#39 Serdar Eylik

Cevap: # 39 Serdar Eylik

Şu anda bu kadar abartılmasını anlamıyorum. Bu sene Kewel'in yedeği olur. Sonradan oyuna girer. Gelecek sene yarı yarıya oynar. Bir sonraki sene formayı sırtına geçirir ve bırakmaz. Bu arda çok çalışması gerekli.

Şu anda bu kadar abartılmasını anlamıyorum. Bu sene Kewel'in yedeği olur. Sonradan oyuna girer. Gelecek sene yarı yarıya oynar. Bir sonraki sene formayı sırtına geçirir ve bırakmaz. Bu arda çok çalışması gerekli.

katılıyorum ama gözden düşüp kaybolup gitmesini istemiyor kimse...

Netanya kadrosuna alinmamis maalesef.Umarim sakatligi yüzündendir.

Anlasilan Shabani Nondanin gözden düsdügü de balon haberdi.

Leo Franco

Orkun Usak

Aykut Erçetin

Sabri Sarıoğlu

Uğur Uçar

Gökhan Zan

Emre Güngör

Servet Çetin

Alpaslan Erdem

Hakan Balta

Barış Özbek

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Abdul Kader Keita

Yaser Yıldız

Harry Kewell

Arda Turan

Milan Baros

Shabani Nonda

Aydın Yılmaz

sakatlığı yüzünden yok kadroda, merak etmeyin. :)

bu sene avrupa ligi'nin formatı gereği daha sık maç yapcaz, serdar eğer kendini geliştirmeye devam ederse yeterince forma şansı bulacaktır.

ayrıca keita'nın afrika kupasına gideceğini de düşünürsek o süreç kendisini kanıtlaması için iyi bir fırsat olabilir. ;)

Ilk 11 zorlicaktir.

Topu surerken bakmiyor bile topa, ortalari cok tehlikeli, hizli ve bileklerine hakim.

Yuzde yüz 25 kisilik kadroda yerini alir diyorum.

kesinlikle fiziğini geliştirmeli .adamın ayakları cubuk gibi baldır denen birşey yok:D ama çok iyi bir oyuncu olacak eminim.

fizik olarak yetersiz suan buyuk bir macı kaldıramaz yarıda kesilir

Bence fizik olarak iyi,olmasa zaten rijkard paf takıma yollardı emre çolak gibi emre yi sırf fizik gücünü yükseltmesi için paf takıma gönderdi.

Robinho ya benziyo oyun tarzı...süper bi futbolcu olacak büyüyünce..türkiyiyede onun tarzında başka bi futbolcu yok..

topa dokunuşu gerçekten çok yumuşak bakması bile göze hoş geliyor, umarım şans bulur

A-2 de oynar bence faydalıda olur seneye daha iyi olur kewell dan sonra hazır bir oyuncumuz olur.

Nasri'ye çok benzettim stilini umarım çok çalışır seneye bankomuz olur.

Geri
Üst Alt