#39 Okan Derici

Cevap: #39 Okan Derici

nerde bu çocuk?????? büyük umutlarla geldi çocuğu kadroya almıyorlar.. :mad:

Gecenlerde biri A2'de bile oynayamiyor diye yazmisti. Muthis bir yetenek halbuki.

Bu kadar dediğiniz gibi yetenekli be a2de bile oynayamıyor evet doğru çok yeteneklidir hoca takımştır kafaya kesin

zaten almanyada kalsaydı şuan bundesliga'da bir takımda onbir oynuyor olurdu.. çocuk saf yetenek işlenmeyi bekliyor ama türkiyede oyuncu geliştirme sorunu var.. almanya ile aramızda ki fark da bu zaten ..

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama abartmayın ya bu adamı bu takıma getiren Fatih Hoca..

Alttan madem oyuncu çıkaramıyoruz Emre, Semih ne? onlar nasıl oynuyor?

Sercan, Okan, Ceyhun falan forma giyemiyorsa dönüp kendilerine bakmalılar giyen nasıl gidiyor??

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama abartmayın ya bu adamı bu takıma getiren Fatih Hoca..

Alttan madem oyuncu çıkaramıyoruz Emre, Semih ne? onlar nasıl oynuyor?

Sercan, Okan, Ceyhun falan forma giyemiyorsa dönüp kendilerine bakmalılar giyen nasıl gidiyor??

renkdaş hiç oyuncu çıkmıyor denmiyor burada '' oyuncuları geliştiremiyoruz '' dedim. yanlış anlamışsın. emre çolak misal çok yetenekli ama ne emre nede teknik heyet emre'nin fiziği ve taktiğini geliştiremiyor sorun burada adam da allah vergisi yetenek var ama olduğu yerde sayıyor emre çolak.

keza semih. eyvallah çok ümitliyim ben semihten ama bir yıldır aynı hataları körü körüne yapıyor. bunlara bir dur demek lazım anlatabildim mi?

okan konusunda ise kimse konuşmasın boşa ; okan'a hiç şans verilmedi. bundan sonrada verilmez. ama süper yetenek olarak alındı ama oynatmıyorsun.

bu şekilde de adam kendini gösteremiyor. bu zihniyete karşıyı ben.

artık alt yapıda sistemli çalışma üretmek plan yapmak lazım. elin oğlu aldı başını gidiyor biz elimizde ki yetenekleri kaybediyoruz.

bir aydın yılmaz kendisini 25 yaşında geliştirmeye başlamışsa oturup düşünmek lazım.

saygılar.

Okan nerede arkadaşlar A2'de çıkıyor mu maçlara?

Fatih Terim'e twitterdan gönderme yapmıştı , birisi sormuştu neden kamp kadrosunda yoksun diye o da onu ben de anlayamadım demişti o gün bugündür ortalıklar da görünmüyor

Okan A2 kadrosundan da mı çıkarıldı?

sakatmıydı bilmiyorum ama nihayet ortaya çıktı.u19 milli takımıyla maçlara çıkmış. 13 kasımda gürcistana 1 gol atmış..

Bu adamın halini görünce Avrupa'daki gençlerin şu ülkeye gelip heba olacağını anlıyorum. Belki neredeydi şimdi gelmese.

Emre Çolak, Aydın'a falan verilen şansın yarısı bu çocuğa verilse belki de çileğimiz olurdu..

Bu adamın halini görünce Avrupa'daki gençlerin şu ülkeye gelip heba olacağını anlıyorum. Belki neredeydi şimdi gelmese.

Sergen'in dediği gibi fırsat verilmez,fırsat yaratılır.Çok iyi bir oyuncu olsaydı fırsatı kendisi yaratabilirdi diye düşünüyorum.

herif sanki harikalar yaratıyor her maç double duble yapıyorda terim inadına oynatmıyor. biride gelmiş

quote_icon.png
Eren Kaya Nickli Üyeden Alıntı

diyor.

ben sana söyliyim gelmese nerde olucagını .

'berlin idman yurdu

Geri
Üst Alt