#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik (Orduspor'da kiralık)

golü var, ilk golünümü atti ligde ?

Görüyorum bazı pozisyonlarda özet görüntülerinde.

İyi olacak bu çocuk ama fiziğini geliştirmesi gerek.

Video'nun linkini koymamışsın yani yanlış o :D

Umarım seneye takımda olur ve sık sık forma şansı bulur.

Gerçekten yetenekli bir oyuncumuz.

alttan yetişen iyi atak oyuncularımızdan biri. Özellikle sol kanatta fırtına gibi diye gözlemledim bende

İnşallah seneye A takımda olacak. Pedro'ya benzetiyorum biraz da. O da sol kanat, bu da. O da altyapıdan, bu da. İkisi de teknik ve hızlı. İnşallah Pedro gibi kendini kanıtlar Serdar'da ve inanıyorum kanıtlayacak.

Bu çocukta potansiyel var.Harcamaz kendini umarım.

Cafercan,Özgürcan,M.Güven gibi olmasın sonu da.

Keita, Arda, Kewell varken; üstüne Caner, Gio alınıyorken A takımda şans bulması biraz zor. Hadi Kewell gitti, Caner alınmadı diyelim yine zor. Ama Arda da Maradonna'nın varisi (!) olarak transfer edilen Carrusca'yı nerdeyse hiç oynatmamıştı. Herşey Serdar'ın elinde, Ordu'daki performansıyla A takımı zorlayabileceğini düşnmüyorum ama şansı yaver gider de çok çok verimli bir yaz kampı geçirirse bilemem. Barça maçında sahada Jeffren'i, Pedro'yu, Bojan'ı gördükçe insan da istiyor tabii sahada Serdar'ı, Berkin'i, Emre'yi görmek ama Türkiye'de bu işler böyle kolay olmuyor maalesef. :o

Carrusca aslinda sol kanat oyuncusu degildi, hatta kanat oyuncusu bile degildi. Eski tabirle serbest orta saha oynuyodu bize gelmeden evvel. O siralar takim sol acik sikintisi cetiginden Adnan Sezgin Carrusca'yi millete sol acik diye gagaladi ve sonu maglum. Serbest oynadigi maclarin hepsinde iyi oynadi Carrusca.

Serdar'a gelirsek cok yetenekli oyuncu, ama ben asil Berkin'i bekliyorum. Yasina ragmen fizigi hem Serdar'dan, hemde Emre'den daha ust seviyede. Tam bir kanat dinamosu olur eger uzerine duserlerse.

Carrusca aslinda sol kanat oyuncusu degildi, hatta kanat oyuncusu bile degildi. Eski tabirle serbest orta saha oynuyodu bize gelmeden evvel. O siralar takim sol acik sikintisi cetiginden Adnan Sezgin Carrusca'yi millete sol acik diye gagaladi ve sonu maglum. Serbest oynadigi maclarin hepsinde iyi oynadi Carrusca.

Serdar'a gelirsek cok yetenekli oyuncu, ama ben asil Berkin'i bekliyorum. Yasina ragmen fizigi hem Serdar'dan, hemde Emre'den daha ust seviyede. Tam bir kanat dinamosu olur eger uzerine duserlerse.

Berkini ben iniestaya benzetiyorum.

Aslında şuan tam aradığımız oyuncu tipi kanattan ziyade orta alanda hareketli bir oyuncu olabilir bizde.

Berkin'le iniesta'nın uzaktan yakından, sağdan soldan hiçbir alakası yok. Berkin tam bir kanat oyuncusudur.

Berkin'le iniesta'nın uzaktan yakından, sağdan soldan hiçbir alakası yok. Berkin tam bir kanat oyuncusudur.

iniestada ilk ciktiginda ayni berkin gibi kanat oyuncusuydu

bende cok benzetiyorum ikisini insallah iniestanin yarisi kadar olur

Senin benzetebileceğini beklemiyordum zaten. :o

iniestada ilk ciktiginda ayni berkin gibi kanat oyuncusuydu

bende cok benzetiyorum ikisini insallah iniestanin yarisi kadar olur

Evet iniesta ilk zamanlar kanatta oynuyordu.Berkin iyi top süren dikine oynayan pozisyon yaratabilen çabuk bir oyuncu bu özellikleriyle iniestaya çok benziyor.

Çok fazla umutluyum berkinden.

Gene başladık,Şu Xavi şu İniesta olur ayaklarına.:)

Kendisinden çok şeyler bekliyorum,yetenek var.Umarım Orduspor kendisine yarar ve önümüzdeki sezon Galatasarayımıza faydalı işler çıkartır.

TSL'de bir takıma verseydik keşke. :(

Geri
Üst Alt