Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 17.002
- 7.474
- 1.873
üçlü için daha iyi kadromuz var gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jelerti oynatamıyorsak kesin 3lü devam zaten3'lü için;
Günay
Cuesta Sanchez Apokerim/Jakobs
Franko Lemina Sara Torreira Barış
Morata/Kutucu/Mertens/Yunus
Osimhen
4'lü için
Günay
Franko Sanchez Apokerim Jelert
Yunus Lemina Torreira/Sara Barış/Kutucu
Morata Osimhen
3'lü oynarsak kırmızı ile işaretlediğim 4 oyuncudan 3'ü yedek kalıyor. Üstüne Jelert'i de oynatamıyorsun.
O zaman Barış/jelert birbirine alternatif oluyor ama bence ikiside oynaması lazımjelerti oynatamıyorsak kesin 3lü devam zaten
Kutucu ve Jelert zaten normalde 11 oyuncusu degil digerleri formda olursa. Yunus ve Mertens degiserek oynarlar artik.3'lü için;
Günay
Cuesta Sanchez Apokerim/Jakobs
Franko Lemina Sara Torreira Barış
Morata/Kutucu/Mertens/Yunus
Osimhen
4'lü için
Günay
Franko Sanchez Apokerim Jelert
Yunus Lemina Torreira/Sara Barış/Kutucu
Morata Osimhen
3'lü oynarsak kırmızı ile işaretlediğim 4 oyuncudan 3'ü yedek kalıyor. Üstüne Jelert'i de oynatamıyorsun.
jelertin niye lazım yaw şampiyonluk yarışı başa baş geçsin diye miO zaman Barış/jelert birbirine alternatif oluyor ama bence ikiside oynaması lazım
Son maça bakarsak bence artık Jelert'i ana plana koymamız lazım bir şekilde 9m verdik adama belliki şans verilse birşeyler çıkacakKutucu ve Jelert zaten normalde 11 oyuncusu degil digerleri formda olursa. Yunus ve Mertens degiserek oynarlar artik.
İyi değil miydi renktaş son maçta ben çok beğendimjelertin niye lazım yaw şampiyonluk yarışı başa baş geçsin diye mi
11 olmaz dostum kanat bek rotasyonumuz zengin ve kuvvetliİyi değil miydi renktaş son maçta ben çok beğendim
sara lemina torreira uclu orta saha oynayacaksa o zaman sol kanat bek oynamak zorunda mecburenO zaman Sara/Lemina veya Morata/Kutucu/Mertens rotasyonundan birini hiç koyamazsın bence
Çaktırma, o gürcü kekoyu almamız en az Bats'ın sözleşmesinden kurtulmak kadar iyi bir olaydı.mikautadzeyi alsak yanına max 1-2 transfer yapardık