#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Duyuru

Takım kaptanımız Ali Turan ve temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerden anladığımıza göre Ali Turan Galatasaray kulübüne gitmek üzere kulübümüzden ayrılmak istemektedir.

Kulübümüz bu durumdaki bir oyuncuyu kamp kadrosunda bulundurmayı uygun görmeyerek Antalya kamp kadrosundan çıkartmıştır.

Kaynak: Kayserispor.org

sakin olalım arkadaşlar siyaseti foruma taşımayalım ceza alırsınız

herkes birbirine saygı duysun

Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Azize ile giden adamları söyledim arkadaş tehdit vari konuştu bende gerekeni söylediğin. nasıl bir zihniyettir :)

Duruşa gel!!!

Kayseri şu meşhur duruşunu sadece bize yapıyor galiba.

Makuyu almak lazım,

@ Emrah Kaya ve Deniz Seyman Kişisel problemlerinizi pm yoluyla halledin!

troisiyi nası almışlar hurmacık onu açıklasın

:oYa millet saka mi bu? Resmi aciklama gelmis iste kayserispor klubunden,basina inanasiniz tuttu bir anda..Yalanlama nerden gelmis,video var mi?

bu transfer oldu bitti arkadaşlar hemen ortalığı karıştırmayın hurma sezon sonu bedava vermez o adamı

:oYa millet saka mi bu? Resmi aciklama gelmis iste kayserispor klubunden,basina inanasiniz tuttu bir anda..Yalanlama nerden gelmis,video var mi?

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum :D

Adamların zoruna gidiyor resmen Topuz'a 9 milyon vermek :D

Transfer budur. Ali Turan'da Galatasarayımızı seçmiştir. Buda yandaş medyaya kapak olsun.

Olay şimdi kızıştırmak helal size gerçekten.

kayseri kendi sitesinde galatasaraya gitmek isteği için kamp kadrosundan çıkarıldı diyo e o zaman ne sorun çıkarıyosunz bırakın gelsin ALLAH ALLAH

GALATASARAY'ımıza hayırlı olacak ise gelsin. bize başka bişey demek düşmez.

125 bin euro yazınca belliydi işin içinde bir b.kluk oldugu :o

Geri
Üst Alt