#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik

Emre Colak Sergen degil de, yeni bir Okan Buruk olabilir. Serdar Eylik ise cok iyi bir oyuncu, ama Berkin.. Iste bu cocuk. Rakip sahaya dikine dalma, verkaclar vs. onun yasinda Turkiye'de esi benzeri yok bana gore.

Emre Colak Sergen degil de, yeni bir Okan Buruk olabilir. Serdar Eylik ise cok iyi bir oyuncu, ama Berkin.. Iste bu cocuk. Rakip sahaya dikine dalma, verkaclar vs. onun yasinda Turkiye'de esi benzeri yok bana gore.

Emre'yle Serdar'ı bukadar küçümseme yahu.. Emra çok ama çok yetenekli. Serdar'da öyle............

Emre'yle Serdar'ı bukadar küçümseme yahu.. Emra çok ama çok yetenekli. Serdar'da öyle............

Okan kotu oyuncumuydu? Juve macinda o boyuyla Zidane'i sahadan silmisti. Hem biri "GS", bjk, fb, ts'de oynarken digeri "GS", "Inter", bjk'de oynadi. Aksine Emre super bir oyuncu, Serdar'da oyle ;)

Serdar çok iyi bir oyuncu. Geçen sene bile pafta fazla oynamıyorduu. Biz genç bir oyuncunun hemen oynamasını istiyoruz. Messi bile ilk yılında her zaman oynamıyordu. Serdar bu sene belirli maçlarda şans bulur. İkinci senesinde yedek oyuncu gibi düşünülür. Daha çok konuşulur. Üçüncü senesinde Türkiye ligini sallar.

Serdar çok iyi bir oyuncu. Geçen sene bile pafta fazla oynamıyorduu. Biz genç bir oyuncunun hemen oynamasını istiyoruz. Messi bile ilk yılında her zaman oynamıyordu. Serdar bu sene belirli maçlarda şans bulur. İkinci senesinde yedek oyuncu gibi düşünülür. Daha çok konuşulur. Üçüncü senesinde Türkiye ligini sallar.

Katılıyorum inşallah tüm gençlerimiz gösterir kendini çünkü hepsi kaliteli, potansiyeli olan oyuncular.

Serdar bonservisiyle mi satıldı yoksa kiralık mı?Tadım kaçtı iyi mi.Bilen var mı renktaşlar.

Kiralık gitmediyse harbi yazıklar olsun !

Kiralık verildi diye okudum,iyi oldu :) Geliştirsin kendini biraz.

Ahmet Akçan üstüne düşer onun

Serdar Eyilik Orduspor'da

Forvet transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray, genç oyuncularını da kiralık olarak Anadolu'ya gönderiyor.

Sarı kırmızılı ekibin umut vaadeden isimlerinden Serdar Eyilik, Orduspor'a kiralandı. Serdar, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile bir araya gelen Galatasaraylı Serdar Eyilik, 1.5 yıllık sözleşmeye imza atmasının ardından, "Ben hedefleri olan bir oyuncu olarak, hedefleri olan bir takıma gelmekten çok mutluyum. En kısa zamanda takımda yer almak istiyorum." dedi.

Ligtv.com.tr - Haber - Serdar Eyilik Orduspor'da

Kiralıkmış çok iyi ama bence 1.5 sene fazla olmuş.Gelecek sene faydalanabilirdik.

sene sonunda geri dönecek arkadaşlar 1.5 yıllık yazan siteler yanlış yazmış.doğrusu resmi sitede yazıyor

Tamamdır.2009-2010 sonuna kadarmış.

Her iki takım ve Serdar açısından sevindirici bir haber.. Dilerim güçlenip döner.

Resmi site ne diyorsa o 2009-2010 sezon sonuna kadar kiralanmıştır diyor

Geri
Üst Alt