#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Bunu yapan,sadece gayseri ama :D

Manisa'da Ufuk'u bize kolaycana vermediler. Sezer Öztürk neden bizde degil?

Eskilerden biz Okan Koç'u transfer etmistik. adam bizi istiyordu bir türlü bjk'nin yüzünden bizde oynayamadi..

Sercan Yildirim mesela, hepimiz biliyoruzki o da Galatasaray'i istiyor. Ama Bursaspor baskani oyuncusunu degil, klübün cuzdanini düsünüyor..

Ali Turan ambargoyu koymuş ortaya şimdi olmasa bile sezon sonu Gökhan Zan gibi bedelsiz gelir.

oradaki baskılara dayanabilirse gelir.dayanıpta gelirse gönlümüzü feth eder.oynamadan dursa bile farketmez.bu olay butun herkese kapak olur vede bidaha öyyllee ucmazlar bonserviste falan.

Ali Turan ambargoyu koymuş ortaya şimdi olmasa bile sezon sonu Gökhan Zan gibi bedelsiz gelir.

oradaki baskılara dayanabilirse gelir.dayanıpta gelirse gönlümüzü feth eder.oynamadan dursa bile farketmez.bu olay butun herkese kapak olur vede bidaha öyyllee ucmazlar bonserviste falan.

Aslinda klübümuz bir yolunu bulup onu o baski ortamindan uzaklastirmali. Çocuga resmen iskence yaparlar be. :) Gökçeklerden hersey beklenir..

Aslinda klübümuz bir yolunu bulup onu o baski ortamindan uzaklastirmali. Çocuga resmen iskence yaparlar be. :) Gökçeklerden hersey beklenir..

Alinin tek yapacagı hicbiryere imza falan atmamak.bekarsa evlenmek iicin bile imza atmaması lazım bu aralar.hicbir yere hicbir sekilde imza atmaması lazım

Alinin tek yapacagı hicbiryere imza falan atmamak.bekarsa evlenmek iicin bile imza atmaması lazım bu aralar.hicbir yere hicbir sekilde imza atmaması lazım

Sokuyorlarmis Ali'yi böyle bir odaya:

Hurmakafa + Gö.çek: At imzayi

Ali: Atmam!

H+G: Atacaksin uleeeyn

Ali: Atmam dedim! Benim Galatasaray'a sözüm var

H+G: Ulan at suraya imzani adami hasta etme

Ali: Benim sözüm sözdür, sizin gibi çirkeflerle isim olmaz, Atmam!

(Ne film yazdim ama haa.. :D)

38.Kayseri Nobel ödülü kanka bence bu :D

:2_thumbs_up_-_anima

:D:D:D

Eğer Ali Turan'ı zorla Ankaragücü'ne verme gibi durum olursa, Ali Turan UEFA'ya falan gidebilir mi?

Zorla beni başka külübe yolluyorlar diye...

Eğer Ali Turan'ı zorla Ankaragücü'ne verme gibi durum olursa, Ali Turan UEFA'ya falan gidebilir mi?

Kendisi imza atmadigi sürece hiç yollayamazlar Ali'yi.

Zaten ondan diyoruzya, bu Ali'nin Galatasaray'a gelebilmek için basariyla sonuçlandirmasi gerek bir sinav.

Ali yi sene sonu alırız ;) bizimkiler bjk yada fb ye benzemez ;) kayseri mafya vari işlemleride bizimkilere sökmez. fb liler kayseri ye helal olsun diyor bjk yede yol verdiler diyor hayatlarının kazığını attı bjk kayseri bunlara haberleri yok :D

Bosman kanunlarına göre sözleşmesi biten oyuncu istediği kulübe gider Ali Turan'ın sözleşmesi Haziran'da bitiyorsa sözleşme imzalamadığı takdirde istediği takıma gider. Ayrıca futbolcu oynamak istemediği bir kulüpte hiçbir şekilde oynatılamaz.

Türk stoper kesinlikle istemiyorum ama umarım gelmez!

M.Akça ve S.Kaya'dan hiçbir artısı olmayan bir oyuncu.İnşallah almayız.

Aynen Baris renktas sana katiliyorum.

Galatasaray cok akillica ve etik davraniyor Ali Turan konusunda .

Eger bu ara dönemde Kayseri bizim istedigimiz kosularda vermesze sezon sonu zaten bedavaya alacagiz.

Tabiki Ali Turanada bagli bisey , kendiside ozaman 6 ay top oynamamayi göze almasi lazim.

Kayseri de ne cimri takimis kardesim yaw. Insan hepmi kendini düsünür birazda futbolcunuzu düsünün be adam.

KAyseri işte:D:D 4+2 =? kaç eder diye sor , Alırkenmi satarken mı dıye sorar sana :D:D:D:D

Adnan Sezgin : Ali Turan Galatasaraylı. Futbolig'e konuşmuş.

Geri
Üst Alt