#39 Luis Pedro Cavanda

Atletik adama , hatta futboldan ekmek yemesinin ana nedeni olan adama yavaş demek . Ne diyeyim bir de alıntı yapıyormuş arkadaş , çok ilginç. İyi kötü futbolcu denilir , fikirdir anlarım ama adamın en önemli özelliğine sırf bjk maçında uzun süredir ki bu süre yaz başından beri resmî maç oynamamış adamı yavaş görünce ; hemen operatör doktor gibi eski maçları biliyordum ya zaten demek , bilgisiz bilgili olmak demektir lügatta . Neyse bjk maçında yavaştı onda şüphe yok ama bunu genelleme yapan insanlarla da ayni platformda bulunmak ne acı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 dkklik performansına göre burada yorum yapılmış.
Asıl 10 dkda ne gördünüz onu bana anlatın.
Bende bu arkadaşı trabzondayken izledim yavaştı dedim.
İzlemediğimi nerden biliyorsun?
Benim arkadaşlarım kayınçolarım hepsi trabzonlu izledim diyorsam izledim.
Genelleme yapmam bu adamın maç eksiği var takıma uyumu soru işareti.
Beklentiyi yükseltiyorusunuz olmayınca çöp diyorsunuz.

Alıntı yapmak yasakmı ne demek birde alıntı yapıyormuş.
Aynı platformda bulunmak çok acıymış mış mış...
Orada çıkış buttonu basmak çok kolay.
Fikirimizide söyleyemeyeceğiz birisine batacak diye.

P9

10 dkklik performansına göre burada yorum yapılmış.
Asıl 10 dkda ne gördünüz onu bana anlatın.
Bende bu arkadaşı trabzondayken izledim yavaştı dedim.
İzlemediğimi nerden biliyorsun?
Benim arkadaşlarım kayınçolarım hepsi trabzonlu izledim diyorsam izledim.
Genelleme yapmam bu adamın maç eksiği var takıma uyumu soru işareti.
Beklentiyi yükseltiyorusunuz olmayınca çöp diyorsunuz.

Alıntı yapmak yasakmı ne demek birde alıntı yapıyormuş.
Aynı platformda bulunmak çok acıymış mış mış...
Orada çıkış buttonu basmak çok kolay.
Fikirimizide söyleyemeyeceğiz birisine batacak diye.

P9

Tamam kardeş cavanda yavaş . İyi günler .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cavanda güçlü ve hızlı bir oyuncu..ne linnes ne sabrinin böyle bir özelliği yok.lig için bu özellikler bile yeterli olur..Trabzona geldiği ilk maçlarda çok beğenmiştim ama yavaş yavaş tüm ts gibi formu düştü ve yedeğe çekildi..iyi bir cavanda linnesten de sabriden de çok daha faydalı olacaktır .. Gönül isterdi ki daha garanti bir bekimiz olsun ama eldeki isimlere bakınca en makulü bu gibi en azından birkaç maç şans tanınmal

Isterse bolt olsun nerde duracagini bilmeyen ne zaman mudahil olacagini kestiremeyen adam AGIR olmaga mahkumdur

Bjk macinda biraz oyle gibiydi ona istinaden dedim

yahut temelde suratli oldugundan suphem yok
sacindan belli

meunieri almadık adam psgye gitti..şimdi aynı pozisyonda 3 adam var 3ünü toplasan yarı meunier etmiyor.. ama kötünün iyisi cavanda gibi geldi bana linnesle sabride hayat belirtisi göremiyorum

Cavanda'ya 4.5m bayılmadık ben kabul edilebilir bir risk olarak görüyorum, bekleyip görelim.

Ligtv'deki Pinar Cavanda'nin hazir olmadigini soyledi ve Sabri oynayacak dedi muhtemelen

Sent from my iPhone using Tapatalk

lines oynasin
belki akli basina gelmistir

lines oynasin
belki akli basina gelmistir
40 bin kişi önünde eli ayağına dolanır onun.acayip öz güven eksikliği var o çocukta rakibi karşısına almaktan korkuyor resmen.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kes su Sabri'yi de sasirt beni.

LPC'ye güveniyoruz. Yavaş yavaş ısınacaktır.

Yarın izleyeceğiz Aslanı. Hadi bakalım çok merak ettim.

Yarınki performansını izlemek için sabırsızlanıyorum.
İnşallah At sahibine göre kişneyecek.;)

Sinan Engin Cavanda ile ilgili yapmis analizin kralini...

"Cavanda´yi gecen AVM´de gördüm, hanimi ile heralde, bir bayan ile yürüyordu. Aslan gibi oglan hoaaa, vooaaaaa, wallah"

Demek ki neymis? Riekerink bosuna dememis 'Ben bu oyuncuyu tanimiyordum, yönetim önerdi'. Teknik adamin tanimadigi oyunculari alma iste.

Yine 11 de degil. Sabri'yi kesemeyen 2 bek oyuncumuz var, Linnes ve Cavanda. Ikiside normal sartlarda daha iyi, ama anlasilmaz bir Sabri tutkusu var her teknik adamda..

Linnes'i yarim saat icinde kesen Riekerink 3 mactir vasatlari oynayan Sabri'ye niye ayni davranisi gerceklestiremiyor, bunu anlamiyorum iste.

Sabri oynamayip Linnes veya Cavanda oynasa cok mu sey degisir?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt