#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik

Bu çocuğun özgüveni yüksek deil. Arda nın ilk maçlarını hatırlıyorum 2 kişinin üzerine çalım atmaya gidiyordu. Serdar ise A takımda bi kaç maç yapmasına göre dün hiç riske girmedi. Hep geriye pas verdi. Çoğu pozisyonda önünde 1 adam vardı onun üzerine gidip çalım atmaya çalışmadı. Halbuki çalım atcak da yetenek var. Yıldız oyuncuların çok küçük yaşta bile kendine güveni çok olur. Hata yapmaktan kormaması lazım...

serdara guveniyorum iyi olacak daha cok sans verilmeli aydin kredisini tuketti aydina verilen sans serdara da verilirse serdar kendini gosterecektir daha iyi oynayacaktir

Bu çocuğun özgüveni yüksek deil. Arda nın ilk maçlarını hatırlıyorum 2 kişinin üzerine çalım atmaya gidiyordu. Serdar ise A takımda bi kaç maç yapmasına göre dün hiç riske girmedi. Hep geriye pas verdi. Çoğu pozisyonda önünde 1 adam vardı onun üzerine gidip çalım atmaya çalışmadı. Halbuki çalım atcak da yetenek var. Yıldız oyuncuların çok küçük yaşta bile kendine güveni çok olur. Hata yapmaktan kormaması lazım...

Graz maçı bu konuda bir gösterge olamaz. Kendine güveni olan futbolcu derme-çatma kurulan takıma güvenemedikten sonra kendisine hiç güvenemez. Bu açıdan bakmak gerek.

Graz maçı bu konuda bir gösterge olamaz. Kendine güveni olan futbolcu derme-çatma kurulan takıma güvenemedikten sonra kendisine hiç güvenemez. Bu açıdan bakmak gerek.

Kesinlikle gösterge olabilir. Çıkıpta hazırlık maçlarında oynamak gösterge olamaz asıl. Derme çatma kurulan bir takım olabilir ki o kadar da derme çatma değildi bu kadar geriye oynamasının sebebi kesinlikle özgüven eksikliğidir. Çalım deneseydi ya da dikine oynamaya çalıssaydı da kaptırsaydı sevinirdim açıkçası kendine güveniyor derdim. Dün Çetinle ikisi çok kötüydü. Alpaslanın oynadığı kadar oynayamadılar.

Graz maçında kendisinden daha iyi bir oyun bekliyordum. Caner ile aynı kanatta oynamasınında etkisi olabilir. Caner çok kötü oynadı. Sürekli pas alınca içerigirdi ve terse oynadı. Serdar ile çok uyumsuzdu.

Graz maçında kendisinden daha iyi bir oyun bekliyordum. Caner ile aynı kanatta oynamasınında etkisi olabilir. Caner çok kötü oynadı. Sürekli pas alınca içerigirdi ve terse oynadı. Serdar ile çok uyumsuzdu.

Kesinlikle doğru Serdarın o maçtaki şanssızlığı Caner di.. Tüm maç bir elin parmaklarını geçecek sayıda top gelmedi adama..

Pas atılmaması güvensizlik yarattı kendisinde sanırım kaptırırsam hiç pas alamam diye heralde o yüzden sıfıra inip pek orta açmadı.. Karşısındaki oyuncuları hertürlü geçecek yetenekte bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz zaten..

İleride çok büyük bir oyuncu olacağına eminim yeterki şans verilsin..

serdar eylik in kiralanması gerekir.

bunun çok nedeni var ama en başta bu serdar ın kendi suçu. çizgiye yapışık oynadı. direk ayağına pas bekliyordu sanki. ama hız var, çalım var.

eğer yarım sezonluk kiralanırsa, daha iyi olur. kewell, arda, keita derken yedek kulübesinde bitirir sezonu.

Ya yapma renktaş kaç poziyon boşa kaçtı spiker bile görüyor ama sahadaki bir Allahın kuluda görüp pas atmadı adama.. Duvar pası yapayım diyor adama pası atıp kaçıyor öne adam geri pas yine Serdar ne yapsın buna.. Ama bencede oynayabileceği bir takıma kiralanmalı 2. yarı.

Ya yapma renktaş kaç poziyon boşa kaçtı spiker bile görüyor ama sahadaki bir Allahın kuluda görüp pas atmadı adama.. Duvar pası yapayım diyor adama pası atıp kaçıyor öne adam geri pas yine Serdar ne yapsın buna.. Ama bencede oynayabileceği bir takıma kiralanmalı 2. yarı.

katılıyorum sonuna kadar. A2'de felan pişmesine sıcak bakmam.

Bir daha ki macta Serdari'da görelim bakalim ne durumda

Serdar şansını pek iyi kullanamadı. Rijkaard A2 de iyi giden. Emre'ye şans verecek artık. umarım o değeriin bilir ve kendini ispatlar.

Serdar öyle kolay silinemez siz merak etmeyin.. Şanssızlığı şanş bulduğu maçta arkasında Caner in oynamasıydı.. Top göremedi adam..

Serdar şansını pek iyi kullanamadı. Rijkaard A2 de iyi giden. Emre'ye şans verecek artık. umarım o değeriin bilir ve kendini ispatlar.

Nasıl şansını iyi kullanamadı yaa. Hangi maç hatırlamıyorum ama bi maçta çok iyiydi ama sakatlanıp çıkmıştı oyundan :(

Bakın.Bu tamam belki iyi olabilir ama abartmayın.Aman aman bie yetenek değil bence...

Ya biz başka adamımı izledik o kadar maç.. Bence Emre dende Berkin dende daha iyi oyuncu.. Hepsi iyi oyuncu o ayrı konu ama Serdar bir başka.. Kısa mesafedeki çabukluğu, klas çalımları, duvar pasları, ortaları falan..

Resmen adamın her yanı ben oyuncuyum diye ötüyor.. Daha ne olsun..

Hepsini geçtim takımının 8. olduğu bir kupada eğer bir oyuncu en değerli oyuncu seçiliyorsa o adam boş değildir derim ben..

Ya biz başka adamımı izledik o kadar maç.. Bence Emre dende Berkin dende daha iyi oyuncu.. Hepsi iyi oyuncu o ayrı konu ama Serdar bir başka.. Kısa mesafedeki çabukluğu, klas çalımları, duvar pasları, ortaları falan..

Resmen adamın her yanı ben oyuncuyum diye ötüyor.. Daha ne olsun..

Hepsini geçtim takımının 8. olduğu bir kupada eğer bir oyuncu en değerli oyuncu seçiliyorsa o adam boş değildir derim ben..

A-2, paf, ve genc ligleri ile yakindan ilgilenen birisi olarak katilamicam buna. Emre Colak ve Berkin Arslan cok farklilar ve yasitlarinin cok onlerindeler. Serdar'da cok yetenekli ve dogru yoldan sapmaz ise takimimiz icin cok faydali bir oyuncu olucaktir ama Berkin ve Emre ilerde Avrupa ve dunya arenasinda ses getiricek potansiyele sahip yetenekler Serdar sadece Turkiye'de. Tabi hayat'da neyin ne olucagi belli olmaz bakarsin 2-3 yil sonra bambaska bir tablo ortaya cikar ama simdilik durum bole bence. Berkin ve Emre ayri bir kategorideler diger oyuncular onlardan sonra geliyor.

Bende A2 ligini elimden geldiğince takip ederim. Bilmiyorum ama bana Serdar ın oyun stili daha sağlam gibi geliyor Emre ve Berkin e göre, bu ikisine kesinlikle kötü demiyorum hatta bende sizin gibi gelecekte avrupada isimlerinden çok söz ettireceklerini düşünüyorum. Fakat ne bileyim Serdar tarzında oyuncular çok daha hoşuma gidiyor benim..

Hani şöyle hafif bir CR havası varya adamda koşuşu, çalımları falan işte onu izlemeye bayılıyorum.

Tabi gelecek ne gösterir bilinmez ama bence çok büyük topçu olacak bu üçlü..

Fakat Serdar ı neden ancak Türkiye çapında kendini gösterecek bir oyuncu olarak görüyorsunuz onu anlamadım?

Serdar A2 de çook göze batmıyor.İzlersin Tamam Bilek hareketleri falan iyi yapıyor geliştirmesi lazım ama bana İlerde A takımda oynayacak kapasitede izlenimi vermiyor.Nacizane görüşüm...

Serdar A2 de çook göze batmıyor.İzlersin Tamam Bilek hareketleri falan iyi yapıyor geliştirmesi lazım ama bana İlerde A takımda oynayacak kapasitede izlenimi vermiyor.Nacizane görüşüm...

Yok artik Serdar A-2 de bal gibi de goze batiyor sanirim 1-2 mac falan izledin o da cok dikkatli bir sekilde degil A-2 takip eden kime sorsan en fanatik fenerli bile oranin en cok goze batan oyuncularindan biri Serdar der.

Benim Serdar'i sadece Turkiye capinda yildizlasicak olarak gormemin sebebi daha cok zihinsel zaaflarindan kaynaklaniyor. Mesela bak dun Emre Colak cikti aslanlar gibi oynadi bir suru pas hatasi yapti ama onun yaninda yetenegini de konusturdu. Berkin'i bu iki oyuncudan en cok ayiran ozellik ise fiziginin ikisinden cok daha iyi ve yas olarak ikisinden de kucuk olmasidir. Emre cok zayif ama teknigi ikisinden de daha iyi en kotu bir Sergen olur mesela. Serdar ise zihinsel sorunlarini cozerse o zaman derim o da Avrupa da se getircek bir oyuncu olur diye ama unutma yas olarak Emre'den de Berkin'den de buyuk belki cok onemli bir detay degilmis gibi dursada U-21 oyuncularinda 1 yas bile cok onemlidir. Eger sorunlarini asamazsa yeni bir Okan Koc olur onu hatirlarmisin bilmem ama bence kendi jenerasyonun en yetenekli oyuncusu idi Tuncay'dan bile daha cok umut vaad ediyordu ama bugun Bank Asya ve TSL'de kume dusmemek icin oynayan takimlar arasinda gidip geliyor. Bunun en buyuk nedenlerinden birisi de sudur Serdar tam tamina klasik bir kanat oyuncusudur aciktir ama bundan baska birsey pek yapamaz mesela Emre ve Berkin cok daha yonlu adamlar orta sahanin neresine koyarsan koy oynarlar Berkin'nin forvet bile oynamisligi vardir. Gerekli gelisimi gosteremz ise Serdar forma sansi bulamaz e tabi oynayamayn genc oyuncu kendisini gelistiremez.

Geri
Üst Alt