#39 Luis Pedro Cavanda

Bu eleman iş yapar. Paslarını ve son tercihlerini takımla birlikte oynadıkça geliştireceğini düşünüyorum.

birçok yeni oyuncuda gördüğüm takımla oynadığı ilk maçlarda cılız paslar atma pas atarken çekinme gibi şeysi vardı

sezonun iyi isimlerinden biri olur

Sanki bunda da biraz beyinsizlik varmis gibi seziyorum.

sanki Donk'u sağ bekte denedik deyip olayı farklı boyuta taşımak istemiyorum

Sağ tarafa extra birşeyler katmadı dersek haksızlık olur orda bir tempo oluştu , istenende oydu , sonrası için bakıcaz yorum yapmak tek devre için cok erken , hızından yararlansak yeterli lig için

her türlü oynar, hata yapsa bile sorun degil yeterki sabri oynamasin artik.

her türlü oynar, hata yapsa bile sorun degil yeterki sabri oynamasin artik.
Hata yapsa bile zaten goz acip kapayincaya kadar rakibin onune geliyor bu yönü bile guzel.Sabri gibi iki saat piknik yapmiyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeri geldiginde bu adam hakkinda konusuruz ama daha henüz erken fikir belirlemek icin. Net olan sey var: JOR istemedi ve hala hazir olamadi ilginc sekilde. Nasil calisiyor bu?

Ama 3-4 mac bi izleyelim kötü ve iyi maclarda. Bir fikir sahibiyim ama simdiden biraz adaletsiz olur.

Yeri geldiginde yorumlari da hatirlatiriz, bazi arkadaslar cok ilginc sekilde anlatmisti bu oyuncuyu. GSC'de hesap sorma forumuna döndügü icin yorumlar elde elbette.

bir yıl sosyadata kiralanmalık bi havası var

Bununla uğraşana kadar Linnes üzerinde durulmali.
Yada devre arası 3 tane sağ beki kovup sağlam bir isim bulmalı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim mac eksikligi ile alakalidir cunku ayagi takoz gibi. Paslari cok kotuydu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

cavanda hususunda yanılırsak hatalıymışız demeyi biliriz dansözlük etmeyiz merak etme prof.

İlginç şekilde hızındada kayıp olmuş.Bi pozizyonda Mottaya kaybetti yan yana koşarlarken hız savaşını.Eskiye göre bariz ağırlık var.

Geri
Üst Alt