#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Hakkını teslim edelim. Hatasız oynadı. Ama oynadığı her maç için endişeleniyorum yine de.

Sadece şimdilik var. stoper olarak ileride yedekler arasında olabilir. sağ bek mi asla

galatasarayda ki en iyi maçıydı eskii takımına karşı iyi motive olmuş...

Eski takımı olduğu için hırsı biraz işe yaradı.

Çok iyi oynadı, helal olsun. Stoperde oynarsa iyi olur.

Stoperde oynasın olsun Ali hata yapsın o yüzden yenilelim, Servet yüzünden yenilmeliyim. Hatta stoperde Servetten daha kötü olamaz. En azından efendi birisine benziyor, havalı değil. Sağ bek olmaz ama Ali'den. Böyle orta çizgiyi geçince heyacanlanıyormuş, panikliyormuş gibi hareket ediyor. Yeni stoperimiz olsun daha iyisini bulana kadar.

O baskıya rağmen Galatasaray'daki en iyi maçını oynadı.

Stoperde oynasa daha verimli olur galiba.

Hayatının maçını oynadı.. Teşekkürler Gayseri taraftarına.. Onlar tepki vermezse bu kadar oynamazdı sanırım :D

bu adam stoperde servet den 10 kere daha iyi oynar...ama hagi de nerde o yürek

Bu adam stoper oynar. Aslında tek müdahalelik oyuncu, yani belini kırdığında kalkamaz yerden ama sert ve mücadeleci. Denenmeli ya! Denesek ne olacak?

Bu adam stoper oynar. Aslında tek müdahalelik oyuncu, yani belini kırdığında kalkamaz yerden ama sert ve mücadeleci. Denenmeli ya! Denesek ne olacak?

tek mudahalelik oyuncu servet dir.ali turan fiziki olarak servet den cok daha esnektir ve hızlıdır.ayrıca topu oyuna sokması servet den cok daha iyi.

tek mudahalelik oyuncu servet dir.ali turan fiziki olarak servet den cok daha esnektir ve hızlıdır.ayrıca topu oyuna sokması servet den cok daha iyi.

Onunla alakası yok, Ali Turan mental olarak tek müdahalelik bir oyuncu. Servet gibi omuz mücadelesine girmek yerine kayma müdahaleleri ile topu direkt koparmak istiyor, o yüzden tek müdahalede pazara yollanabilir.

Onunla alakası yok, Ali Turan mental olarak tek müdahalelik bir oyuncu. Servet gibi omuz mücadelesine girmek yerine kayma müdahaleleri ile topu direkt koparmak istiyor, o yüzden tek müdahalede pazara yollanabilir.

o konuda haklısın ama zamanla düzeltebilir.düzelmeyecek birşey değil ama servet istesede düzeltemez.bazı insanlar şanslı doğar ya servet de onlardan biri.bende zamanında galatasaray alt yapısında kalli nin ilk senesinde oynadım.baya teknik ve sol ayaklıyım.okul yüzünden bıraktım.size yemin ederim hayatımda verdiğim en yalnış karardı.ve böyle futbolcuları görürken hep pişmanlığım aklıma geliyor.servet ile halı sahada oynasam abartmıyorum 10 pozisyonun 8 inde gecerim.ve böyle birini galatasaray da seyrederken cıldırıyorum

Geri
Üst Alt