- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Bazılarını göt etti.
Ama bu maçta oynaması doğru değildi. Kupa maçında böyle şeyler denersin.
Deneme yapmadi ki, mecburdu az cok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazılarını göt etti.
Ama bu maçta oynaması doğru değildi. Kupa maçında böyle şeyler denersin.
İzleme futbol filan bırak komple curlinge yönel.Ben iyi oynadigina katilmiyorum. Ne zaman top buna gelse bir korku sardi beni.
Bir pozisyon vardi defans da son adamdi sanirim orada kendisine iki rakip yaklasmasina ragmen calim denedi, Allahtan rakip oyuncu salaklik yapip buna temasta bulunup celme takti yoksa topu kaybedip gol yedirtecekti. Böyle adamin ilk 11 de isi yok. Sansli oldugu bir kac kücük pozisyon daha vardi.
Elimizdeki bütün savunma oyuncularinin IQ'su düsük bunu hic fark ettiniz mi? Sabri den tut Chedjou'ya kadar ondan tut Carole'a kadar, ondan tut Semih'e kadar. Hepsi ayni pislik hepsi ayni mal. Seni her an yakabilecek kapasitede adamlar bunlar. Allahtan Balta yoktu bugün.
Bu heriif oynatip Ahmeti niye oynatmadi hala cözemeyecegim bu konuyu, hic bir mantikli aciklamasi yok. Elinde sadece iki stoper varsa ikisini de oynatirsin bu kadar basit.
Edit: Bir de bazilarini göt etmismis. Bu herif ancak kendini göt edebilir.
Yusuf'u futboldan soğuttu dün. Fiziksel özellikleri bayağı iyi aslında ancak top kullanma konusunda sıkıntıları var. Linnes ve Cavanda takımın fiziksel kalitesini artırabiliyor ama top kullanma ve oyun zekaları kötü.
Bu adam futbolcu haric herseye benziyor bence.
![]()
Allah'ın kokocusu