#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Meriç vatarıda koymuşun "juan" dimi o çok küçük tam seçemedim.

Valla nezle gibisin, ortalıktan kayboluyon geldiğindede hapşırtıyorsun :S.

yulaf var futbolig'te bu adam simdi gece gece hic cekilmez ya

Ali iyi oyuncu olur gs de bea gelsin,,Birde yabanci stoperi enjekte ettik mi artik seneye çok umitliyim

Yalniz Mehmet Topuz olayinda inanilmaz kazancli cikmislar. 10 milyon arti Mehmet Topuz'u aratmayacak bir oyuncu almislar. :) Fenerliler de BJK'ye calim attik diye seviniyorlar. Yuzyilin kazigini yemisler. :D 4-5 milyonluk oyuncuyu neredeyse 15 milyona almislar. :D Ama inaniyorum ki, cok cuzi bir fiyata ve altyapidan bir oyuncu vererek Ali'yi devre arasikadromuza dahil edecegiz.

cidden gökhan emreciksin en az topuz kadar iyi kanatta,asrın kazığı:)

Ya bize gidecek ya da yurtdışına..

GAZETE HABERTURK

G.Saray, golcü transferinde ataklarını sıklaştırdı... Halil Altıntop’la anlaşan Sarı-Kırmızılılar’ın Schalke’den de ‘olur’ aldığı öğrenildi. İki taraf arasında imzaların atılması ise an meselesi...

Galatasaray, eski göz ağrısı Halil Altıntop’la bir kere daha flörte başladı... Hatta durum flört aşamasını geçti, işin karşılıklı imzalara kaldığı iddia edildi. Yönetici Haldun Üstünel’in geçtiğimiz günlerde Halil Altıntop’la bir kere daha

masaya oturduğu ve futbolcuyu Türkiye’ye gelmesi konusunda ikna ettiği ifade edildi. İşte bunun ardından cesaretlenen Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun kulübü Schalke’ye de tekliflerini yaparak, anlaşmak için zemin arama çalışmalarına başladı. Almanlar’ın da Halil’i devre arasında Galatasaray’a vermeye sıcak baktığı vurgulanırken, iki taraf arasındaki görüşmelerin hafta sonuna doğru başlayacağı ve Halil’in transferinin 1 haftaya kadar neticelendirileceği iddia edildi. Schalke ile yapılacak pazarlıklarda yönetici Haldun Üstünel’in yanı sıra başkan Adnan Polat ve diğer yönetici Murat Yalçındağ’ın da bulunabileceği belirtiliyor. Polat’ın, Halil’i ikna eden Üstünel’i arayarak transfere tam destek verdiği öğrenildi.

MALİYETİ 13.5 MİLYON EURO

Sarı-Kırmızılı kulübün Halil Altıntop’a vereceği ücret gizli tutuluyor. Ancak yöneticilerin bu oyuncuya yıllık 2.5 milyon

Euro ödeyeceği öne sürüldü. Halil için Schalke Kulübü’ne ne kadar bonservis parası verileceğinin de henüz netlik kazanmadığı ancak bu rakamın da 6 milyon Euro civarında olabileceği ifade ediliyor. Eğer transfer gerçekleşirse, 1 yılı opsiyonlu 3 yıl imza atması beklenen Halil’in Cimbom’a maliyetinin 13.5 milyon Euro’ya mâl olması bekleniyor.

SAĞLAM: SERCAN'I CİMBOM'A VERİRİZ

BursasporTeknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yaptığı açıklamada Sercan konusunda Galatasaray’la anlaşmak üzere olduklarını açıklayarak kafaları karıştırdı. Sercan için Sarı-Kırmızılı kulübün 5 milyon Euro ve Aydın’ı teklif ettiğini söyleyen Ertuğrul Hoca, “Ancak paranın en az 3 milyon Euro’sunu peşin verirlerse bu iş olur. Çünkü biz de yerine oyuncu alacağız” dedi. Sağlam ikinci alternatif olarak da “Eğer G.Saray Aydın’la birlikte bize 2 oyuncu verirse, o zaman 5 milyon Euro’yu taksitler halinde kabul eder, Sercan’ı veririz” açıklamasında bulundu.

