#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

yönetim bu saatten sonra kayseriye bir kuruş vermemelidir, bırakalım başka takıma satabiliyorlarsa satsınlar ,ayrıca yönetimin artık sağlam bir acıklama ile bu kayseri yönetimine okkalı laflar etmelerinin zamanı geldi geciyor...

kayseriden artık futbolcu istemiyorum dahası her alanda kayseri spora karşı düşmanca davranmanın vakti gelmiştir...

öte yandan yönetim bıraksın kayserinin peşini stoper istiyorlarsa kasımpaşadan barış başdaşı takıma kazandırsınlar,ali turana her acıdan fark atar hemde yaşı genc o cocuğun...

üstad yine doğru yorum senden gelmiş...kayseriliyim ben...tabi her zaman önceliğim galatasaray...ali turan çok da önemli bir oyuncu değil;kayseri defansında peşpeşe aydın,eren,toledo uzun süreli sakatlıklar yaşamamış olsa,sağbeke alınan adamlar beklentileri karşılasa ilk 11 oyuncusu bile olamayacaktı,hatta tolunay engellemese geçen yıl gönderilecekti...ha mevcut adam yokluğu durumumuzda faydalı olabilir...servet gitmeyecekse sağlam bir yabancı stoper yeterli olur,orta sahamız 'gerçek bir orta saha oyuncusu' na bu kadar muhtaçken...barış başdaş gibi genç atletik gelişime açık biri de alternatif olarak alınırda ilerisi için hazırlanırsa ona lafım yok...

LigTv Ankaragücü'nün Kayserispor'a astronomik bir rakam teklif ettiğini söylüyordu. Hurma beyefendi kesin satar.

zorla gönderemezler heralde

ya bu kadar yalan bir haber olabilir mi 40 küsür oyuncusu bulunan elinde en az 6 tane stoperi bulunan Ankaragücü sezon sonu sözleşmesi bitecek bir oyuncu için astronomik bir teklif yapacak? Hani Real Madrid falan deseydi daha gerçekçi olurdu o kadar diyim.

Yine bir oyunlar çeviriyor Hurma kesin kankası ligtvyle beraber çalışıyorlardır.

Yıllarca emek verdiğim kulübümden anlayış bekliyordum Bundan geri dönüş yok. Gerekirse 2. yarı futbol oynamam".

BU FUTBOLCULAR EL YAKIYOR...

BENİ DİNLEMEDİLER

Ali Turan, yıllarca emek verdiği ve kaptanlığını yaptığı Kayseri'nin transferine izin vermemesinin üzüntüsünü yaşıyor. Yıldız futbolcu, "Kulübümden anlayış bekliyordum ancak

bana hiç söz hakkı tanımadılar" dedi.

BULUNMAZ FIRSAT

Kayserispor'un kadro dışı bıraktığı tecrübeli futbolcu, artık geri dönüş olmadığını belirterek, "Bir daha böyle bir teklif alamam. Gerekirse ikinci yarı futbol oynamam ama sonunda Galatasaray'a giderim" diye konuştu

Kayserinin tek amacı piyasa yükseltmekti. Sözleşmesi sezon sonu bitiyordu ve Ali yeni sözleşme imzalamayacaktı muhtemelen ve bedava gidecekti. Açıklama yaptılar Galatasaray'a 125bin euroya sattık diye ve beklemeye geçtiler. Niye? Fener veya beşiktaş devreye girsin "ulan ali turan 125bine gidiyo 500bin versek bize satarlar" şeklinde düşünsünler diye. Neticede Ali Turanı sözleşmesinin bitimine 2 sene kala almaya kalksak 3milyon € dan aşağı alamayız. Neyse... Fener veya beşiktaştan bir tanesi 500bin verse diğeri devreye girer 750 verir ona satarız.. Böyle böyle yükselir fiyatı 1milyon €ya kadar götürürüz bu işi.. Örnek:Beşiktaşın 7milyon €ya bağladığı Mehmet Topuz'un 9 milyona fenere gitmesi... Bunlar kesin böyle düşünmüştür. Kayserili mantığı mı desek? :) Şimdi de Ankaragücüyle prensipte anlaşmışlar kesin 2-3 milyon€ vermiştir Ankaragücü. Amaçlarına ulaştılar yani bir bakıma. Ama Ali Turan Ankaragücünü kabul eder mi orası ayrı...

