#39 Okan Derici

Cevap: #39 Okan Derici

bu cocuk da is olsaydi coktan izlerdik.. yok ki izlemiyoruz.. hoca iyi olsa koyar, bi tek siz akilli degilsiniz.. adam elinde bi cevher olsa niye saklasin..

bu cocuk da is olsaydi coktan izlerdik.. yok ki izlemiyoruz.. hoca iyi olsa koyar, bi tek siz akilli degilsiniz.. adam elinde bi cevher olsa niye saklasin..

18 ve 26 yas arasi :)) Okan birkere Özer ile karsilastirilacak en son oyuncu olur..Ikisininin bir biri ile alakasi bile yok..

Diyelim ki bu cocuktan gelecekte birsey olmayacak yinede pesimist olmaya gerek yok

en azindan bu cocugu toplamda 10 kere dahi izlemis degilsindir (yani öyle düsünüyorum,evet bende o kadar cok izlemedim)..

Semih ve Emre dahi 18`den sonra parladi birakta Fatih hocanin tercihlerini izleyelim, ne biliyorsun belkide seneye sans vericek ?

Arsen wenger kesilmeye gerek yok :b5:

Biraz A2'nin maçlarını izle oyuncunun iyi olup olmadığını anlarsın..Okan kaliteli bir oyuncu,yani A2'de mertan la beraber en kaliteli oyunculardan biri.Elbet onada sıra gelecektir,yani hoca bir kere götürmedi diye cocuğu kalitesiz gözüyle bakmak futbola gözle bakmadığının işaretidir..

altyapıları takip eden ugur kalukçu mu ne okanın rezil bir sezon geçirdigini ve kampa alınmamasının dogru oldugunu söylüyordu. şaşırmamıştı.

altyapıları takip eden ugur kalukçu mu ne okanın rezil bir sezon geçirdigini ve kampa alınmamasının dogru oldugunu söylüyordu. şaşırmamıştı.

o çok bilyo ya. anca gitsin fener altyapısını takip etsin. playofflarda okanı hiç izlemiş mi acaba ?2 maçta 3 gol attı.daha ne yapsın ?bi de defansif ortasaha oynadı mecburiyetten.

engin rusyaya kiralık giderse okan onun alternatifi olabilir.çok ciddi çalışıyomuş zaten.inşallah şans bulur.

okanin boyu ve kilosu kac, merak ediyorum.

ayrica bu cocugu scott calisitiyor mu, calistir miyormu?

cunku a takima degil sonucta

1-2 maç izlediğime göre Emre Çolak'ın A2deki zamanının aynısı gibi.Aynı tarz oyuncular.

Bir hortlayim bu Konuyu.

Okan napiyor? yasiyormu daha? Bu adamin altyapisi ve Kumasi saglam degilmiydi?

Acaba bu sene niye denemiyoruz.

Bir hortlayim bu Konuyu.

Okan napiyor? yasiyormu daha? Bu adamin altyapisi ve Kumasi saglam degilmiydi?

Acaba bu sene niye denemiyoruz.

hiç hortlatma bence kardeşim fatih hoca hiç tutmuyor okanı.çocuğu seyredenlerde yetersiz diyorlar.allah yardımcısı olsun ama işi zor görünüyor.

A2 liginde hiç maça çıkmadı, lisansı vize bile edilmedi. Sakatlığı yok diye biliyorum çünkü twitter'dan hergün antrenmandaym, yoruldum filan yazıyor.

Okan'dan haber alan yoktur muhtemelen, yalan olan genclerden bir tanesi heralde.

Geri
Üst Alt