#39 Luis Pedro Cavanda

Nasil oynayacagini bilmiyorum, o yüzden Dersimspor gibi takımlara karşı stoperde oynasin görelim. Tosic stopere geçtikten sonra daha jyi oynamaya başladı mesela, belki aynı şeyi görürüz.
Ben Tosicin durumunu biraz Balta ya benzetiyorum.

Cavanda da stoper oynayacak kapasite yok bence. Bak Carole da stoper oynayabilir mesela çünkü hem hava toplarında etkili hem de ikili mücadelelerde kolay yıkılmıyor ayağı yere sağlam basıyor.

Cavanda çok cılız ve savunma anlamında da iyi değil bence. Tek iyi yönü hızı gibi duruyor şimdilik. Stoper de intihar olur bence ve nasıl bu fikre vardın şaşırdım açıkçası :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cavanda da stoper oynayacak kapasite yok bence. Bak Carole da stoper oynayabilir mesela çünkü hem hava toplarında etkili hem de ikili mücadelelerde kolay yıkılmıyor ayağı yere sağlam basıyor.

Cavanda çok cılız ve savunma anlamında da iyi değil bence. Tek iyi yönü hızı gibi duruyor şimdilik. Stoper de intihar olur bence ve nasıl bu fikre vardın şaşırdım açıkçası :D

Elimizde milyon tane solbek var zaten carole stopere kaydirsak onlardan birine solbeke koyariz birde gecen havda herkes aydin karabula bile hava hakimiyeti kuramadi deniyodi simdi hava toplarinda iyi deniyo Ben bazen anlamiyorum insanlari

Elimizde milyon tane solbek var zaten carole stopere kaydirsak onlardan birine solbeke koyariz birde gecen havda herkes aydin karabula bile hava hakimiyeti kuramadi deniyodi simdi hava toplarinda iyi deniyo Ben bazen anlamiyorum insanlari

Benimki öneri değildi sadece bir örnekti Cavanda dan stoper olmayacağını gösterirken.

Insanları anlamadığın belli zaten.

Cavanda Stoper olamaz açıkcası Cavanda hiçbişey olamaz Caroleu çok seviyorum ama ısınamadım bu herife

Benimki öneri değildi sadece bir örnekti Cavanda dan stoper olmayacağını gösterirken.

Insanları anlamadığın belli zaten.

Hava toplarinda iyi mi sence peki carole gecen macta cok elestirilmisti hava toplarinda

Hava toplarinda iyi mi sence peki carole gecen macta cok elestirilmisti hava toplarinda
Bir bek için gayet iyi bence. Biz her boku eleştiren bir milletiz bu yüzden pek takmamak lazım.

Daha bu haftaya kadar neden Cavanda hiç oynamıyor neden Yasin hep ilk 11 diye eleştiriyordu herkes. Hafta sonu yine birden neden Sabri oynamadı diye eleştirenleri gördüm.

Biraz tutarlı olmak lazım.

Son düzenleme:
Tüzüğe şu madde eklenmesi lazım ts den adam almıcaksın bunlar hem çeteci hemde balon oluyolar yasak getirilmesi lazım ts nin en iyi oyuncusu bile bizde oynayamaz çünkü karakter yok birkeresinde

Sadece TS mi? Bursa dan alınanlar (Sercan, S.Aziz), Kayseri den alınanlar (Salih D., Ali Turan), Eskisehir den alınan (Tarık, Veysel) vesaire ile hep kazıklandık. Turkiyeden yerli oyuncu kesinlikle alınmamalı. Mentalite problemi var. Sohret, para, karı-kız derken , olan kulube ve taraftara oluyor.

Sadece TS mi? Bursa dan alınanlar (Sercan, S.Aziz), Kayseri den alınanlar (Salih D., Ali Turan), Eskisehir den alınan (Tarık, Veysel) vesaire ile hep kazıklandık. Turkiyeden yerli oyuncu kesinlikle alınmamalı. Mentalite problemi var. Sohret, para, karı-kız derken , olan kulube ve taraftara oluyor.

Türk oyuncu barındırana ceza verilmeli bence
Adamlar oyundan çok başka şeyler yapıyor Çete kuruyolar evlatçılık yapıyolar hesap soruyolar ama oynamaya gelince bıdı bıdı karı ağızlılar

Cavanda çok cılız ve savunma anlamında da iyi değil bence. Tek iyi yönü hızı gibi duruyor şimdilik. Stoper de intihar olur bence ve nasıl bu fikre vardın şaşırdım açıkçası

Deneyelim işte. Sağ kanatta da deneyelim.

Kupa maçlarda farklı şeyler denebiliriz.

Bazen ummadığın oyuncular ummadığın performans veriyor. Linnesi de farklı mevkilerde oynatilmasini isterim.

Fenerbahçe'ye karşı oynayacak değiliz yha :)

Bundaki fizik sabride yok ama sabri bundan daha suratli ikili mucadelelerde daha diri.hep biz buluyoruz boyle moloz topculari donk 1 bu 2

Deneyelim işte. Sağ kanatta da deneyelim.

Kupa maçlarda farklı şeyler denebiliriz.

Bazen ummadığın oyuncular ummadığın performans veriyor. Linnesi de farklı mevkilerde oynatilmasini isterim.

Fenerbahçe'ye karşı oynayacak değiliz yha :)
Ben bıktım artık bu devşirme futbolcu olayından. Cavanda stoperde alakasız kalır, kanata koyarsan neyse de orası için çok saçma bir profil çiziyor.

Ben bıktım artık bu devşirme futbolcu olayından. Cavanda stoperde alakasız kalır, kanata koyarsan neyse de orası için çok saçma bir profil çiziyor.

Biraz başka Kulüpleri takip edersen devşirme olayı bazen efektif olduğunu görürsün

Kolarov ve Blind mesela fulbekten stopere gectiler, zaman zaman o bölgede oynadılar hiç de fena değildiler. Sanırım Javi Martínez cdm olarak başladı ama Pep döneminde cb oynadı. Böylece bir sürü örnek verebilirim.

Bazen oyuncular iyi oynamiyorlarsa o oyuncuları farklı mevkilerde denemekte fayda var. Semih mesela bek oynadığında abartıldığı kadar kötü oynamamıştı, sanırım Trabzona karşı assisti bile vardı

Tabi her zaman çalışmaz (Umut Bulut)

Bi kaç maç daha görmek lazım. Kadro dışı geldi ve hemen sakatlandı biraz daha beklemekte fayda var

cavanda stoper oynar mı size kalmış tartışın ama bence chedjou sağbek oynatılmalı. stoper bölgesinide naparsanız yapın.

cCc Devşirme Sağbek cCc

Geri
Üst Alt