#39 Luis Pedro Cavanda

Çalım atacağım diye pas vermiyor. Sabri'den iyi olabilir ama önce pas verilmesi gereken yer de vermesi lazım.
Hocam olur oyle daha ilk macina cikti 40.000 kisinin onunde kendini ispatlamak isteyebilir.Geri donusleri super hata yapsa bile hemen geri donup rakibi karsiliyor.Ilerleyen haftalarda net yorumlar yapilir kendisi hakkinda ama bugun bile sabriden 5 kat iyiydi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabriden iyidir diye kısas olmaz sabriden kötü olan lisansı yırtsın bıraksın zaten bu sene idare etsin cavanda seneye yakışanı bulurlar inşallah

bizim sağbekimiz değilmiş.. ulan son on yıldaki sağ bekimiz kim haberiniz varmı? adam sakatlıktan yeni çıkmıs temposu gayet iyiydi ilerde kaldıpı zamanlar bile adam kaçırmadı tek eksisi topu ne zaman ayağından çıkaracağını bilmiyor.. buda tabi büyük handkap ama yine de sabriyle kıyas olmaz.

Alışsın pas sorunuda gider aslanım :D sabri yok artık pedro var.

Hızlı, çalım falan atıyor, gidip geliyor, savunmada fena değil. Pas özürlü ve beyin özürlü olmasının dışında bu sezon idare eder gibi duruyor.

Gecen sezon Trabzon deplasmaninda farketmistim bunu; Pas atmasini bilmiyor gibi bu, oyun bilgisi zayif.

Ama her türlü Linnes ve Cavanda hazirlanmali sag bek icin.

Uzun zamandır maç yapmadı isabetsiz paslarının sebebi bu olmalı ilerleyen maçlarda anlarız.Pasları kötü olsa ne olacak ki sanki Sabri, Dani Alves mi :D

[USER]Adem Cakar[/USER] gecen sezon lig basinda TS deplasmanindan sonra Cavanda hakkinda yaptigimiz tartismayi hatirliyormusun?

Pas problemi var gibi duruyor.
Koşu olarak siritmaz.
Gerci tolga da iyi başlamamıştı sonra toparladı inşallah buda öyle olur.
Kurtar bizi sabriden Karaoğlan

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gercek anlamda ilk defa izliyorum neden hala sabri ilk 11 de oynuyor belli, adam girer girmez 3 defa basit pas hatasi yapti cok dengesiz oynuyor hizli kosular disinda birseyini görmedim en kötüsü heran penalti yaptiracak cinzden giriyor adamlara ceza sahasinda, bu adam nasil alinmis pek anlamadim, takimda 3 tane sag bek var hepsini toplasan bir carole etmez. gene bu capsizlarin arasinda linnnes en iyisi gibi gözüktü onuda hoca heralde sildi

Beyler ilk yarida X´e tecavüz eden Serdar Özkan ikinci yari ortasi egik bir sekilde oyundan alindi. Diego bir daha bir deneyim dedi, Cavanda´dan gecit bulamadi. Motta hamlesi zeka kokmuyordu, ama eger X o pozisyonda olsa, Motta oradan siyrilip, belki de bir golü pasi vermis olurdu.

Temposu daha tam yerinde degil, paslarda sikinti yasiyor. Ama mac temposuna girmesi bir 3-4 mac alacakdir. Ondan sonra Aslanimizi daha rahat izleyebilecegiz. Fizigi sahane adamin, qoaaah.

Yani kisaca diyeyim, eger X oyunda kalsaydi, belki 1:1´i bulamadan, yigecektik ikinci golü. Cünkü o baslamadan kesilen ataklar, dönüyor dolasiyor, bizim kalemizde gol olarak bitiyor.

Beyler ilk yarida X´e tecavüz eden Serdar Özkan ikinci yari ortasi egik bir sekilde oyundan alindi. Diego bir daha bir deneyim dedi, Cavanda´dan gecit bulamadi. Motta hamlesi zeka kokmuyordu, ama eger X o pozisyonda olsa, Motta oradan siyrilip, belki de bir golü pasi vermis olurdu.

Temposu daha tam yerinde degil, paslarda sikinti yasiyor. Ama mac temposuna girmesi bir 3-4 mac alacakdir. Ondan sonra Aslanimizi daha rahat izleyebilecegiz. Fizigi sahane adamin, qoaaah.

Yani kisaca diyeyim, eger X oyunda kalsaydi, belki 1:1´i bulamadan, yigecektik ikinci golü. Cünkü o baslamadan kesilen ataklar, dönüyor dolasiyor, bizim kalemizde gol olarak bitiyor.
Gecen sene lig basinda TS deplasmani vardi, o mac sonrasi bu Cavanda hakkinda cok tartismistik. Ben inanilmaz pas hatalari yaptigini savunuyordum, sen ise tersini. Pas konusunda sIkIntIlI oldugu bugün de görüldü.

Bu yorumum ile de Sabri'yi fln savunmuyorum, saymiyorum bile kendisini.

sezon sonuna kadar cavanda linnesle idare etmelyiiz bi sekilde. ikiside sabriden iyi.

seneye bu ikiliden biri yedek olmali digeri gönderilmeli ilk 11e kaliteli biri alinmali

paslari cok zayif kaliyor ama hiziyla ileri cikislari basarili. fizik olarak daha da iyi olursa bakmak lazim.

oyuna girdiği andan itibaren oradan tek bir orta gelmedi.

Son düzenleme:
etonun golunde izlemesi enteresan idi

basladi yine ortacilar.. 10 orta yapip 1i isabet etse neye yariyor arkadas?

Cavanda defansif anlamda kötü degil. Yeniden diyorum Linnes bizim en iyi sag bekimiz (defansifini gelistirmesi gerek ama)

Geri
Üst Alt