#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

ali turan ankaragucunu kabul etmeyecek gibime geliyor dirayetli duracak cocuk isallah bizde aliriz cocugu ortada birakmayiz

Inan bana, yönetim cok iyi biliyordu Kayserinin olay cikaricagini, bunu göze alarak yapmislardir teklifi. Cunku sen adamlarin kaptanini cok ucuza almayi calisiyorsun, yani kisacasi Kayserinin hatasini (Alinin sözlesmesini zamaninda uzatmadilar.) degerlendirerek tuzaga düsürüyorsun Kayserisporu...

Yani bu bizim transfer politikamiz, bizim icin bir sorun degil bana sorarsaniz. Ufuk, Gökhan, Sarp gibi futbolculari böyle aldik. Böyle Almayi da devam edicegiz gibi görünüyor. Ama futbolcular icin baya zor günler oluyordur bu günler... Bakiniz Manisali Sezer, cocuk bizim transfer politakimiz yüzünden 1 senedir kayiplarda ))

Biz ne bileyim kac milyon euro borcu olan bir kulubuz. Ona göre hareket ediyoruz. Trasferde 2 senedir cok iyi is beceriyoruz kanimca.

Benim demek istedigim Kayseri söyle, Manisa söyle diye bu anadolu takimlara laf sokmamak lazim. Adamlar para kazanmak istiyorlar, biz de mümkün oldukca ucuza kapmak istiyoruz.

Para kazanmak istemeleri doğru ancak sözleşme uzatmadıktan veya uzatmadıktan sonra diyece bir şeyleri kalmıyor. Zaten sözleşmenin bitmesinden 6 ay önce istersek sözleşme de imzalayabilriz. Ben bu küçük Anadolu klüplerinin tavırlarına sinir ouyorum yok Galatasaray'la alay ettik yok bilmemne. Adamları ayağında Çarık'la gezen bilmemne görevlisi medyada Galatasaray'la dalga geçiyor, bence bu kabul edilemez

fft1mm832327.jpg

Ali Turan, spekülasyonlara noktayı koydu: “Kayseriliyim. Ailemin evi de mezarı da Kayseri'de. Ama Galatasaray uğruna kaptanı olduğum takımdan ayrılmak istedim. Ankaragücü'ne gitmem”

Galatasaray, Kayserispor ve Ankaragücü üçgeninde gidip gelen transferin gözde ismi Ali Turan’dan çarpıcı sözler... Artık susma hakkını kullanmak istediğini belirten 26 yaşındaki savunma oyuncusu, Kayserispor’a asla yanlış yapmadığını belirterek, “Ankaragücü’ne gitmeyi düşünmüyorum. Ben Galatasaray uğruna, kaptanı olduğum takımdan ayrılmak istedim. Kayserispor’a kesinlikle yanlış yapmadım. Zaten sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Erciyesspor’da iki sezon üst üste şampiyonluk yaşadıktan sonra bonservis bedelsiz Kayseri’ye geldim. Benim ve ailemin evi de mezarı da Kayseri’de. Kayserililiğim ve bu takıma verdiklerim üzerine kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ben, Kayserispor’a, Erciyesspor’a yıllarca hizmet eden, Çankırı deplasmanında uğradığı saldırı nedeniyle ölümden dönen bir futbol adamı Mehmet Turan’ın oğluyum” dedi.

A2 takımında çalışıyor

Kayserispor kampına götürülmeyen Ali Turan, hocası Tolunay Kafkas’ın verdiği program doğrultusunda A2 takımıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Oktay Ensari/DHA

Bu dik durusunla, GS seni hayal kirikligina ugratmaz! :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Halil 'e o kadar parayı kimse ödemez merak etmeyin.

Bonservisler Lincoln 'le takas olur, o da Halil 'in maximumudur.

İyi niyetli işte. "Sezon sonu sözleşmem bitiyor". Yani altı ay sonra çeker giderim. He kulübe biraz para kazandırıp öyle gideyim diyor..

Ali Turan, spekülasyonlara noktayı koydu: “Kayseriliyim. Ailemin evi de mezarı da Kayseri'de. Ama Galatasaray uğruna kaptanı olduğum takımdan ayrılmak istedim. Ankaragücü'ne gitmem”

Helal olsun valla duygulandırdı beni.

bedava gelecekse olabilir..bu adama bonservis bedeli verilmez heleki bu dar boğazda

Bu arada Kayserispor Hertha Berlinden 18 yaskinda Volkan Dilmenle 1.5 yillik sözlesme imzalamis.

Ali turani kaptik sanirim.

HELAL OLSUN..gerçekten karakterliymiş.inşallah öteki gün kayseri onu fenere kakalamaya calıstıgında onlara ımza atıp gevrek gevrek fenerlydım demez

Para, adamı ne hallere sokuyor.

Sözler ve davranışlar yetmez.

Mehmet Topuz'un geçen seneye kadar TSL'nin en beyefendi

futbolcularından biri olduğunu söyleyebilirdik mesela.

yok yok öylee herkes M.TOPuz gibi olmaz.bizim Alimiz adam gibi adam.

Adnan Sezgin ve Süleyman Hurma, Antalya’da masaya oturarak son detayları konuşacak.

Yılan hikâyesine dönen Ali Turan transferinde sona gelindi... Galatasaray’la Kayserispor bugün Antalya’da masaya oturuyor. İki takımın genel menajerleri Adnan Sezgin ve Süleyman Hurma, transfere son noktayı koymak üzere yüz yüze sıkı bir pazarlığa girişecek. Ancak yönetim kanadından doğru yapılan açıklamalarda, Ali Turan işinin noktalandığı ve futbolcunun artık Galatasaray’a verildiği belirtildi.

Adnan Sezgin F(H)urmayi yer!

Afiyet olsun Sayin Sezgin!:) :) :)

Alırsan hurma ekime kadar alamazsan ...... kadar

ön protokol imzalanmıs sezon sonu bizim anlasılırsa ocakta gelir.

Adnan Sezgin F(H)urmaya tekliv yapmis : 1 tl + ardanin eski kramponlarini(hediye) :) :)

Geri
Üst Alt