#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Transfer sezonun resmen start almasına günler kala her zaman Türkiye transfer borsasında yaşanan büyük çıkmazlar şimdiden alev aldı.

Galatasaray Kayserispor'lu Ali Turan'ın transferi için büyük çaba gösterdi, Anadolu Ajansı kulübün basın sözcüsü Yücel Şahin'in açıklamalarıyla transferin gerçekleştiği yönünde bir haber geçti.

Kulüp başkanı Recep Mamur gelişmeleri NTVSpor'a yaptığı açıklama ile yalanlarken, Sporx futbolcunun menajeri Özcan Üstüntaş ile görüştü. Kaosa doğru sürüklenen bu gelişme karşısında Üstüntaş henüz böyle bir gelişmenin olmadığını başkan ve menajerin yaptığı açıklamaların doğru olduğunu söyledi. Üstüntaş: "Süleyman Hurma ile görüştüm. Henüz bu transfer geçerli değil. Haberler doğru değil." ifadelerini kullandı.

Kayserispor yönetiminin Galatasaray'a gitmek istediği için kadrodışı bıraktığı Ali Turan konusunda bugün bir toplantı yapması ve kesin kararın verilmesini bekleniyor.

Spor gündemine sabah saatlerinde bomba gibi düşen haberde Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin ise şunları söylemişti: "Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz."

Ali Turan her an Galatasaraylı olabilir...

Bu nasil bir yonetimdir gercekten anlamak mumkun degil.. Kayseri'den degil futbolcu pastirma bile almamak lazim bunlarin yonetimi degismedikce

Hayırlı olsun bu transfer.. bence bundan sonra geri dönüş zor.. kayserinin yaptığı açıklama birnevi transfer açıklaması.. daha kurcalamaya gerek yok.. en geç 2 gün içinde açıklanır.. transfer döneminin başlamasını bekliyorlar olabilir.. bence çok yerinde bir transfer.. servet'le birlikte hem galatasarayın, hem milli takımın değişmezi olcaklar inşallah..

Kulüp başkanı Recep Mamur gelişmeleri NTVSpor'a yaptığı açıklama ile yalanlarken, Sporx futbolcunun menajeri Özcan Üstüntaş ile görüştü. Kaosa doğru sürüklenen bu gelişme karşısında Üstüntaş henüz böyle bir gelişmenin olmadığını başkan ve menajerin yaptığı açıklamaların doğru olduğunu söyledi. Üstüntaş: "Süleyman Hurma ile görüştüm. Henüz bu transfer geçerli değil. Haberler doğru değil." ifadelerini kullandı

Kulüp başkanı Recep Mamur gelişmeleri NTVSpor'a yaptığı açıklama ile yalanlarken, Sporx futbolcunun menajeri Özcan Üstüntaş ile görüştü. Kaosa doğru sürüklenen bu gelişme karşısında Üstüntaş henüz böyle bir gelişmenin olmadığını başkan ve menajerin yaptığı açıklamaların doğru olduğunu söyledi. Üstüntaş: "Süleyman Hurma ile görüştüm. Henüz bu transfer geçerli değil. Haberler doğru değil." ifadelerini kullandı

neden 2 kere yazıyorsun aynı yorumu..

arıyorum ama öyle bir röportaj göremedim. bulan varsa link versin.

İÇİMİZDEN BİRİ" TAMAM... SIRA, SERCAN YILDIRIM'DA MI..?

Spor medyası G.Saray için ara transferde 50 nin üzerinde yabancı futbolcuyu sarı kırmızılı takıma getirirken, TURKSPOR.NET istihbarat kaynakları G.SARAY'IN transferdeki stratejisini "İÇİMİZDEN BİRİLERİ" şeklinde açıklamış, öncelikle yerli isimlerin transfer edilmesinin hedeflendiği haberini vermişti.. Bu istihbaratın akabinde ALİ TURAN ASLAN oldu.. ŞİMDİ AKILLARDAKİ SORU "SIRA SERCAN DA MI?" ... İŞTE SERCAN YILDIRIM İLE İLGİLİ SON DURUM...

Geçen transfer döneminde Galatasaray kapısından dönen Sercan Yıldırım için, sarı kırmızılı takım ısrarını sürdürüyor..

ARADA SADECE 1 MİLYON EURO FARK ve ÖDEME PLANINDA TARİH ANLAŞMAZLIĞI VAR..

