#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

G.Antep'de oynayan eski Beşiktaş'lı Serdar Kurtuluş varken sag bek için Ali Turan'ı seçmek ne kadar mantıklıydı? Stoper için alındı sanmıştım ama bek Neill'in stoper performansını, Ali Turan'ın stoper performansına tercih ediyor herhalde Rijkaard.

bu adam stoper suç bunu sağbek oynatanda maçta aldığı bütün topları kaybetti

hakan baltanın olduğu yerde ali turan sergio ramos gibidir....

Senin kadar dengesiz, senin kadar yeteniksizi bu külübe az geldi Ali. Stopermiş değilmiş beni bağlamaz, seni beğenip sağ bek diye alanı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Şu adam stopere bir geçse, ilaç olucak ilaç. Kayseri'de stoperde çok başarılıydı.

Hakan Balta yı bugun gördükten sonra Ali Turan'a haksızlık ettiğimizi anladım :D

Uğur uçarı gerçekten harcadılar sakatlıktan yeni çıkmış adama Ali turan kadar şans verilmedi.Ali turan danda çok daha iyi oynamasına rağmen.

şans verilmedi mi? herhalde geçen sene hiç maç izlemedin? geçen sene sabri sakatlandığında kim oynadı? bütün forum sabri gelsin diye duacıydı

Bu kadar pas özürlü olduğunu bilmiyordum. Defansın göbeğinde izleyip öyle karar vermek lazım. Servet'ten kötü olamaz heralde?

Bu adama acıyorum. Sırf Galatasaray'da oynamak uğruna kariyerini bitirme noktasına geldi.

Bu maçta açtığı ortaları gördüm de, keşke ben biraz kasıp futbolcu olsaydım dedim. Ahh ahh...

Ali Turan'dan forumdan rastgele 5-6 kişi seçsek kimse bu kadar kötü oynayamaz.

Sadece koşmakla futbolcu olunsaydı, Usain Bolt dünyanın en iyi futbolcusu olurdu.

Şu adamı Rijkaard mı istedi acaba,merak ediyorum.Ama durun cevabı buldum,tabi ki Rijkaard istedi,her takımın sağ bekine Ali Turan gibi oyuncu şart.

Yerli olarak hiç bir isme Rijkaard'ın karışmadığını düşünüyorum. Büyük ihtimal Adnan Sezgin Ali Turan'ı anlatırken Maicon, Ramos havası falan vermiştir.

Geri
Üst Alt