#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Okan Çelik' Alıntı:
Bu Ali Galatasaray'da oynamak için yarım sezon top oynamayan adam değil mi? Hani kaptanlığı bırakan falan? Eski kulübüyle kanlı bıçaklı olan adam dimi? Doğru hatırlıyorum ben?

Bu Ali'ye sahip çıkacaktık hani? Ne yaparsa yapsın Ali bizim için fedakarlık yaptı bizde ona hakettiği değeri verecektik hani? Hani aslandı? Hani kraldı? Hani takımdaki çoğu kişiden fazla Galatasaraylıydı?

Ne değişti sizin gözünüzde? Maç oynamadığında kraldı tabi.

Taraftar bildiğin utanıyorum ben. Eleştirmeninde bir sınırı var arkadaş. Utanıyorum çoğunuzdan, bildiğin utanıyorum. Bu kadar mı unutkansınız.

Dediklerin soyliyenini baglar. Ben ve benim gibi dusunen bir cok kisi bu transfere en basindan beri karsi idi. Bugun yenen gollerin ikiside rakibin sol kanadindan geldi. Belki de tur gitti, bilemeyiz. Yarim sezonunu heba etti diye her mac Galatasaray'a zarar versin biz de "Ali ya bu Ali, yarim sezonunu bizim icin yedi" diyip gecelim. Sonucta Galatasaray'da kim oluyo? Ali ya bu, Galatasaray icin yarim sezonunu harcadi, kaptanligi birakti.

Bugun ne kadar iyi oynamis olsada cok onemli iki pozisyonda sinifta kaldi.

izlemiş olduğum maçlarda hiçte iyi bulmadım.sabri geldiği gibi yerine monte edilir alide hazır olduğunda libero olarak azda olsa forma şansı bulur diye düşünüyorum ama kesinlikle sağ bek'te olumlu sinyaller vermiyor

Stoper adam sağ bekte oynarsa eğer çok hata yapar.adam alışık değil bek oynamaya sürekli bindirme yapmaya çalıştı sağ tarafta elinden geldiğince.hakan balta kadar kötü oynadığını da sanmıyorum ayrıca.sonuçta hiç oynamaya alışık olmadığı bir yerde oynadı ve eleştirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.normal mevkisinde oynamadan adamı yargılamaya başlamış bile bazı taraftarlar.yazık gerçekten.

Dediklerin soyliyenini baglar. Ben ve benim gibi dusunen bir cok kisi bu transfere en basindan beri karsi idi. Bugun yenen gollerin ikiside rakibin sol kanadindan geldi. Belki de tur gitti, bilemeyiz. Yarim sezonunu heba etti diye her mac Galatasaray'a zarar versin biz de "Ali ya bu Ali, yarim sezonunu bizim icin yedi" diyip gecelim. Sonucta Galatasaray'da kim oluyo? Ali ya bu, Galatasaray icin yarim sezonunu harcadi, kaptanligi birakti.

Bugun ne kadar iyi oynamis olsada cok onemli iki pozisyonda sinifta kaldi.

Ali'yi asmak için biraz acele ediyor taraftar. Adam bildiğin en orjinalinden stoper işte. Sağ bek oynamaya çalıştı. Beceremedi, hatalar yaptı. Taraftar futbolculara niye tepki gösteriyor bunu anlamıyorum. Adamların yetenekleri belli. Ali'den defansif olarak süper olmasını, her atakta aktif rol üstlenmesini bekleyemeyiz. Ali'yi alan yönetim bilmiyormuydu bu adamın stoper olduğunu ve sağ bekte ne kadar etkili olacağını. Veya Uğur Uçar'ı satan yönetim. Bence bu zihniyeti eleştirmeliyiz artık. Mesele Mustafa, Ayhan, Ali, Veli meselesi değil. Mesele tamamen yönetim bana kalırsa.

Hoca napıosun?

Göle maya calıyorum

Hoca ya göl orucluysa?

göl oruc tutarmı?

Ya Tutarsa!!!!!!

G.Saray kalibresinde adam değil.tamam bizim için kulübüyle papaz oldu delikanlılık gereği adamı ortada bırakmak olmazdı ama sırf ali turan 6 ay oynamadı diye yaptığı hatalarla bizde 6 ayımızı heba edemeyiz.her maç gol yediriyor.

Şu adamın bek oynatılmasına anlam veremiyorum. Birisi çıkıp Neill'in de bek oynayabildiğini hocaya söylemeli.

Buradan Uğur Uçar'ın neden satıldığını sormak istiyorum. Cevap verebilecek olan varsa beri gelsin.

Adnan Sezgin Transfer yapabilmek için 300,000 $ ihtiyacı olduğunu söylemiş ve bu parayı nasıl bulacağını düşünmüş.

Sonuç UĞuru SATALIM demiş.

Adnan SEZGİN bu takımda olduğu sürece bize başarı haram

Mevkisi stoperdir sağ bekte fazla bir şey beklememek gerekir.

Son 2 maçında açık ara en kötü adamıydı.

A.Turan yüzünden tam 3 gol yedik.

Dün yediğimiz 2 golde onun kanadından geldi,Sivasspor maçında da duran topda onun adamı attı.

Sabri olsaydı o iki golü kesinlikle yemezdik. Çok eminim buna.

Sabri olsa yemeyi bırak hucuma yapacağı katkı ile bugün çok daha farklı bir Galatasaray olabilirdi.

Hakan Balta'da son iki maçtır çok kötü,kanatsız oynuyoruz resmen.

2 maçtır beklerimiz ali turan ve ölü hakan balta,bu yüzden kanatlardan çok etkili olamıyoruz,beklerin hücumcu ise ofansta 2 kişi fazlasın demektir,ayrıca bu oyuncular önündekinin performansınıda düşürür,ali stoperde denenebilir bence,sağ beke alternatif bi yerli alınmalı.

Geri
Üst Alt