#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik

Hiç izlemedim ama (özetler dışında)bu adam solak değilmi acaba!!!?.Bence oynadığı mevkii itibarıyla Ryan Gigsi falan örnek alsın. Omevkii istemiyorsa Messiyi örnek alsın. Kendisine yanlış örnek almış.Bence kafa olarak burdan başlamalı.

Yanlış örnek felan almamış.

Şahsi görüşüm bence Messi Dünya'nın en iyisi, fakat Serdar'ın Ronaldo'nun futbol stilini örnek almasında bi sakınca yok. Kaldı ki Ronaldo süper bi futbolcudur bunuda biliyoruz :).

Hiç izlemedim ama (özetler dışında)bu adam solak değilmi acaba!!!?.Bence oynadığı mevkii itibarıyla Ryan Gigsi falan örnek alsın. Omevkii istemiyorsa Messiyi örnek alsın. Kendisine yanlış örnek almış.Bence kafa olarak burdan başlamalı.

Yok solak degil.

Yaşı genç fiziği gelişince Türkiye'ye bir yıldız daha yaratmış olacağız,hayırlısı olsun.

Cok iyi denemeleri vardi Sivas macinda, ayni Ronaldo gibi ama adam'i gecemedi, biraz daha øz guvenini kazanirsaa bu adam seneye døkturur.

Artık top Serdar'da Rijkaard ona şans verecektir,umarım iyi kullanır.Aydın gibi olmaz.

Cristiano Ronaldo'muz... :D çatlayın ulen Ronaldo Serdar o !!!

Galatasaray A2 - İBB A2 maçında izledim bugün. Tek kelimeyle muhteşem. Gerçekten bu adam üstünde durulsun bu adam bir yıldız olacak arkadaşlar. Bindirmeleri çalımları şutları Serdar Eylik , hayırlı olsun..

Galatasaray A2 - İBB A2 maçında izledim bugün. Tek kelimeyle muhteşem. Gerçekten bu adam üstünde durulsun bu adam bir yıldız olacak arkadaşlar. Bindirmeleri çalımları şutları Serdar Eylik , hayırlı olsun..

Fizik fizik fizik. Eger fizigini gelistirmesse ucar gider. A2'de bile ikili mucadelelerde ayakta duramiyo. Hatta bir pozisyonda gucu yetmedigi icin top kaptirdi, rakip biraz soguk kanli olsa gol olurdu.

Fiziginde gözle görülür bir degisim var Serdar'da, daha da gelisecektir.

Gecen sezon yirmiden fazla maca cikti PAF liginde ama sadece iki golü bulunuyor.

Bu sezon ise A2 Liginde dokuz maca cikti ve bes gol atmis.:2_thumbs_up_-_anima

Fm'de iyi işler çıkartıyor :) Adamı Real Madrid istiyor :D

Merak etme tek degislin, bende daha hic oynamadim o oyunu :D

Yok yok, ben FM'e bir kac ay evvel cok dalmisdim. Her gun okulda, evde geceleri gecirirdim o oyun icin, bir mac daha, bir mac daha, bu sezon bitsin'de diye diye geceler gidiyordu. FM10'u oynayamadim daha:D

Evde var da, hic zamanim yok:(

Serdar'a daha çok zaman verilmeli. Galatasaray'ın Murat, Semih, Emre, Anıl ile birlikte geleceği diye düşünüyorum.

Murat, Semih, Emre, Serdar tamam da, Anil'in daha hic bir ozelligini goremedim. Bak Berkin denen cocugun her yeri top kokuyor. Kendini mentalen A takima hazirlarsa uzun yillar o formayi sirtindan cikartmaz.

Geri
Üst Alt