Galatasaray Sercan için 5 milyon euro yu gözden çıkartmış durumda. Ancak Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı 6 milyon euro son rakam diyor..

Ayrıca Bursa kanadı parada anlaşılsa bile parayı iki eşit taksit de istiyor..

Galatasaray ise ödemeyi 6 aya bölmeyi öneriyor..

ERTUĞRUL SAĞLAM AYDIN YILMAZ'ı İSTİYOR

Öte yandan Sercan Yıldırım'ın değerini bulduğunda satılmasına karşı olmadığını belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'ın genç futbolcusu Aydın'ı istiyor.. Ancak Bursa yönetimi Aydın'ı bonservisi ile birlikte renklerine katmak istiyor..

AYDIN BONSERVİSİ İLE GİDERSE, SARI KIRMIZILI YÖNETİM 5 MİLYON EURO DA DİRETECEK..

Aydın'ı bonservisi ile vermesi durumunda Galatasaray yönetimi, 5 milyon euro da diretecek.. Bursaspor'un 6 milyon euro daki ısrarı Aydın'ın bonservisi ile verilmesi karşılığında aradaki 1 milyon euroluk farkın ortadan kalkması için masaya getirilecek..

G.SARAY'IN HEDEFİ ALİ TURAN'DAN SONRA SERCAN YILDIRIM'I DA 4 OCAK TA BAŞLAYACAK KAMPA YETİŞTİREBİLMEK..

Uzunca bir süredir, Bursaspor başkanı ile yemekler yiyen, sonrasında yeşil beyazlı yönetimi ve başkanını istanbul'da ağırlayan, sezon içinde birbirlerine sıcak mesajlar veren her iki camianın SERCAN YILDIRIM transferinde sona doğru yaklaştıkları gelen bilgiler arasında..

Spor medyası, Haldun Üstünel'i yabancı futbolcu transferi için her gün bir ülkeye gönderedursun, Galatasaray Ali TURAN dan sonra SERCAN YILDIRIM'ı da renklerine katarsa, turkspor.net'in G.SARAY'IN TRANSFERDEKİ STRATEJİSİ "İÇİMİZDEN BİRİLERİ" istihbaratı bir kez daha doğru çıkmış olacak.

Hayir baskan kimi yalanlamis yahu onu anlamadim.Kendi resmi sitelerini mi?

Mantik'im almiyor..

2.topuz vakası türk futboluna hayırlı olsun.ne rezil bir ligdeyiz.koyun eti satar gibi adam satılıyor yada engelleniyor.

neden 2 kere yazıyorsun aynı yorumu..

lan kamil hem size istihbaratları yazıyorum hemde haberlerimi beğenmiyorsun terbiyesizlik yapıp adamın canını sıkma

bu forumda bazı arkadaşlar haddini bilmiyor sakin olmaya çalışıyorum ama bazı aradaşlar değmiyor

bu arada dün haberlerde üstünel parise gitti yazmışlardı bi yere gitmemiş

Canlariiiim kaos maos yok yahuu.:oKayserispor klubu; Ali Turan Galatasaray'a gitmek uzere klubumuzden ayrilmak istedigi icin Antalya kamp kadrosundan cikarildi diye resmi aciklama yapti.Ee bizim basinada is dustu tabiki,basin gayet net anladi ama caktirmiyor..

Ali Turan transferi camiamiza hayirli olsun..

Canlariiiim kaos maos yok yahuu.:oKayserispor klubu; Ali Turan Galatasaray'a gitmek uzere klubumuzden ayrilmak istedigi icin Antalya kamp kadrosundan cikarildi diye resmi aciklama yapti.Ee bizim basinada is dustu tabiki,basin gayet net anladi ama caktirmiyor..

+38

Şu takımdan ne adam alınır nede adam verilir Kendi sitende açıkla böyle birşey olduğunu sonra yalakalar devreye girip yalanlasın Mehmet Topuz olayının benzeri yaşanıyor.Ne Medya ne Hurma alayınız şerefsiz

Bu Kayseri yönetimi ne garip ya. Her üyesi ayrı telden çalıyor. Başkanı bir şey diyor, hurması başka bir şey, basın sözcüsü bambaşka bir şey.

Ben Ali'yi imza atarken görmeden inanmam hiçbir şeye.

ben arkadaşların moralini bozuyorum sen morallerini yerine getiriyorsun:D

arkadaşlar yazdığım şeyler kendi yorumum değil bizzat ağızlarından duyuyorum size iletiyorum

Geri
Üst Alt