daha iyi hatirliyorum. Istanbul'da oynamadi bile heralde, bilmiyorum.

Ligin ilk yari macindan bahsediyorum. Perisan fln etmedi, forumda ben dahil bir kac kisi ayni elestirileri yapti o gün. Ayrica amatörce hata yapip Jose'ye gol attiriyordu. Cikarken topu kaptirdi.

O mac cok kötü oynadi. Istanbul macini degil, o maci daha iyi hatirliyorum. Istanbul'da oynamadi bile heralde, bilmiyorum.

Sen bindirmelerine değil de ciddi top kaybına takılmışsan , carole'de savunduğun tezi kendin yalanlamış olursun . Bu adam müthiş oynadığı zamanlarda zaten o hataları her maç yapıyordu ki ama hızıyla tekrar açığı kapatıyordu . Zaten müthiş pasör bir adam değil bu adam, yani bizde çok iyi oynasa da o hataları yapacak aynı carole'de olduğu gibi. İstanbul'da oynadı ve de kırmızı yemişti

Hadi be cocum be hadi gel gari al şu sabriyi başımızdan be bıktık arkadaş :o

Sen bindirmelerine değil de ciddi top kaybına takılmışsan , carole'de savunduğun tezi kendin yalanlamış olursun . Bu adam müthiş oynadığı zamanlarda zaten o hataları her maç yapıyordu ki ama hızıyla tekrar açığı kapatıyordu . Zaten müthiş pasör bir adam değil bu adam, yani bizde çok iyi oynasa da o hataları yapacak aynı carole'de olduğu gibi. İstanbul'da oynadı ve de kırmızı yemişti

Ne alaka Carole fazla pas hatasi yapmiyor?

Neyse bekleyip görecegiz.. Dedigim gibi kesin konusmak için daha fazla izlemek gerekir ki ben kimsenin yeterince izledigini sanmiyorum..

Ilk izlenim ise pas oyunu kötü arti konsantrasyon sorunu var. Bu tabi 2-3 maclik yorum.

Ne alaka Carole fazla pas hatasi yapmiyor?

Neyse bekleyip görecegiz.. Dedigim gibi kesin konusmak için daha fazla izlemek gerekir ki ben kimsenin yeterince izledigini sanmiyorum..

Ilk izlenim ise pas oyunu kötü arti konsantrasyon sorunu var. Bu tabi 2-3 maclik yorum.

Ee ben sana sezon özetini yazdım , üstüne ya çok iyi ya da rezil olacak dedim ama sen kimsenin izlemeğini sanmam deyip beni taça attın Hakan . Önceden diyeydin de o kadar yazı yazmasaydım :)

Pas oyunu ve disiplin sıkıntısını zaten ben de belirttim .

Cavanda dengesiz futbolcu.
Şöyle dengesiz. İyi gününde her takımda oynar sağ ve ayrıca sol bekte.
Kötü olan yanı iyi olmadığı gününde sabri nerde sorarsın. İstikrarlı değil ve olamadı şimdiye kadar. Lazio da bi ara iyi istikrar yakalamış işte. Bekleyip göreceğiz artık bizde ki durumunu

Cavanda dengesiz futbolcu.
Şöyle dengesiz. İyi gününde her takımda oynar sağ ve ayrıca sol bekte.
Kötü olan yanı iyi olmadığı gününde sabri nerde sorarsın. İstikrarlı değil ve olamadı şimdiye kadar. Lazio da bi ara iyi istikrar yakalamış işte. Bekleyip göreceğiz artık bizde ki durumunu

Aynen ve bizde istikrarlı olmazsa kimse ona saygı duymaz .

takım form tuttuğunda cavanda da fizik gücünü yakaladığında bir çoğumuz aşık olacak. ha bu dediklerim olmazsa yapıcak birşey yok futbolda yada hayatta herşey yolunda gitmiyor.

Cavanda´nin hayvan gibi fizigi var. Hem defansif hemde ofansif anlamda deparlari etkili. Zaman zaman müthis defansif hamleler yapabilen bir oyuncu. Ama konsantrasyon seviyesi cok zayif, bu konuda Chedjou, Dany gibi. Ofansif oynayan, ve düzenli takimlarda ciddi is yapabilecek bir adam. Ama hoca faktörü önemli.

Luis Pedro Cavanda | Best Defensive Skills & Runs | HD 72p - YouTube

Cavanda - Olan var olmayan var (Cavanda Airlines) - YouTube

Su en son depari attigi oyuncu da Bieseswar.

Fizik anlamda cok sey katacak takima. Hizlli bir sekilde alan doldurabilecek oyunculara ihtiyacimiz fazlasi ile var zaten. Hem ileride, hem arkada, hem merkezde.

Geri
Üst Alt