#39 Luis Pedro Cavanda

Bugun digerlerine gore biraz daha iyi oynasada ilk 11 oyuncusu olmadigini degistirmiyor

Eger x futbolcu ise Cavanda nedir ?

1-2 hazirliklsiz lig maci, ve Karman corman kadrolar ile türkiye kupasi maclarinda göre futbolcu degerlendiriliyor. Sonra x oynasin. Su Yusuf ile bire birde kaldigi zibilyon pozisyonda, aceba x kalsaydi ne olurdu merak ediyorum ? Ligde cok az oynadi, ama bir macta x ciktiktan sonra, oyuna girip x´i hacamat eden serdar özkani da pasifize edip, oyundan aldirmisdi.

Bu adam kokainci, kabul, konsantrasyon hatalari var, ve bu adam vurdum duymaz kabul. Buna ragmen x´den hem 10 kat iyi bir oyuncu, hemde 8 yas genc. Cavanda´nin hayvan gibi fizigi, ve sürati var, bire birde de etkili bir oyuncu. Kadro itibari ile, takimin bankosu olmasi gerekiyor. Yani ya Linnes, ya Cavanda oynar ki, Linnes nedense solda daha etkili.

Bir mac oynayip ve:

iki kilit üc kilit pas atmayan
2 assist yapamayan
Girdigi Her ikili mücadelesini kusursuz bir sekilde kazanamayan
100%´lük pas isabeti ile oynamayan
calimlar ile rakibi en az 5 pozisyonda ip gibi dizmeyen
6 kere adamini basarili bir sekilde tutup, 7. seferinde kaciririnca

her sag beke x´den iyi degil diyen, x´den iyi degilciler, beni hic linc etmeye kalkamasinlar, kendilerini su soruyu sorsunlar. X sahada neyi iyi yapiyor ?

x´in iyi yaptigi tek sey masa basi oyunlaridir. Wait, bu bir yerden tanidik geliyor ?

images

Çok temiz kazık.
Emeği geçenlerin kursağından lokma geçmesin

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Ben iyi oynadigina katilmiyorum. Ne zaman top buna gelse bir korku sardi beni.

Bir pozisyon vardi defans da son adamdi sanirim orada kendisine iki rakip yaklasmasina ragmen calim denedi, Allahtan rakip oyuncu salaklik yapip buna temasta bulunup celme takti yoksa topu kaybedip gol yedirtecekti. Böyle adamin ilk 11 de isi yok. Sansli oldugu bir kac kücük pozisyon daha vardi.

Elimizdeki bütün savunma oyuncularinin IQ'su düsük bunu hic fark ettiniz mi? Sabri den tut Chedjou'ya kadar ondan tut Carole'a kadar, ondan tut Semih'e kadar. Hepsi ayni pislik hepsi ayni mal. Seni her an yakabilecek kapasitede adamlar bunlar. Allahtan Balta yoktu bugün.

Bu heriif oynatip Ahmeti niye oynatmadi hala cözemeyecegim bu konuyu, hic bir mantikli aciklamasi yok. Elinde sadece iki stoper varsa ikisini de oynatirsin bu kadar basit.

Edit: Bir de bazilarini göt etmismis. Bu herif ancak kendini göt edebilir.

Son düzenleme:
Ben iyi oynadigina katilmiyorum. Ne zaman top buna gelse bir korku sardi beni.

Bir pozisyon vardi defans da son adamdi sanirim orada kendisine iki rakip yaklasmasina ragmen calim denedi, Allahtan rakip oyuncu salaklik yapip buna temasta bulunup celme takti yoksa topu kaybedip gol yedirtecekti. Böyle adamin ilk 11 de isi yok. Sansli oldugu bir kac kücük pozisyon daha vardi.

Elimizdeki bütün savunma oyuncularinin IQ'su düsük bunu hic fark ettiniz mi? Sabri den tut Chedjou'ya kadar ondan tut Carole'a kadar, ondan tut Semih'e kadar. Hepsi ayni pislik hepsi ayni mal. Seni her an yakabilecek kapasitede adamlar bunlar. Allahtan Balta yoktu bugün.

Bu heriif oynatip Ahmeti niye oynatmadi hala cözemeyecegim bu konuyu, hic bir mantikli aciklamasi yok. Elinde sadece iki stoper varsa ikisini de oynatirsin bu kadar basit.

Edit: Bir de bazilarini göt etmismis. Bu herif ancak kendini göt edebilir.
İzleme futbol filan bırak komple curlinge yönel.

Keşke esas mevkisinde daha iyi bir performans gösterseydi de 'Reyiz' bu kadar süre alamasaydı; bazılarının dediği gibi az şans verildiğini de düşünmüyorum, sağbek performansını beğenmeyenlerdenim...

Bu maçtaki stoper performansı tahminimden çok daha iyiydi, aksini söylemek haksızlık olur. Ancak benim için önemli olan esas mevkisindeki performansıdır. Çıkarsa ilk talip olana yapıştırsınlar gitsin. Böylelerinin transfer edilmesi de futbolcu diye takımda tutulması da zarardan başka bir şey değil...

Her fırsatta yerin dibine soktuğunuz adamın bugün abartıldığı kadar kötü oynamadığını itiraf edemezseniz diyecek fazla bir şey yok.

Tabi Galatasaray seviyesi için yeterli değil ama kim yeterli ki? sezonun ilk 4 ay deli gibi pohpohladığınız Carole mı? Sabri mi? Semih mi?

Hep dikine pas attı, az pas hatası yaptı, ikili mücadelerde iyi oynadı. Pek hatası olmadı.

Hani tamam mükemmel oynamadı ama hakkını da verelim bir zahmet. Eleştirmek için eleştirmeyelim

Son düzenleme:
Bugün iyi oynamadı sadece sonuca etkili bir hata yapmadı ve fazla göze batmadı ama yukarıdaki bir arkadaşın da dediği gibi tam saatli bomba. Sıkıntılı pozisyonlarda çalıma filan girmeye kalkıyor dikkatlerden kaçmasın. Büyük takım futbolcusu basit oynamayı bilecek.

Yusuf'u futboldan soğuttu dün. Fiziksel özellikleri bayağı iyi aslında ancak top kullanma konusunda sıkıntıları var. Linnes ve Cavanda takımın fiziksel kalitesini artırabiliyor ama top kullanma ve oyun zekaları kötü.

Sene başı için über elit yöneticilerimiz futbol şube sorumlularımız
mehmet özbek ve levent nazifoğlu'nun kurduğu defans tandemi

Carole-Semih-chedçu-Cavanda

Şeklindeydi %99

4 tane yürüyen el bombası

Ne Castillo gecebildi nede sonradan oyuna giren yusuf erdogan

Ben begendim

Açıkçası fit halde olsa eldeki en iyi sağ bek.

{taptap}

Yusuf'u futboldan soğuttu dün. Fiziksel özellikleri bayağı iyi aslında ancak top kullanma konusunda sıkıntıları var. Linnes ve Cavanda takımın fiziksel kalitesini artırabiliyor ama top kullanma ve oyun zekaları kötü.

Bence Linnes´in oyun zekasi yüksek, bir bek icin hemde baya yüksek. Ama x haini yüzünden oynatilmadi.

Bu adam futbolcu haric herseye benziyor bence.

17425992_1454006504658040_7159409282091464176_n.jpg

Geri
Üst Alt