Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
içmediği zamanlarda iyi çocuk aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan şaka gibi be Ts'nin kurtulmak için kadro dışı bıraktığı bu müptezeli 1.8 milyon €'ya transfer ettik 3 yıl içinde 2.6 milyon € maaş vereceğiz.
Ulan şaka gibi be Ts'nin kurtulmak için kadro dışı bıraktığı bu müptezeli 1.8 milyon €'ya transfer ettik 3 yıl içinde 2.6 milyon € maaş vereceğiz.
Muhtemelen orada Trabzon baskani bizim gerizekaliyi kandirdi.
neden kamki?Şöyle yorumlarını okuyunca bir gülme geliyor.![]()
Kurban ol Kürşat'a.
ok.
neyse sulandırmada can'ın dursunla alakalı mesajlarında neden seni gülme tutuyor açıklamadın halen?
Can BÜYÜK Reis mesajlarını ilgi ve beyeni ile takip ederim sürekli. bu troll için bi yaptırım uygulayacaksan herzaman ben ve vasfi reis yanındayız.Çok güzel betimlemeler yapıyor.
@Can BÜYÜK Reis mesajlarını ilgi ve beyeni ile takip ederim sürekli. bu troll için bi yaptırım uygulayacaksan herzaman ben ve vasfi reis yanındayız.
yaş 30 olmuş be sarper doom gunun kutlu olsun.Ne trollü lan harbi güzel betimlemeler yapıyor,bizim gerizekalı sümsük herif bunu kandırmıştır vb.![]()
Troll müCan BÜYÜK Reis mesajlarını ilgi ve beyeni ile takip ederim sürekli. bu troll için bi yaptırım uygulayacaksan herzaman ben ve vasfi reis yanındayız.
yaş 30 olmuş be sarper doom gunun kutlu olsun.
yolun yarısı sayılır hafiften kadayıf olmusundur
Troll mü
Sarper renktaşımız hür ve bilinçli ifadelerle Galatasarayımızı savunan ender arkadaşlarımızdan
Asla kabul etmiyorum bu durumu kalbi kırılmıştır yav şu an
TapaTalK