- 22 Haziran 2012
- 11.448
- 5.278
- 1.873
Lig için yeterli görüyorum şimdilik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yengeden izin alıp foruma girmişsin üstad, kaçırmışım üzüldüm.Elimizdeki sağ beklerin hepsi kötü olmakla birlikte bence içlerinde en iyisi Linnes. Cavanda'dan olmaz. Sabri en kötüsü aralarında.
Atletik adama , hatta futboldan ekmek yemesinin ana nedeni olan adama yavaş demek . Ne diyeyim bir de alıntı yapıyormuş arkadaş , çok ilginç. İyi kötü futbolcu denilir , fikirdir anlarım ama adamın en önemli özelliğine sırf bjk maçında uzun süredir ki bu süre yaz başından beri resmî maç oynamamış adamı yavaş görünce ; hemen operatör doktor gibi eski maçları biliyordum ya zaten demek , bilgisiz bilgili olmak demektir lügatta . Neyse bjk maçında yavaştı onda şüphe yok ama bunu genelleme yapan insanlarla da ayni platformda bulunmak ne acı .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan böyle kafası kırık topçuları hep sevmiimdir mesela Colin Kazım mesela Eboue
kardes takımdaki nigga sayisini arttırmak gerekmez mi sence de;?zannımca 11'in en az 6'si senci olmali..alanya ve osmanlinin zencilerine imreniyorum acikcasi
vallaha aynen öyre renktaş Delarge Umar Badou Lawal Diabaté orta saha ve ilerisi full nigga hemde öyle Donk gibi deve nigga değil arı gibi çalışkan nigga'lar
fizikli oyuncular bu ligde hep iş yapmıştır renktaş bak Drogba Kwueke Eren Poldi Bruno Alves Topal Carole fiziğini geliştirmeye başlayınca Bruma'da
Bir Nigga stoper bölye güçlü hızlı seri katil gibi birisi bir B2B ortasaha ama tolga gibi ciğersiz bir ortasaha gelsin şu takıma ama böyle avrupalı fransız alman niggalar'dan değil ha istediklerim renktaş böyle afrikanın bağrından kopmuş gelmiş yoksuluk çekmiş aç adamlar para için değil böyle savaşacak adamlar
Abartmayalım orası masaj salonuPodolski'den Cavanda paylaşımı.
![]()
Bir ayaginda corap var digerinde yok.Ilginc