3lü mü 4lü mü

Cengaver ekibimizin hangi defansif düzene tabi olmasını tercih ediyorsunuz

• 3lü

• 4lü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
3'lü için;

Günay
Cuesta Sanchez Apokerim/Jakobs
Franko Lemina Sara Torreira Barış
Morata/Kutucu/Mertens/Yunus
Osimhen

4'lü için

Günay

Franko Sanchez Apokerim Jelert
Yunus Lemina Torreira/Sara Barış/Kutucu
Morata Osimhen

3'lü oynarsak kırmızı ile işaretlediğim 4 oyuncudan 3'ü yedek kalıyor. Üstüne Jelert'i de oynatamıyorsun.
jelerti oynatamıyorsak kesin 3lü devam zaten

3'lü için;

Günay
Cuesta Sanchez Apokerim/Jakobs
Franko Lemina Sara Torreira Barış
Morata/Kutucu/Mertens/Yunus
Osimhen

4'lü için

Günay

Franko Sanchez Apokerim Jelert
Yunus Lemina Torreira/Sara Barış/Kutucu
Morata Osimhen

3'lü oynarsak kırmızı ile işaretlediğim 4 oyuncudan 3'ü yedek kalıyor. Üstüne Jelert'i de oynatamıyorsun.
Kutucu ve Jelert zaten normalde 11 oyuncusu degil digerleri formda olursa. Yunus ve Mertens degiserek oynarlar artik.

4lüde Abdülketim idare ediyor ama 3lüde sol stoper olarak rakibin kanat forveti hızlıysa defolar ortata çıkıyor. Bu problemi çözmemiz lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kutucu ve Jelert zaten normalde 11 oyuncusu degil digerleri formda olursa. Yunus ve Mertens degiserek oynarlar artik.
Son maça bakarsak bence artık Jelert'i ana plana koymamız lazım bir şekilde 9m verdik adama belliki şans verilse birşeyler çıkacak

Üçlü için çok uygun adamlar aldık. Fakat Yunus'u 3'lüde kullanmak pek mümkün değil gibi. Yunus forvet arkası oynayamıyor, içe kat eden kenar oyuncusu.

Kafamdaki kadro biraz defansif dursa da 3'lü stoper, Torreira-Lemina-Sara orta sahası, Barış-Frankowski'nin kanat bek, Morata-Osimhen'in çift forvet olduğu bir kadro.

Fakat hocanın 4'lüden kolay vazgeçeceğini sanmıyorum. Bu arada Frankowski dışında 4'lüyü de çok iyi oynayacak bir kadro var elimizde.

Frankowski'nin 4'lü de sırıtacağını hiç zannetmiyorum ama etkinliği biraz azalabilir.

şuan ki kadro yapımız 3lüye uygun ama ben normalde 4 3 3 ve 4 2 3 1'i seven bir şahsım

Barış Frankowski Sallai ve Yunus gibi kanatları olan takımın 4 lü oynaması mantık dışı saçma bir karar olur.

Kanadında Tadic, Maximen, Ziyech, Zaha, İrfancan gibi kadayıflar var ise 4lü oyna ama bu tarz hiçbir topçu yoksa 4lü defans aşırı gereksiz formasyon

Yapılan tüm transferler, eldekiler, elde olmayanlar 3'lüyü elzem kılıyor. Stoper sayımız az, hücüncu, kreatif oyuncu sayımız çok. Tek forvet, çift forvet bence çok farketmez. Ama kalabalık orta alan bizi şampiyon yapacak.

Geri
Üst Alt