#39 Okan Derici

Cevap: #39 Okan Derici

Yetenek kesinlikle var.Ama su an A takimda oynayamaz.

sahsen dusundugum: bu cocuk sans bulursa iki yil icinde Turkiyenin en cok konusulan orta saha maestroso takim begini ve oyunu her iki yonu ile en iyi oynayan oyuncu olarak ortaya cikacagina kesinlikle inaniyorum.

Topu alisi, ayagina emir etmesi, kontrol sekli ve yaptigi kosular konusunda hic bir oyuncumuz Okan kadar bir varligi yok ortasahada.

acik gorununen bir durum Melo, Selcuk inan, ve Engin Baytar disinda bu takimimizda ilk onbir oyuncusu olsun olmasin bu 4 isim (okan dahil) topu ayagina emir eden oyuncu yoktur! Bazi oyuncular vardir pas gelmesini beklerler, bazi oyuncular vardir rakibini kolayca gecen oyuncular, bazi oyuncular vardir gol atmak icin onlerine pas atarsin.

ama bu 4 oyuncularin durumu degisik (engin bile mevkisi ile degisik tipinde bir oyuncu ama Engin icin de gecerli) bu oyuncular takim arkadaslari tarafindan aranan oyuncular. dersiniz mevkisi gerektiginden dolayi mecburen veriyorlar, ama burda o goreve ustlenmek ve takim yonlendirmek adina kisisel istek ve beceri cok onemlidir. bence Okan da bu tipte bir oyuncu, Topu istiyor, Takimi yonetmet istiyor, ve saglam bir teknigi ile oyun zekasi vardir!

20 dakikalik period cok buyuk bir isik yakti benim gozumde. bilemeyiz tabiki neler olur diye kim bilir calismaz, kim bilir sakatlanir kim bilir gece hayati sarsar hic birini onceden tahmin edemeyiz, ama gordugum varligi futbolun kurallarinda devam ederse cok ama cok buyuk bir oyuncu kazanmis olacagiz ve Okan icin 3 sezon icinde Galatasarayimizda tutmakta cok ama cok zorlanacagiz. '

ilk defa bu kadar emin konusuyorum bir oyuncu hakkinda. bu Okan 3 yil icinde en az 10 milyon euro degerinde olacaktir (ki bu 3'uncu sezonda degisilmez ilk 11 oyuncusu durumuna ulasirsa!!!!)

aynen valla, klas bir oyuncu olacak bu cocuk, keske daha erken alinsaydi oyuna.

umarim bi 5 mac daha oynar bu sezon

Yetenekli olduğunu gösterdi, çalışmaya devam etsin.

Dün de söyledim Okan gibi oyuncular çok değerlidir her zaman. Soğukkanlılık, rahatlık ve konsantrasyon arasındaki dengeyi ayarlayabildikleri sürece merkez orta sahada çok başarılı olurlar. Stili Nuri Şahin'e çok benziyor, sürekli kafasını kaldırarak oynuyor, sahanın her yerine hakim, yapacağı özel çalışmalar ve tecrübe kazanması ile çok büyük bir oyuncu kazanabiliriz, o potansiyel var. Ek olarak defansif yönünü de geliştirmeli biraz.

Bizim alt yapımızdaki olmayan özellikler kendisinde var o yuzden onlara nazaran daha erken parlıcaktır. Özgüveni fizigi ve sogukkanlılıgı ekstra bir avantaj

Terimin bir bildigi vardir , bekleyecegiz.

verelim bank asya takımlarındna birine kiralık olarak oynasın. oynatmicaksak boşa paf da yedek de takılmasın

şans bulmayı hakediyo.hem GS lı ,hem efendi,hem yetenekli .TR kupası maçları gelsin artık.

sergene artislik yapilmis diye duydum

Biraktim izlemeyi. Italya ligine odaklandim bu ara. Ama suphe etmem Isconun kalitesinden. Adam sapina kadar topcu :)

Isco ve Paco ikilisi Ispanya futbolunun gelecek 15 senesine damga vuracak.

paco yu tanımıyom..ama iscoyu almalıyız.

Geri
Üst Alt