#39 Okan Derici

Cevap: #39 Okan Derici

çağrılsada A takıma alsak bari böyle olmucak. devre arasına kadar bu futbolla çok çekeriz

a 2 de ..fatih hocanın takibindeler. merak etmeyin. elbet okan derici,berkin şans bulacak : ))

İnşallah. A2'de birde sağbek vardı şampiyonluk maçında cok iyiydi, adını hatırlamıyorum o da takiptedir heralde ?

İnşallah. A2'de birde sağbek vardı şampiyonluk maçında cok iyiydi, adını hatırlamıyorum o da takiptedir heralde ?
onur arıkan antalyayla sözleşme imzaladı ama hüseyin tokmak var şimdi de.o da gerçekten iyi bi sağbek :D uğur ayhan takım kaptanı ortasahada gerçekten iyi. bi de yetenekli ama bi o kadar artist erdi güncanımız var :D

hayda berabere kaldik diye olanlara bak

Deneniyordur belki.

OKAN DERİCİ SÜPRİZ YAPABİLİR

Sezon başında E.Frankfurt'tan transfer edilen Okan Derici'nin her geçen gün aşama kaydettiğini belirten Erkasap, "Genelde A2 Takım'da oynuyor. A Takım'la da antrenmanlara çıkıyor. Her geçen gün kendisini geliştiriyor. Teknik kapasitesi çok yüksek, takıma katkısı çok iyi… Çizgisi sürekli yükseliyor. Fatih hocam bizi çok destekliyor; bilemiyorum Okan Derici bir bakarsınız bir gün A Takım'ın maç kadrosunda yer alabilir" şeklinde konuştu.

kaynak Webaslan

Terim'in sağ kolu yıldız adayını açıkladı - Futbol

oynasında görek.

Şu çocuğu unutmayalım. Girsin arada sırada 18 e

nası bi adam

bi şans verilse de izlesek

yaaahhhuuu

Emre Colak'tan kötü olacagini düsünmüyorum. ama heralde a2 de oynatarak gelismesini istiyorlar.

Sene başında aldık ya. :D

vallaha hic haberim yok aldik madem, neden kadroya almiyorlar? Aydindan kotu degildir umarim? kotuyse, ne diye aldik? :D

Aldık da, kamp kadrolarına dahil etmedi hoca. A2'de oynuyor yanlış bilmiyorsam. Gelişme aşamasında. Gelişmesi bekleniyor.

oktay doğru söylüyor. oktay Aydın dan kötü değildir diye umuyorum ben. Zaten öyle bir şey olması olasılığı da çok az. Okan ın yeri biraz sıkıntılı. Önünde Elmander Baros ve Sercan var. Elmander in muhteşem mücadelesi yüzünden Sercan ve Baros bile oyuna giremezken Okan ın girmesi çok zor bir ihtimal. Ancak ben 18 e girmesini istiyorum. Tahat oynadığımız bir maçın son 10 dk sı 15 dk sında oyuna girebilir. Bu çocuklar bu şekilde pişecekler. A2 liglerinin kalitesi malum. Aydın Emre Çolak gibi isimler A2 liglerinde kral oluyorlar.

Okan Derici su anda u19 milli takim kampinda oldugundan A takima dahil olamadi. kendisine cok güveniyorum. sag kanat veya 10 numarada üst düzey bir oyuncu olabilecek kapasite onda var. yeterki kendini sürekli gelistirsin ve antrenmanlarda iyi calissin. David Silva tadinda bir oyuncu olmasini bekliyorum. kendisi Mesut Özil'i örnek aliyormus zaten.

edit: ayrica kendisi bugün U19 milli takimin Gürcistan karsisindaki golü atmistir.

Geri
Üst Alt