- 27 Ocak 2010
- 58.716
- 30.345
- 3.363
hayaller kurup beklentiye girerek heyecan yasamanın anlamı yok nasılsa sonunda sabri oynayacak. baktı oynayamıyor bunuda zehirler gene oynar arslanım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayaller kurup beklentiye girerek heyecan yasamanın anlamı yok nasılsa sonunda sabri oynayacak. baktı oynayamıyor bunuda zehirler gene oynar arslanım.
Hayaller ?
Umarim bir gece ansizin, Florya semalarinda, Cavanda terlemis siyahi teni ile, Sabri ile ciplak vaziyette karsilasir.
Hayaller ?
Umarim bir gece ansizin, Florya semalarinda, Cavanda terlemis siyahi teni ile, Sabri ile ciplak vaziyette karsilasir.
hayaller kurup beklentiye girerek heyecan yasamak kısmı bu baslık ıcın olmamıs
işin özü gene sabri oynar hacı bunu sende biliyon bende diğerleride.sabri emekli olana kadar o iş yaş beklentim yok artık.
renktaş gümüşü bundesligaya kiralayıp yerine de lakumbayı alsaydık sanırım seni adeta 4 köşe ettirecek bir transfer dönemi geçirmiş bulunmakta olabilirdik
cavanda-lakumba sağ kanadı , solda carole - bruma
Sabriyi gördügüm her mac, beni mac keyifinden ediyor. Bu sezon artik o yokmus gibi davranmaya basladim. Cavanda, reis bozuntusunu kesecekdir. Yeterki delirip, gece vakdi Riekerink´e whatsappden pipisinin resmini atmasin.
Adem depar atti diye seviye mi atlamis oluyor.Cavanda´nin hayvan gibi fizigi var. Hem defansif hemde ofansif anlamda deparlari etkili. Zaman zaman müthis defansif hamleler yapabilen bir oyuncu. Ama konsantrasyon seviyesi cok zayif, bu konuda Chedjou, Dany gibi. Ofansif oynayan, ve düzenli takimlarda ciddi is yapabilecek bir adam. Ama hoca faktörü önemli.
Luis Pedro Cavanda | Best Defensive Skills & Runs | HD 72p - YouTube
Cavanda - Olan var olmayan var (Cavanda Airlines) - YouTube
Su en son depari attigi oyuncu da Bieseswar.
Fizik anlamda cok sey katacak takima. Hizlli bir sekilde alan doldurabilecek oyunculara ihtiyacimiz fazlasi ile var zaten. Hem ileride, hem arkada, hem merkezde.
Pek bir beklentim yok.
Ya Eboue gibi adam alacaktık ya da kimseyi, sonunda nasıl olsa yine Sabri denen herife katlanıyoruz.
Alacaksan taş gibi bek alacaksın yoksa Sabri den kurtuluş yok aga.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Adem depar atti diye seviye mi atlamis oluyor.
Ben sana istersen Chedjou nun Lille korner kullandiktan sonra attigi depari göstereyim, St. Etienne topu orta yuvarlakta duran Aubameyang'a yolluyor, kendisi tek basina kalecinin üstüne kosuyor, Chedjou rakip ceza sahasindan gelip topu kazaniyor.
Yaninda Cavanda nin depar birsey degil.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Eboue gibi adam diyorsun da eboue gelirken herkes ağlıyordu gelmesin diye. Ya da wiel için ölüp bitiyordu millet şimdi çöp diyor . Öyle taş gibi eboue gibi söylemler gereksiz Can. Transfer risk işidir , tutarsa iyi tutmazsa kötü adam olur ; bundan öncesini kimse takmaz . Persia ben de dahil herkes ölüyordu ama şimdi ben de dahil herkes gülüyor adama, yani argümanın yanlış , ha sabri neden hep oynuyor sorusuna gelince ; en ufak kötü oynamada yeni alınan adamı hemen yedeğe çekiyoruz da o yüzden . Eboue geldiğinde sürpriz şekilde olduğundan da iyi oynayınca Sabri giremedi ama kaçırdığın bir şey var her ne olursa olsun Sabri eboue'yi de kesmiş oldu düz mantıkla . Kadro dışı kalmıştı falan deme sonuçta yine onla sezonu bitirdik . İş transferde değil Sabri'nin gitmesinde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Chedjou ve Cavanda'yi bu konuda kiyaslamak zaten yanlis olur. Biri stoper digeri bek. Ama bir depar ile kalite ölcmek yanlis demeye getirdim.Aga Cavanda ligin en hizli oyuncularindan bir tanesi, belkide en hizlisiMesele bir depar degil, adam asiri süratli, bir bek icin bile. Patlayiciligi var. Cabuk tempo yapiyor. Chedjou belini dönene kadar, zaten rakip topcu kalenin önüne kadar geliyor. O yüzden temposunu aldigi an hizli olsa bile, pek ise yaramiyor.
Cavanda´nin hayvan gibi fizigi var. Hem defansif hemde ofansif anlamda deparlari etkili. Zaman zaman müthis defansif hamleler yapabilen bir oyuncu. Ama konsantrasyon seviyesi cok zayif, bu konuda Chedjou, Dany gibi. Ofansif oynayan, ve düzenli takimlarda ciddi is yapabilecek bir adam. Ama hoca faktörü önemli.
Luis Pedro Cavanda | Best Defensive Skills & Runs | HD 72p - YouTube
Cavanda - Olan var olmayan var (Cavanda Airlines) - YouTube
Su en son depari attigi oyuncu da Bieseswar.
Fizik anlamda cok sey katacak takima. Hizlli bir sekilde alan doldurabilecek oyunculara ihtiyacimiz fazlasi ile var zaten. Hem ileride, hem arkada, hem merkezde.
Chedjou ve Cavanda'yi bu konuda kiyaslamak zaten yanlis olur. Biri stoper digeri bek. Ama bir depar ile kalite ölcmek yanlis demeye getirdim.
Aubameyang'in o kadar önde olmasina ragmen Chedjou'ya yakalanmasi mesela inanilmaz. Normalde stoperler hemen arkasinda olsa bile bu adama yetisemiyor.
Neyse konu Cavanada: Hizli olmasi bir kenara, kalite anlaminda sorunlu oldugunu gördüm 1-2 macta. Teknik acidan fena degil gibi. Dedigim gibi, 3-4 mac bizim takimda izlemek gerekir.