#39 Serdar Eylik

Cevap: # 39 Serdar Eylik

Genç yıldızımız yetişiyor.Ama maçlarda çok dikkatli oynaması gerekli.Kendisini sakatlayacak vs. pozisyonlara girmemeye çalışmalı.Ciddi sakantlanır ise çok kötü olur.Örneklerde Serkan Çalık var..

Nerelere kayboldu?Yarınki maça götürülmüşmü bilen var mı?

Serdar dün çok geri pas yaptı.Böyle değildi...

Cevap: #39 Serdar Eylik

Yeni Yildiz adayimiz, bu sene anca 10-12 macta görev alir ama seneye patlama yapabilir.

Bjk maçında İNŞALLAH şans bulur. Geleceği çok parlak Serdar'ın.

Serdar çok yetenekli bir oyuncu ama şanssızlığı bu sene mevkisinde çok iyi alternatifler var bu yüzden oynaması zor! arda,elano,kewel,aydın,caner...keşke sağbek olsaydı:D

Serdar çok yetenekli bir oyuncu ama şanssızlığı bu sene mevkisinde çok iyi alternatifler var bu yüzden oynaması zor! arda,elano,kewel,aydın,caner...keşke sağbek olsaydı:D

Yapma renktas:D

Sabri canini disine takip oynuyor oynayabildigi kadar.

Serdar ilerdeki 2-3 yilda ilk 11'de baslar.

Aha suraya yaziyorum

Müthiş bir özgüvenle oynuyor Serdar. Hızlı, teknik, bileklerine hakim. Şutları ve adam eksiltme yeteneği mükemmel. Belki biraz daha fizik olarak güçlenirse ve tecrübe de kazanırsa Arda'yı bile belki sollayabilir.

topla çok oynuyor bazen. normaldir ilerleyen yıllarda ekonomik kullanmasını öğrenecektr.

serdar nerelerde sakat değil bildiğim kadarıyla?

Serdar da A takıma girecek performansı gösteremezse onun jenerasyonu kayıp bir jenerasyon olacak. Oynadığı maçlarda net gol pozisyonları buluyor, 2 tane atarsa özgüvenini yakalayacak. Ben gol pozisyonuna giren açık oyuncularını nedense çok tutuyorum.

Çok çok çok iyi. Paf maçlarda takip ediyorum cidden etkili. Hızlı, teknik. Biraz ardaya özenmiş sanırım sol çizgide genellikle onun hareketlerini yapıyor ama ardadan biraz daha süratli gibi. Kafasını ne kadar kullanıyor onu göreceğiz tabii.

Fortis maçları gelsede izlesek :)

bu hafta kasımpaşa kadrosunda kadroya giriceğini bekliyordum ama a2'deymiş sanırım

Bu adamın üzerine düşmek lazım. Rijkaard da fark etmiştir mutlaka. Ayakları inanılmaz çabuk, çok teknik, hızlı. Fena bir adam. Ama fizik olarak yetersiz lig maçına çıksa bacağını falan kırarlar, o yüzden hocanın biraz daha beklemesi normal.

Hazır Keita cezalıyken sahneye çıkarma vakti geldi bence.

Serdar 10 numara adam ya.

Adam topu ayağına alınca o kadar yumuşak hareket ediyorki topla dans ediyor sanki ya ne bileyim topu alış şekli sürüş şekli çok inanılmaz teknik.

Geleceğin yıldızlarından olacak. Bu yaşta isminden bahsetti, gelecek yıllar artık kendi oyunundan bahsedeceğiz inşallah......

Geri
Üst Alt