#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Bir kere de stoper denensin artık şu adam..

Servet in yerinde oynasa Servet ten çok daha iyi oynar. Servet e göre daha hızlı ve teknik.

Ali Turan....Hız....Teknik....Vallahi Servete kıyasla bile o dediklerin Alinin yanından geçmez...Bu adamın rakiple ikili mücadeleye girip faülsüz top alabildiğini kim görmüş?!

yarardan çok zararı var..

Recaro'ları ısıtacak iyi bir yedek.

Bugün çok iyi oynadı. Kötü oynasada ben kendisine kızamıyorum. Geçen sene bize gelmek için yaptıklarından sonra. Benim gözümde çok büyük bir futbolcu olmasada, çok büyük bir Galatasaray'lıdır kendisi. Bugün oynadığı oyundan gayet memnunum, kendisini tebrik ediyorum.

İleri çıkar bölgesini çok boşaltıyor, bu adamdan oyuncu olmaz derler. Hiç çıkmaz böyle sağ bek mi olur, hücüma katkıda bulunamıyor derler. Zaten ikisinide dengeli yapabilen sayılı adamlar var dünya futbolunda. Ramos, Maicon gibi. Benim için sağ bek oynayan oyuncunun önceliği defans olmalı. Bugün de gayet güzel savundu bölgesini.

Bu adamdan sag bek olmaz. Oynayacaksa stoper oynasin baska yerde degil.

Stoper olarak denenmeli.Neill'ı sağa çekebiliriz veya Sabri'yi.

Stoper olarak denenmeli bence de. Bugün fena değildi. Stoperde çok iyi olabilir.

Bugun iyiydi ama asla bizim oyuncumuz değil.

-Hataya çok müsait

-Kolay çalım yiyor

-Pasları rezalet

Ali Turan'ı Galatasaray'a ZERRE kadar yakıştırmam; ama bugün Sabri'yi alkışlayıp Ali Turan'a laf eden kesinlikle art niyetlidir!! Sabri'nin top mop oynamayışını, mücadele dahi etmeyişini bugün hayretle izledim!! Hagi Sabri'yi oyunda fazla bile tuttu!!

Lucas'la birlikte maçın en etkili ismiydi. Geçen haftadaki performansını devam ettirdi. Yuhlanması ekstra motivasyon sağlıyorsa her maç yuhlanmalı.

Geri
Üst Alt