#39 Luis Pedro Cavanda

Takıma alışınca daha iyi olacaktır.

boş
futbolcu bile değil aslında
defansif anlamda zaten rezalet
nese 2-3 mac sonra bulusalim bu topicte

Bu adam çok kötü ya. Ayağı berbat. Kendine gelse takımdaki en iyi sağ bek Linnes

Bu sene için yeterli. Seneye kurulacak Şampiyonlar Ligi kadromuz için yetersiz.

Aslinda bir penalti yaptirdi bi ara, sonra pas oyunu berbat. Berbat bulan bi tek benmiyim? Sabriye yine sag bek dusdu anasini satayim bu sene.

Eleştirmek için çok erken davranıyoruz.Tolga'da ilk macinda surekli pas hatası yapiyordu.Eren ilk macinda kafa topu kazanamıyordu.2-3 mac gecsin ondan sonra yorum yapın bari

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri'den her türlü iyidir bence ama top kontrolünde sıkıntı var, 2 pozisyonda adamı kaçırdı

Futbolcu olarak çok zayıf.

Alan kaybeder. Saçma şekilde top kaybeder. Girilmeyecek yerde rakibe girer. Pas vereceği yerde her şeyi kendi yapmak ister.

Çok az iyi özelliği var. Çabuk ve orta kesebiliyor.

Valla takımdan ziyade futbola yabancı gözüktü bana. Hiç alakası yoktu yani maçla.

bütün bu hadsiz yorumları yüzünüze carpacaktır umuyorum

bütün bu hadsiz yorumları yüzünüze carpacaktır umuyorum

Bende şu an şaşkınım

Defansif olarak bişey diyemeyiz çünkü antalya bir kere geldi oda gol oldu sabri sağolsun

Onun dışında hücum konusunda potansiyel var gibi ama daha bir yarı oynadı

Eboue gibi çalım yeteneği var

Sadece heycandan olsa gerek bazı topları ayağından çok açtı

Biraz daha sakin olursa bence olucak

Bu ateş üfleyerek sönmez

Yahu adam oyuna girdiğinde Galatasaray başı kesilmiş tavuk gibi ne yapacağını bilmeden oynuyordu. Bu insanlar ne bekliyor ben anlamıyorum ,fifa mı pes mi bu arkadaşım ?

Sabredin ya ,siz linnes'e cavanda'ya böyle saçma sapan salladıkça daha sabri değil 450 ,850 maça çıkar.. İstediğiniz buysa gönlünüz rahat olsun.

Maxi pereira diyorum ve hamzaya beddularımı gönderiyorum

Maç eksiği olduğu çok belli.Bir Eboue kesinlikle değil ama her türlü Sabridende Linnes tende iyi.Bundan sonra Cavanda oynamalı bek.

Bu takıma adam gibi stoper ve sağbek transfer edebilmenin niye bu kadar zor olduğunu hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım:confused::red::mad:...

Başka mevkilerde yetersizlikler olduğunu biliyor olsak da idare ediliyor bir şekilde, maddi durumlar imkan vermediği, yanlış adamlara haddinden fazla güvenildiği için vs vs katlanıyoruz hadi...

Bu iki mevki için ise dehşet paralar harcanmaya devam ediliyor olmasına rağmen, hala en çok sıkıntı veren mevkiler olmaya da devam etmekte...2016-17 sezonu, yine Sabri' nin sağbekteki yetersizliğini, Hakan' dan başka kademe bilen stoper olmayışını konuşuyoruz; pes artık!:mad:...

Her ne kadar Sabri'den her türlü iyi olsa da, pek beğenmedim. Bir kere adam topu oyuna sokamıyor. Verdiği 20 pasın 15 i rakibe gitti belki. Bu birinci eksiği. İkinci konuya gelirsek, aşırı bencil oynuyor. Misal bir pozisyonda topu Sinan'a verse, dördüncü golü bulabilirdik. Ama tuttu iki kişinin arasına daldı. Defansif olarak yeterli. Hızı gayet iyi. Ama oyuna top sokma ve ofansif anlamda zayıf bir adam.

Sağ beklerimizin durumu şöyle ;

Linnes : Ofansif olarak iyi, defansif olarak kötü.
Cavanda : Defansif olarak iyi, ofansif olarak kötü.
Sabri : Defansif olarak kötü, ofansif olarak kötü.

Geri
Üst Alt