ALİ 'ASLAN'LI YOLDA

Cimbom’a söz veren Ali Turan, sonunda muradına eriyor. Kayseri yönetimi, Ankaragücü’ne gitmek istemeyen Ali’yi Galatasaray’a vermeyi kabul etti

Son günlerde eski Türk filmlerini andıran Galatasaray’la Ali Turan aşkı mutlu sona doğru yol almaya başladı. Kayserispor’un Florya’ya göndermemekte direndiği Ali Cimbom’a verdiği sözün arkasında durunca, Anadolu ekibinin gardı düştü. Kulübün G.Saray yönetimiyle pazarlık masasına oturmayı kabul ettiği açıklandı. Zira işi inada bindiren Kayseri, önceki gün Ankaragücü’nün de Ali’ye talip olmasıyla güç bulmuş, Sarı-Kırmızılı yönetime “Ali’yi Ankaragücü de istiyor. Onlara söz verdik” haberini göndermişti. Ancak Ali, “Ben G.Saray’da oynamak istiyorum. Gerekirse sezon sonunu bekler, bonservisimi elime alıp giderim” restini çekmişti. İşte bu restin sonrasında kadro dışı kalan ve Antalya kampına dahi götürülmeyen Ali konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Kayseri Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Biz Ankaragücü’ne Ali için salıya kadar söz verdik. Ve onlara ‘Ali’yi ikna ederseniz size veririz’ dedik. Eğer Ali’yi ikna edemezlerse G.Saray’la masaya oturup futbolcumuzu bu kulübe vereceğiz” dedi.

ÇARŞAMBA ANTALYA KAMPINDA!

Hurma’nın bu açıklaması, Galatasaray tarafında “Ali transferi tamamdır” yorumlarını da beraberinde getirdi. Bu durumda masaya eli sağlam oturacak olan Sarı-Kırmızılılar, Ali’yi çarşamba günü Antalya kampına katacak şekilde hareket ediyor.

Kafkas: Ali G.Saray’da

Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas, dün yaptığı açıklamada, G.Saray’ın çok istediği Ali Turan için ilginç bir söylemde bulundu. “Ali’yi Galatasaray’a verdik” diyen Kafkas, “Ali G.Saray’ı çok istiyor. Bu durumda onu takımda tutmayız” şeklinde konuştu.

‘Gitmezse sokakta kalır’

Ali Turan’ın Galatasaray sevgisi, yalnız Kayseri’yi değil Ankaragücü’nü de pes ettirdi. Kayseri yönetimi, “Ali istese de artık kalamaz. Ya G.Saray’a ya A.Gücü’ne gider veya sokakta kalır” açıklamasında bulundu. Ankaragücü yönetimi ise Ali’yi ikna edemediklerini açıkladı.

................................................

Başkanları yalanlayana kadar.

mehmet sadece gökhan a yardım ediyor zaten ofansif etkinliği hiç yok gibi,gökhan ı daha etkili buluyorum kanatta, artı 10 milyon euro verdiler bide:) nese konu sapmasın

üstünel 6 milyon euroya Schalkenin % 50 hissesini alır!!

o kadar salak olamazlar

Mehmet Topuz'un defansif özellikleri iyi olduğu için o kadar paraya gitti. Yani oyunu iki yönlü kullanabiliyor Topuz.

2.yönmü??? :D

TOPuz'un ben suana kadar hic bi ekstrasini görmedim sahada

bos bos kosuyor sadece

bizim bedava aldimiz Mustafa bile daha iyi bundan

TOPuz yada Emreciksin deseniz bana ben Emreciksin derim ;)

Halil için o kadar para verip serkan çalıkı 150bin euroya satacak adamlar Galatasarayın geleceği ile oynuyordur derim.Kim olursa olsun.İsterse Haldun Üstünel,isterse Reijkard olsun.Halil nasıl kurtarıcı olacak Galatasarayda?O kadar paraya Baroş alınmıştı,keita alınmıştı.İnşallah haber yalandır.

Halil için o kadar para verip serkan çalıkı 150bin euroya satacak adamlar Galatasarayın geleceği ile oynuyordur derim.Kim olursa olsun.İsterse Haldun Üstünel,isterse Reijkard olsun.Halil nasıl kurtarıcı olacak Galatasarayda?O kadar paraya Baroş alınmıştı,keita alınmıştı.İnşallah haber yalandır.

E bunu sana kim söyledi?

Neyi kim söyledi üstte yazıyor Halil 13.5 milyon euroya mal olacak ona yıllık 2.5 klübüne de 6 verilecekmiş.

Neyi kim söyledi üstte yazıyor Halil 13.5 milyon euroya mal olacak ona yıllık 2.5 klübüne de 6 verilecekmiş.

tek kelimeyle yuhhhh derim.Sercandan bile pahalı nerdeyse.Secana yıllık okadar para vermeyiz en azından.5 mil.+Aykutu vermişiz kabul etmişler fakat peşinatta anlaşamamışız.Hamit deseler neyse..Halil hakkaten boş yav cok saç baş yoldurur bize.Reejkartında onu oynatacagına hicmi hiç ihtimal vermiyorum.

şimdi gelmezse sezon sonu gelecek kayseri avucunu yalayacak

Geri
Üst Alt