#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik | Kiralık | Denizlispor'da

seneye de Denizlide devam etsin. fiziği tam gelişmeden ve mental olarak tam hazır olmadan Galatasaray'da yedek beklemesi pek fayda getirmez. Sabredelim derim.

Kimse kimseyi kandırmasın, galatasarayda oynıyacak topçu ilk topa dokunuşunda belli eder kendini. Ardada aldıgım bı önseziyi Serdar dada aldım, ama Emre çolakda alamadım desem yalan olmaz. Bu adam seneye ilk 11 oyuncusu bi kenara yazın.

Kimse kimseyi kandırmasın, galatasarayda oynıyacak topçu ilk topa dokunuşunda belli eder kendini. Ardada aldıgım bı önseziyi Serdar dada aldım, ama Emre çolakda alamadım desem yalan olmaz. Bu adam seneye ilk 11 oyuncusu bi kenara yazın.

"ama Emre çolakda alamadım desem yalan olmaz"

şu cümleyi anlamak için 5 kere okudum

kısaca " ama Emre çolakda alamadım" desen de aynı anlam çıkıyo

dilimizi neden bu şekilde gereksiz karmaşıklaştırıyoruz anlamıyorum

şuanki istatistikleri nedir ?

0 asist mi? Youlaya 1 asisti ve 3 golü var 2 sarı doğru, ve Denizli'yi taşıyan adamlardan.

Bu mesajı üstteki posta göre mi yazdın?

Yooo , önceki mesajlarıma bakabilirsin bu adam Galatasaray'da oynarkende söylüyordum . İstatistlere hiç bir zaman bakmam .

oyuna sonradan girdi, cok fazla topla bulusamadi. Topla bulustugu anlarda, topun ayagina ne kadar yakistigini bir kez daha gosterdi. Serdarda apayri bir klas var ayni Nanin gencligine benzetiyorum onu

Ali turan sana tekme atınca nasıl sövdüm anlatamam

Ali turan kasabı nerdeyse sakatlıyordu futbolcumuzu.

Aydın Yılmaz'ı Denizli'ye beleş verelim.Devre arası direk gelsin bize

İyi oynuyor Denizli maçlarını yakaladıkça izliyorum. Gerçekten basit oynamaya başlamış.Gelişim var.

Ali Turan tekmesinde bende küfür ettim :) Yanlız bi pozisyonda spiker; "Topu adeta barışa bıraktı" dedi ya orda da Galatasaraya karşı oynamanın heyecanını belli ettiği için üzüldüm biraz onun adına :)

Ali Turan'ında bizim futbolcumuz oldğunu sanıyordum ben :asd:

Ali Turan'ında bizim futbolcumuz oldğunu sanıyordum ben :asd:

Futbolcumuzun anlık sinirle futbolcumuza küfrettiği bi ortamda; (bkz mustafa sarp & pino ) Çocuğun futbol hayatını bitirecek bi dengesiz müdahale yapan adama o sinirle küfretmişiz çok mu ?

5 sene sonra sağda Serdar'ı, solda Berkin'i görmek istiyorum :)

Futbolcumuzun anlık sinirle futbolcumuza küfrettiği bi ortamda; (bkz mustafa sarp & pino ) Çocuğun futbol hayatını bitirecek bi dengesiz müdahale yapan adama o sinirle küfretmişiz çok mu ?

Evet çok

Geri
Üst Alt