Ankaragücü Türk bir oyuncuya hem de sözleşmesi bitecekken kesin 2-3 milyon€ nası vermiştir diyebiliyorsun onu anlamıyorum renktaş, onun dışında katılıyorum. Benim düşüncem böyle bir teklif olmadığı ama varmış gibi gösterildiği.

ankaragücü n de 23942093 tane oyuncu var zaten ali turan ı niye alsınlar,ali gitmez zaten gitse nolur da neyse

Ankaragücü Türk bir oyuncuya hem de sözleşmesi bitecekken kesin 2-3 milyon€ nası vermiştir diyebiliyorsun onu anlamıyorum renktaş, onun dışında katılıyorum. Benim düşüncem böyle bir teklif olmadığı ama varmış gibi gösterildiği.

Kayserinin yeni bi oyunuysa birşey diyemem tabi ama ben ntvsporda okudum hurma ankaragücüyle prensipte anlaştık demiş. Gökçekler geldikten sonra da ankaragücünün para sorunu kalmadı. Geremi,Nuno Gomes isimleri de geçiyor Ankaragücü için. Yani sözleşmesi bitecek bile olsa parayı sayıp vermişlerdir. Kayserinin de öyle 300e, 500e satacağını düşünmüyorum. Bir de olayın şu boyutunu bile düşünmüş olabilirler. Alırlar Ali Turanı sonra Galatasaray'ın elinden oyuncu aldık diye de hava atabilirler. Sırf bunun için bile 3-4milyon € verebilirler. Kendi reklamını yapar başkanları. Sonuç olarak bence Kayseri amacına ulaştı.

Nedense Türkiye'de sadece Kayserispor'un transferlerinde problem yaşanıyor..

Gökhan Ünal.. Galatasaray, Fener, Bjk, Trabzonspor..

Mehmet Topuz Galatasaray, Fener, Bjk

Troisi...Gençlerbirliği

Bilmem farkında mısın Kayserispor yönetimi ama bunun adı transferde kendini ezdirmemek değil.. PİSLİK...

Hatta çirkeflik..

Siz Türk Futbolunun Gururu değil Yüz karasısınız.. Takımın şu güzel futbolunu yaptığınız pislik ile sıfırlıyorsunuz...

cirkef kayseri ankaragucune satacakmis aliyi kole saniyorlar bunlar oyunculari topuz dada boyle yapmislardi isallah ali turan dirayetli durur istedigi kulube gider zorla istemedigi bi kulube gitmez

cirkef kayseri ankaragucune satacakmis aliyi kole saniyorlar bunlar oyunculari topuz dada boyle yapmislardi isallah ali turan dirayetli durur istedigi kulube gider zorla istemedigi bi kulube gitmez

Ali Turan'dan ben Mondragon karakteri bekliyorum. Klubu Besiktas'a satmisti ama o, yafutbolu birakirim ya da Galatasaray'da kalirim demisti. Ali Turan'da umit ediyorum ki, bu karakter ve cesaret vardir. Sezon sonunu beklesin sonra gelsin bize. Bize gelmezse de Ankaragucu'den kotu takim alacak degil Ali'yi. Ankaragucu kim?

gayseriden topçu alıjnmaz

Bu kayeriden bir daha futbolcu istemeyelim yeter bu rezillerle uğraştığımız

Çok açık bişey var.Gökçek kim? Ankaragücü onursal Başkanı,koyu fb li,bize Ankara'da işkence çektiren kişi.Süleyman Hurma kim?Sene başında fenere portakal satar gibi oyuncu satan adam.Bu 2 denklemin sonucu da fb ye çıkıyor.Fenerin kardeş takımı na satıyorlar Ali Turan'ı işte.

Kayserispor maalesef cok amatör ve aciz tavırlar sergilemektedirler. Basta kendileri sürekli futbolun etik ve ahlaki yönünden bahsediyorlar ama bildirimleri ve söylemleri yaptıklarıyla hic örtüsmemektedir . Karaktersiz yönetimiyle , akılları sıra kendilerini yücelttiklerini düsünerek daha cok yerildiklerinin farkında degiller . Malum takımın icinden biri cıkıp "Galatasaray ile dalga geciyorum" bunu hic bir sekilde tasvip etmiyoruz . Ama bu sözlerin , bu yapılanların bir bedeli olucaktır ki bundan sonra söylenen laflar daha usturuplu ve nereye gittigi bilinerek söylensin . Bu talihsiz acıklamalar icin , daha fazla söylencek birsey bulamıuorum . Ama Galatasaray Camiası gerekli tavrı ve durusu sergileyecektir . Galatasaray Türkiyedir !

Geri
Üst Alt