#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik | Kiralık | Denizlispor'da

Emenike'yi alıp birde Serdar'ı geri getirdik mi, iyi işler yaparız.

serdar pino nun yerine oynamazmıydı?

Renkdaşlar seneyede cumhur,emre çolak,anıl dilaver,emirhan verilir bir sakat adam daha alınır (bkz.Çağların transferi)

Denizlispor'da çok iyi gidiyor. Seneye bizde bol fırsat bulacaktır bence.

Denizlispor'da iyi gidiyor, aman nazar değmesin. :)

cok klas bir adam

Umarım iyice geliştirip tekrar yuvaya döner. Serdar gerçekten yetenek olarak görünüyordu, Emre Çolak fln Serdar'ın yanında hikaye bana göre ama bir türlü beklenen çıkışı yapamadı. Bence seneye takıma alınıp kadroya dahil edilmeli.

Stil olarak Atleticodaki Simaoya benziyo gerçekten iyi bi kumaşı var ama kendini geliştirmesi lazım

Vay be, simdi düsünüyorumda, su Serdarin yerinde olacaktim ben, bu yil sadece futbola konsantre olup, hayvan gibi calisirdim. Bu yil adam gibi calisirsa, adam gibi oynarsa seneye banko kadroda olur. Yok bu dediklerimi yapmazsa Aydin gibi dolasir durur. Bu sansi iyi degerlendir Serdar, yolun cok acik.

İnsallah ondan cok umutluyum

Gelecek sene için; Serdar Eylik, Emirhan Ergün, Emre Çolak, Berkin Aslan, Cumhur Yılmaztürk gibi isimlerimiz kesinlikle yedek kadroda olmalı.Ben özellikle Emirhan'da epey ümitliyim, De Gea havası var.Çok iyi bir kaleci.

Ufuk'u, Emirhan ile

Arda'yı, Serdar ile

Cana'yı Cumhur ile

Elano'yu da Berkin ile yedeklemeliyiz.Alt yapı diye çok övünüyoruz, ancak bu oyuncular sonraları kayboluyorlar.Çünkü oyuncular boş olduklarından değil, kulüpte hiç süre alamamalarından dolayı kaynaklanan birşey bu.İddia ediyorum, Berkin yahut Serdar şu an farklı bir ligde olsalardı şu anda yıldız adayı değil yıldız konumuna getirilirlerdi.Çünkü diğer liglerde genç oyunculara sürekli şans tanınıyor.

Serdar takıma geldiğinde fiziksel anlamda ve maç kondisyonu bakımından eksikleri vardı. Bunları hızlı bir şekilde kapatıyor. Kendisinden memnuniyetimi ilk 11’de oynatmamdan görebilirsiniz. Eğer 2 sezon böyle sürekli oynayabileceği takımlarda mücadele ederse yeni Arda Turan olur. Genç yıldız adaylarının yıldız olma süreci konusunda sabırsız futbol ahalimiz acele etmez ise Serdar Eylik çok iyi yerlere gelecektir.

Denizlispor teknik direktörü.

Gelecek sene takımda yer bulamayacaksa 1 yıl daha Denizli'ye kiralık vermekte fayda var.

serdar eylik şuan kaç gol kaç asist yapmış istatistiklerini bilen var mı?

İstifade edebileceğimiz gençlerimizden.

hadi hayirlisi

Geri
Üst Alt