#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Adam stoper be stoper ne bekliyordunuz sağ bekte S.Ramos kesilmesini mi ? Sizi anlamak gerçekten çok güç.

İlk başta ben de böyle düşündüm ama sorun bu değil. Duran topta adamını kaçıran, 10mt önündeki adama pas atamayan sanki profesyonel futbola yeni başlamış bir adam vardı bugün sahada. Tek maç ile eleştiri yapılmaz, ama böyle oynarsa işi çok çok zor.

Bir futbolcu(!) önündeki adama pas atabilmeli. Az da olsa sağ bek oynamış bir oyuncu boş pozisyonda çizgiye inebilmeli, orta açabilmeli. Asıl mevkisi stoper olan bir oyuncu, rakip forveti biraz yıldırabilmeli... Bugün Ali Turan'ın tek olumlu hareketi dk 85-90 arası kayarak aldığı toptur. Onun haricinde 0/10.

Cevap: # Ali Turan

Rijkaard resmen kafayi yedi, acayip sinirliydi, ikidebir Ali uyarip duruyordu, cok sinirliydi.

Alinin de morali acayip bolzuldu.

Rezalet oynadı, saçmasapan top kayıpları yaptı, ıskalar geçti, ayağına gelen topu kaçırdı rakibe verdi falan filan. 6 ayda bu kadar futbol oynamayı unutmuşsa diyecek birşey yok.

Git hocaya deki hocam benim yetenek sınırlı ben cakma bekim Benden olsa olsa iyi bi kesici olur. Sanada yazık bizede

Bu Ali Galatasaray'da oynamak için yarım sezon top oynamayan adam değil mi? Hani kaptanlığı bırakan falan? Eski kulübüyle kanlı bıçaklı olan adam dimi? Doğru hatırlıyorum ben?

Bu Ali'ye sahip çıkacaktık hani? Ne yaparsa yapsın Ali bizim için fedakarlık yaptı bizde ona hakettiği değeri verecektik hani? Hani aslandı? Hani kraldı? Hani takımdaki çoğu kişiden fazla Galatasaraylıydı?

Ne değişti sizin gözünüzde? Maç oynamadığında kraldı tabi.

Taraftar bildiğin utanıyorum ben. Eleştirmeninde bir sınırı var arkadaş. Utanıyorum çoğunuzdan, bildiğin utanıyorum. Bu kadar mı unutkansınız.

Bu Ali Galatasaray'da oynamak için yarım sezon top oynamayan adam değil mi? Hani kaptanlığı bırakan falan? Eski kulübüyle kanlı bıçaklı olan adam dimi? Doğru hatırlıyorum ben?

Bu Ali'ye sahip çıkacaktık hani? Ne yaparsa yapsın Ali bizim için fedakarlık yaptı bizde ona hakettiği değeri verecektik hani? Hani aslandı? Hani kraldı? Hani takımdaki çoğu kişiden fazla Galatasaraylıydı?

Ne değişti sizin gözünüzde? Maç oynamadığında kraldı tabi.

Taraftar bildiğin utanıyorum ben. Eleştirmeninde bir sınırı var arkadaş. Utanıyorum çoğunuzdan, bildiğin utanıyorum. Bu kadar mı unutkansınız.

Kaybedilen bir maç sonrası hepsi unutulur gider maalesef.Şaşırmadım,her zaman böyleydi zaten...

Bence ali turanın basarızlıgı bir nedenide emre çolak tır.Hiç yardım etmedi.Ve çok etkisizdi.

Bir maçta bitirmeyin adamı lütfen. Birde stoper mevkisinde Neill'le yanyana izleyelim, ondan sonra karar verin. :)

Ali turan Stoperde neill ile önünde de sağlam bir 3 lü ile oynasın,ne servetin yaptığı saçma sapan hataları yapar nede arkasına adam kaçırır.Ben çok güveniyorum Ali ye.

Hayatimdaki gordugum süphesiz en kötu sagbek.

Cihan Haspolatli bile orta yapmayi becerirdi, top teknigi bile Ali Turan'dan kotu degildi.

Ama yinede, onu sagbek'e koyana selamlarimi yolluyorum.

Sağbek değil stoper oynamalı ayrıca kötü oyununda önündeki e.çolak'ında katkısı büyüktü.

Servet'i kesip Ali'yi Neill'in yanına koyalım.Hem daha çabuktur daha hırslıdır.Bindirme özelliği yok bundan dolayı zorlamamak gerek sağ bek olmaz.Ayrıca bu takıma alışma süresi vesaire bunları unutmamak lazım.Bu adam bize gelmek için yaptığı fedakarlıklar ile çoktan bu formayı hakettiğini kanıtladı.

Geri
Üst Alt