#39 Luis Pedro Cavanda

Sarper sabahtan beri dır dır çenesi susmuyor ne çok konuşuyon ya çingene karıları gibi.

Erinmedim gidip Trabzon forumunda cavanda'nın konusunu kadro dışı kalana kadar okudum . 10. aya kadar en ufak olumsuzluk yok ve herkes övüyor ama Trabzon o bize yenildiği ve üst üste maçlar kaybettiği aylar içinde ufak tefek eleştiriler yazılıyor ki bazıları da takım cavanda'ya topu bırakıp oyun kurmasını bekliyor ne bekliyorsunuz adamdan gibi savunan şeyler yazıyor ki haklı da bence ; sonra yılın sonlarına doğru yine tek iyi transferimiz , Harika vs. övülmeler başlıyor ama Trabzon ne zaman ki yine üst üste yenilme serisine başlıyor , insanlar laubali olduğunu vs . yazıyor . Kısaca özet geçtim , Trabzonluların da dediği gibi bu adam oynamak isterse oynar ama canı istemezse de rezil bile olur . En büyük sorunu istikrar ama oynayacağı en büyük kulübe geldi ( lazio da dahil) artık istikrar sağlar diye umut ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

JOR'un Cavanda transferi hakkinda 'Ben daha önce tanimiyordum' ve gecen hafta kadroya girememesi, bu hafta derbi öncesi oyuna girememesi acaba mi dedirtiyor..

Süs diye mi aldık biz bunu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ısınmaya bile gitmedi :( halbuki son 10 dakika taraftarla buluşabilirdi

Podolski'yle birlikte acilen iyileşin.Kurtarın bizi şu çapsız Sabri-Yasin ikilisinden kanat görelim biraz.

Acilen poldi ile beraber sağ kanadı teslim almalılar

100/100 hazir ama adamin ilk maci Besiktas olmasin, yine yedek kalsin ve sonraki mac oynasin

1-2 maç deparlarıyla bazı taraftarları zevke boğar ondan sonra bu çöpten nasıl kurtuluruz diye düşünmeye başlarlar.

Çok fazla umudum yok bu heriften sadece Sabri yerine oynayacak olması sevindirici.

sunu hazirlayin artik sabriyi görmek istemiyorum. tutmazsa 4 sag beki de gönderin, adam gibi iki tane alin!

bu herif oynayacak bundan boyle
belli olmustur

Rezil bir defans mantelitesi var.
2 pozisyonu vardı az kalsin penaltı yapacaktı.

10 dakika daha olsaydı kırmızı görüp penaltı golü yedirirdi.

Baskı kurduğumuz anadolu maçlarında ileride etkili görünür.
Kontraya çıkan anadolu takımları cavandanin kanadını otoban yapar.

Rikerink ,linnesin üzerinde dursa daha iyi olacak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamdan sebebini bilemediğim şekilde ümitliyim

Luis Pedro Cavanda ‏@LSP39 Good result, taking a point away from home. Now full focus again on next weekend and keep working as a team!!
1f44a-1f3fe.png
#Cimbom #Galatasaray

Bu arkadasin ciddi defans sorunlari var, 10 dakikada belli etti. Yine de 11e girmeli bi 90 dakika görelim.

Buz gibi bjk en coskulu aninda oyuna alinmasi, bir TD hatasidir. Ayni hareket ile istemeyerek olsa da Josue´de taraftara meze oldu, Cavanda´da olabilirdi. Daha oyuna isinmadan, kani kaynayan, rakiplere karsi, sicabilirdi de. Degisiklikler daha rahatken, avantaji ele almis, sakin oynarken, yapilmaliydi.

Bence Sabri kesik yedi

Cavanda utandirma nolur yeter su sagbekten cektigimiz

Geri
Üst Alt